Scudo Sports

Başlık ve mesajların silinmesi

@bisikletci

Kusura bakma "bisikletçi" ama kesinlikle yanlış düşünüyorsun.
Hrant Dink'i tanımaman senin bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.
Böyle yazıların yayınlanması siyaset arenası oluşturabileceğinden Tuğrul Bey'e katılıyorum ancak böyle önemli bir aydın içinde arkasından bu sözlerin sarf edilmesini yanlış buluyorum
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Scudo
@Tuğrul

Tuğrul Bey,evet ben protesto ediyorum,sizde sakince açıklıyorsunuz.başka türlüsünüde sizden beklemem zaten.çünkü gezilerde sizi ve diğer yöneticileri tanıma şansına erdim,hepinizin kişiliğinin saygın ve ciddi insanlar olduğunuzu biliyorum.Bu yuzden olayı özellikle kişiselleştirmeden foruma bir eleştiri olarak yansıtmaya özen gösterdim.
Belki yaşadığınız tecrübelerde haklı çıkabilirdiniz ama daha bu olmadan böyle bir gerekçeyle konuyu kapatmanıza katılmıyorum.dediğiniz gibi olsaydı ve olay çirkinleşseydi o zaman size kesinlikle katılırdım ama böyle bir güncel ve hassas olayda direk böyle bir yasaklamaya gidilmesi, tam tersi forumla ilgili yanlış düşünceler doğmasına yol açabilir.
Bizler bisikletçiyiz ama önce insanız hayatımızdaki güncel olaylara kayıtsız kalamayız.Her tehlikeli konuyu yasaklama yoluna gitmek bizi "Okullar olmasa eğitim bakanlığını ne güzel yapardım" diyen insanların durumuna düşürür ki bu da bize yakışmaz...
Benim bu foruma yönelik daha iyi ve hür olabilmesi için yapıcı bir eleştirimdir.
Saygılarımla...

@bisikletci

Ölen insana biraz saygı be arkadaşım...:mad:

@mazhar

Mazhar Bey,düşüncelerinize hak veriyorum ama konu dallanıp budaklandıktan sonra , konuyu kapatmanın bir faydası olmaz,insanlar da birbirine kırıldığıyla kalır.

Biraz geçmişe gidip eski,kapatılmış konuları incelerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Saygılarımla.

@mutu88

Söylediklerimin nesi yanlıs ??? allah rahmet eylesin ama tanımam etmem beni de ilgilendirmez kısmının nesi yanlıs ? İşte bu tarz yazılar bu tarz polemiklere gebe olur her zaman için ... Hafızamda onunla ilgili bir bilgi yok . Bu benim için bir eksiklik degil !!

Tuğrul beyin verdiği karar bence de doğrudur, siyasi atışmaların, tartışmaların ve sonucunda gruplaşmaların yeri burası değildir.

Fırat Dink'i kimse tanımak zorunda değil, herkes ermeni asıllı adı olan hrant yazıyor ama bu bile ülkemizde siyasi bir çatışma yaratmak içindir, adı Fırat Dink'dir.

@mazhar

Arkadasım bir günde türkiyede kaç kişi yaşamını yitiriyor biliormusun ?? Bu kişininde benim için onlardan bir farkı yok . Ölene saygımız vardır . Saygı derkende allah rahmet eylesin derim o kadar. Benim anlatmaya calıstıgım böyle bir konunun bos yere acıldıgıdır . Sahsen ben bu forumun bir üyesi olarak bu tarz yazıların yazılmasını istemiyorum . O kişiyi buraya taşımakla ona saygımı yapmıs olunuyor ??? Yeterince haberlerde seyretmiyorumuyuz ?

Neyse yazmayacaktım ama yazıyorum ...

Bu adam türkleri aşagılamaktan dolayı 3 yıldır mahkemesi sürmüyormu ?? Ayrıca o son yazsınıda okudum . "TÜRK'ün kanı zehirlidir" demiş bu birrr

Son yazısındada TÜRK adaletine ve savcılara hakimlere yönelik yazdıgını aynen buraya yazıyorum .. dahada bana ermenili bi adama saygı gösterin demeyin .. Almanyada onca turkü asalayan ermenilere saygım yok .. ha adam ölmüş ölüye saygımdan onada saygım budur ..

