Scudo Sports

Başlık ve mesajların silinmesi

Sonu ne olmustur acaba :):) Biraz yalpalamıs ama düşmemiştir :)@kochakan@hotmail.com

Scudo
hasan abi ne güzel ortamı yumuşatmışsın.sana teşekkürü borç bilirim ya bu konuyu baştan sona kadar okudum ve git gide geriliyordu.arkadaşlar burada herkes birbiriyle bilgi paylaşımında bulunsa ne böyle tatsızlıklar olur nede kimsenin kalbi kırılır.
teşekkürler

@mchael

İşte benim baştan beri anlatmaya çalıştığım şey.

Anlamıyorum sadece bu konu şu konu değil neden insanlar kişilere saygı göstermiyor yeterince anlamıyorum.:( Ömrünü sadece birtek civata ile uğraşarak geçiren insanlar da olsak saygı görmek hakkımız. Düşünce saygısı insana olan saygı demektir.Siz insanları uğraş veya uğraşmama alanlarına göre değerlendirirseniz ve sizce o alan küçükse düşünceye saygıdan bahsetmenin anlamı kalmıyor neyazıkki. Bir vatandaşımızı bir eli kanlı katil katletmiştir ve yasaları gereği herne olursa olsun kimseyi öldürmeyen bir devletin vatandaşı bu cinayetede gerekçe aramamalı,bu forumda arayan olduğu da yok bu toplum katiller yetiştirmemeli. Bisiklet forumda böyle bir yazı yazmakta çok eğlenceli değil aslında herkes forumda istediğini bulur. Amortisör yayıyla veya yayların yağıyla yada doğa ve çevre duyarlılığıyla, şahsen görmek istediğim son şey bu üzücü muhabbetler.

Benim anlamadığım,çarşı arkadaşımız güncel bir konuyu bir konuya yorum katmadan aktarıyo,konusu tehlikeli bulunuyo kapatılıyo.üstüne bi de banlanıyo...

"BİSİKLETÇİ" denen şahıs alenen ırkçılık yapıyo,şovenizm yapıyo ve buna gayet hoşgörülüyüz... diyecek bişey yok...:(

Bir arkadaşım güzel yazmış"Katili yakalamak boşuna,bu kafalar aramızda oldukça" diye...

Haklısınız Tuğrul bey... konuyu kapatın gitsin...şu yazılanlara bakın olacak iş değil...:( Hatta benide banlayın...böyle şahıslarla aynı forumu paylaşmıyım...

Benimde, bisikletçi denince hümanist bir kavram aklıma gelirdi...ne safmışım...
:(

Siz benim ne demek istediğimi anlamıyor veya anlamak istemiyorsunuz.Son defa tekrar ediyorum;çarşı bu konu yüzünden banlanmadı.

Tuğrul

Mazhar kardes banlanma istegin anlamsız. madem paylaşmak istemiosun kendi iradenle bu foruma girmezsin .. İlla banlanmak gerekmior. Ben sahsen bi kere daha düşündüm yazdıklarımı .. Neden bu kadar tepki çektiğini kaldıki başlarda ben sadece televizyonda yeteri kadar goruyoruz burda gereksiz , ayrıcada tanımam etmem dedim , tanımamakla bilgsiz oldum , adamın yazdıklarını burda yazdım ölen ermeniye saygısızlık yapmıs oldum ..

koskoca sabah hurriye gazetesi yada tum gazeteler bu insanın yazdıgı yazıyı tekrar tekrar hergun yayımlıyorlar onlardamı saygısız ..

Bi insan öllüyor hayatı yaptıkları yasadıkları kitaba aktarılıyor budamı saygısızlıktır ???

Ben bu forumu seviyorum tugrul abiyede destek acısından goruslerimi belittim .. İster istemez işin içinde ermeni - TÜRK durumu var .. siyaset mutlaka dogacaktır. kaldıki ben siyaset yapmıorum . TÜRK lüğümü savunuyorum ..

Ermenilerin ATATURK u ne kadar kötülediklerini neler yaptıklarını biliosunuzdur .. Diyeceksinnizki her ermeni aynımıdır .. Tabiiki hayır ama bahsi gecen ermeni TÜRK insanının kanı pistir deyip mahkemeye okudugunu anlamamakla suclayan biridir . Buna karsı asla kayıtsız kalmam .

• Beğen
Tepkiler: mazhar
bisikletforum.com da ben dahil hiçbir yönetici keyfi uygulama yapamaz, yapmamıştır.bütün kararlar 19 adet yöneticinin (ki bu bir Türkiye rekorudur)ortak kararıyla alınır.son söz hakkı diye bir şey yoktur.bununla beraber forum kuralları dendiğinde ,yine yöneticiler dahil(adminler de dahil),bütün üyeler bahsi geçen bütün kurallara harfiyen uymalıdır,uymak zorundadır.üye olurken okuyup kabul ettiğiniz forum kuralları ,bisikletforum.com un Türkiye`nin en güzide bisiklet platformu olmasındaki en etkili dinamiklerdir.

Keyfi olarak banlanmak isteyenler bütün yöneticilere ya da üyeliğini sildirmek isteyenler adminlere mail,özel mesaj ya da msn yoluyla ulaşarak dileklerini gerçekleştirebilirler.

Saygılarımla.

Burada bana ve forumdan bi arkadasa karsı hakaret derecesinde yazı var.. chavanel isimli üye tarafından yazılmış. Supplementeleri bu foumda tartışıyoruz gerekli diyoruz , önemini anlatıyoruz diye baya bi yazı yazmıs , sınırını aşmış. Bende buna gayet güzel cevabını yazdım . Orda bi forum .. Kendisi çok iyi bilgili bizim bu forumdaki supplementlere karsı .. Fakat ben xxx isimli foruma geri donuyorum diyor ve o forumu ben incelediğimde supplementler için bir bölüm ayırmışlar .. Ve aklımda kaldıgı kadarıyla 1500 konu ve yaklaşık 12000 mesaj içeren bir bölüm olmuş ..

Bu şekilde arastırıp yazdıgım bir yazıyı neden sildiniz .. Valla o bölüme moderator olayım demiştim bi istek yollamıstım ama adam resmen bize hakaret etmiş , bizim yazdıklarımız oradan silinmiş , o arkadasın yazdıgı hakaret derecesindeki yazılar kalmıs .. Ne iş ?? Ayıp bu yapılan üstelik 8 mesajı var ve yazdıkları kalabiliyor , benim yazdıgım eleştirisine cvp siliniyor ..

YAzdıklarımı silen kim ve o mesajda ne görüpte sildi açıklama alabilirsem sevinirim .. Yazdıklarım aynen aklımda .. Benimkilerin silinecegine kanaat getirip o arkadası yazdıgını silmeden kilitlemek ne oluyor ?

Çok sinirlendim buna yaa

Sevgili bisikletci.
Seninde dikkatini cekeceği gibi, ilgili konuda bir çok mesaj editlenmişti, sebebi bazı ilaç vs. markalarının kimi üyelerimiz tarafından aşırı reklamının yapılmasaydı ..

Senin ve diğer üyerin mesajlarında Hormonsal veya vitamin ilaçlarının ismi geciyor doktor kontrolu veya tavsiyesi olmadan bu ilaçları buradan cok iyi, cok güzel, ben kullandım vs. gibi önerilerde bulunmak ne kadar gercekçi olabilir düşünmeni rica ediyorum..

Konu gecici olarak kaldrılmıştır, gerekli görüldüğü taktirde tekrar aktif hala getirilicektir..

Moderatörlük talebiniz yönetimin kararına sunulmuştur, size en kısa zamanda PM yolu ile bildirilicektir.

Saygılar.