Yazı aynen şöyle :

"Bu savcılar, bu hakimler üniversite okumuş, hukuk fakültelerini bitirmiş insanlar değiller mi? Okuduklarını anlayacak kapasitede olmaları gerekmiyor mu?"

ne demek istiyo sizce mahkemeye ???

Sonrada yazısında kendisini acındırma cümleler sarfetmiş . Sen türkiyede bi TÜRK hakkında bu kelimeleri kullanan bir ermeniysen adımlarına hareketlerine dikkat etmelisin .

Bu konuda kilitlenmezse eminim bu tartısma daha da uzayacaktır .. Bİr TÜRK olarak söylemek istemedigim sözleri ermenilere karsı söyleyebilirim . O yüzden kilitlenmesini öneririm ..

• Beğen
Tepkiler: bedo
@bisikletci

sence suspansion uzerine kac gun muhabbete devam edebilirsin ?
sahsen ben 2 dakkadan fazla suspansion uzerine toplamda 15 dakika bisiklet uzerine konusabilirim.

hrant dinki tanimiyor olmana birsey diyemicem bir haberci olarak!
ama sonucta bisiklet forum dediginiz gibi, bizde zaten adminler ne derse uyuyoruz sadece arada bir goruslerimizi belirtiyoruz ki kimi neler konusur kim nelerle zaman harcar ogrenmis oluyor insanlar biryandan.

gerilmeden, nesemizi bozmadan,
evet simdi devam edebiliriz bisiklet muhabbetimize :)
benim amortisorum 130mm acaba 140mm mi alsam daha iyimidir ? ;)

• Beğen
Tepkiler: gizer
Saygıdeğer arkadaşlarım ERKEK HEMŞİRE adı altındaki konu tarafımca açılmıştır ancak böyle basitce eleştiriler yapmak yerine bu konudan bir evvel açılmış konuya bir göz atmanızı tavsiye ederim(aşağıda link'i verilmiştir)bir evvelki konuda dünyanın gidişatına ilişkin bazı bilgiler yazdık.Diger bir yandan forumumuzda keyfiyetçilik olduğu iddia edilmiş, böyle bir durumu şahsım adına şiddetle reddediyorum(tecrübe ile sabittir) bende bir kaç kez böyle bir düşünceye kapıldım ve daha sonra HALİL kardeşimin kalbini gereksiz yere kırdığımı anladım(şimdi özür dilemenin yollarını arıyorum)Burası bisikletforumu arkadaşlar bisiklet ile bağdaşmayan şeyler kısıtlıdır çıkıpta herkes kafasına göre istedigini yazamaz.Bende bu forumda yetkili falan değilim benimde düşüncem bu,hiç kimse yöneticilerle tartışmak için kendisine bahane uydurmasın.Burada bir iş çıkarılmış ortaya bir forum kurulmuş ve bu forum kuruluş amacına hizmet etmelidir ve edecektirde.Sonucun nereye geldiği ortada işte bakın yazılanlara komple siyaset şimdi Yöneticilerimiz doğru bir karar verip bir evvelki konuyu kapatmış ve aynı kararı burdada vererek bu anlamsız tartışmayı sona erdirmelidirler.Saygılarımla

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=8174

Evettttt konunun gidişatını zannederim görüyorsunuz.
Protesto eden Mazhar arkadaşımız ve ona katılan,elise111s,msconfig,Tuğberk Tezel ve Mehmet Sevim arkadaşlarımız da görüşlerini bildirince konuyu kapatalım :)
Adı geçen arkadaşlar isterlerse konuyu kapatmayabiliriz.Öyle, katılıyorum demekle olmaz.Lütfen görüşlerinizi bildiriniz.