Geçen çarşamba günü, "güncel haberler" böülümünde "vergide dünya rekoru" isminde link vererek bir haber naklettim;aynı gün açtığım konu sessiz sedasız,bir gerekçe,sebep dahi belirtilmeden ve hatta özel mesajdan bile bildirilmeden siteden kaldırılmış !
Asıl merak ettiğim haberin kaldırılma gerekçesi,benim bildiğim,gerekçe bildirilmeden bir konuyu kaldırmak bu sitenin adeti değildir!

Hiç olmazsa sebebini bildirin...

Konunuzu ben kaldırdım.Size haber vermediğim için kusura bakmayın.Açtığınız konu siyasi bir içeriğe sahipti.Sizde ''bu ülke..'' diye başlayan cümleler kurmaya başlamıştınız bile.Bu konular pamuk ipliğine bağlı konulardır.Ayrıca bu konularda hassas olduğumuzu da bilmektesinizdir umarım.Bir daha konunuz kaldırılırsa mesaj atar gerekçesini bildiririz.İyi günler..

Bu forumda herşey çok seviyeli lütfen seviyemizi bozmadan anlaşmazlık yaratmadan çözüm bulmaya çalışalım arkadaşlar:eek:
Bence öncelikle özel mesaj bildirilmeliydi:) ama Sayın moderatör de bir insan. tabiki bizler de hata yapabiliriz ve hatasız kul olmaz derler :eek: o yüzden bu konuyu fazla uzatmanın geregi yok diyorum ;)
stratus forumda gerçektende dile getirilmesi gereken güzel konulara da değindi bunlar gözardı edilmemelidir. Sosyal ve güncel içerikli konularla iç içe biri oldugu kanaatimdeyim lütfen arkadaşın kusurunu mazur görünüz:eek: amacı foruma br parça olsun zaman ayırıp paylaşım yapmak olmalıdır. Fikirlerimi özgürce dile getirdigim için yöneticilere ve forum üyelerine TEŞEKKÜRLER

• Beğen
Tepkiler: lepidoptera
Sincap tasması aradığıma dair bir konu açmıştım fakat bana hiç bir bilgilendirme yapılmadan konu silinmiş. Silinme sebebini ve bana neden bildirilmediğini öğrenebilir miyim ?

Merhaba Burak,

konu başlığı ve içeriğine değişiklik yaparken bir terslik sonucu konu silindi,bu durumdan dolayı özürlerimi belirtmek isterim.

konuyu tekrar(forum kafe)bölümüne güncelleyebilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Burak Meşe
@Önder

Anladım. İlgilendiğiniz için teşekkürler. Bir ürün aradığım için aranıyor bölümüne açmıştım konuyu. Sonrasında amacından saptı sanırım :)

Forumcafe bölümünde açmış olduğum "Bir köftenin yolculuğu" isimli konum ve güncel haberler kısmına açmış olduğum, Google Chrome logosunun nasıl meydana geldiğini çizimlerle anlatan konum, ikisi de sessiz sedasız kaldırılmışlar!
Özellikle bu duruma karşı konuları titizlikle gözden de geçirmiştim;şimdi konuyu kaldıran şahsın hangi sebepden dolayı habersizce konuları kaldırdığını çook merak ediyorum,çünkü kaldırılmasını gerektirecek birşey yoktu, o yüzden ileri süreceği sebebi çok merak etmekteyim tabi açıklarsa...

Bu gidişle artık faydalı konuları açmakta tereddüt eder hale geldim...

forum da çalışma vardı ve bu yüzden yedeklenen tarihten devam etmiştir büyük ihtimal

1 buçuk 2 ay arasındaki tüm konular server değişikliğinden gitmiştir.Sadece sizin değil herkesin açtığı sayısız konu şu an yoktur dikkat ederseniz..Bunda forum yönetiminin pek suçu yoktur.Kısa süre önce kullanılan server hosting firmasının suçu vardır kanımca...

Faydalı olduğunu düşünüyorsan tekrar yükle bence.Sunucu değişikliğinden onlarca konu yok oldu.

@buyukbulut25

Bencede..
Biz faydalı konuları severek takip ediyoruz:eek:..

Geri