Evet siyasi polemiğe potansiyel olarak çok uygundu kapatılması da uygun oldu, burda bile insanlar birbirini hafiften yargılamaya başladı, yani gidişhat belli eninde sonunda bu insanın tarafında olan ve olmayanlar karşı karşıya gelebilecekti, insanlar birbirinin kalbini kıracaktı...

Arkadaşlar altı üstü bir konu.Çarşı arkadaşımızın bu konuyu bir siyasi amaçla açtığını kesinlike düşünmüyorum.Ama ilersi için bencede çok uzun polemikler yaşanabilirdi.Bu durumda konunun kapatılması değilde siyasi amaçlı yazı yazanlara bir ceza verilmesi daha uygun olmazmıydı.Buda benim görüşüm.

@Mustafa_Temizel

Mesela para cezası mı?
Bir forumda en etkili cezalardan biri konunun kapatılmasıdır bence

@Tuğrul
Tabiki tuğrul abi bildiririm görüşlerimi,bunun için burdayız,konular açılcak,açacağız yorumlar yapılcak belli çerçeveler içerisinde,ben son günlürde Ülkemizde en çok konuşulan Hrant Dink ile ilgili konuyu siyasi bulmadığımı belirttim,mazharın görüşüne katıldım...

Mesela para cezası mı?
Bir forumda en etkili cezalardan biri konunun kapatılmasıdır bence

Hayır o şekilde değilde mesela yorum yapan kişiye süreli banlama yada puan cezası falan olabilir.Ayrıca ben burada konuyu açana değil yorum yapan için ceza getirilmesi önerisini vermiştim.

@Mustafa_Temizel

Konu acılsın biz hic bir yorum yapmayalım olurmu şimdi böyle ?? Sonrada konuyu acan degil yorumlanan bizler suclanalım .. Ozaman konu acılıncada evet katılıyorum iyi güzel die msj atmak bence msj sayısını artırmaktan ve bos mesajdan baska birsey olamaz .. Yoruma ceza geliceksede bnm tüm puanlarımı silsinler kac puanım var onu bile bilmiorum .. umursamıyorum puanmıs msj sayısıymıs .. Önemli olan bnm bu forumdan faydalanabilmem ve bildiklerimi baskasına anlatmamdır .

@Mustafa_Temizel

Aradaşlar cezayı da nereden çıkartıyorsunuz anlamıyorum???

Bu forumda yanlış konu açanlar hiç bir zaman cezalandırılmamışlardır.
Banlanan arkadaşlar en az 3 defa özel mesaj yoluyla uyarılmışlardır.(Küfür edip de bir başkasını taciz edenler hariç,onla direk banlanıyor)
Bizi de iyice sıfırcı hoca yaptınız ha :(
Biz sadece forumun düzenini sağlamaya çalışıyoruz.Belli kurallar var,her forumda olduğu gibi.Elimizden geldiğince uymaya ve uydurmaya çalışıyoruz.Ama sonuçda bizler de insanız.Burada Adminler dahil,hiç kimsenin sözü kural değildir.Yanlış yapmışsak bile ,düzeltebiliriz.
sizler de bizlere biraz anlayış gösterin lütfen ,tecrübelerimize güvenin.

Selamlar & saygılar

@bisikletci

bu bir cinayettir, suikasttir. düşünce özgürlüğüne tehdittir. siz tüm bunları söyledikten sonra bir de şahsın arkasından daha önce verdiği demeçlerden alıntılar yapıyorsunuz. çok yanlış...

Sen türkiyede bi TÜRK hakkında bu kelimeleri kullanan bir ermeniysen adımlarına hareketlerine dikkat etmelisin .

katil tutuklandı diye sevinmemize gerek yok. sokak o katilden arındırılsa bile, sokaktaki bazılarının kafasının içinde o katil halen yaşamakta...

Neyse konuyu daha da uzatmaya gerek yok .. Herkesin düşüncesi kendisinedir. Kişilere yada ölülere verdiği saygıda kendisini ilgilendirir . Bunu yanlıs veya dogru olarak sınamak kimsenin haddine degil ..

Geri