Scudo Sports

Başlık ve mesajların silinmesi

Maalesef henüz bir gelişme yok!...
Dün, olayla ilgili bir mail yollamamı istediler...Onu yolladım...Haber bekliyorum...

Scudo
Bugün,muhabir arkadaşların da yönlerdirmesiyle, Star TV üst düzey yetkililerinden(aynı zamanda haber spikeri) Nazlı ÖZTARHAN'a da kaza ile ilgili mail yolladım.Bekliyorum...

Not:Forumdaki moderatörler arkadaşlardan birinden bir ö.m almıştım.Sanırım bir hafta oldu.Onlardan da net bir cevap bekliyorum.

arkadaşlar benim gönderdiğim mesaj 54 tü 39 a düştü bunun sebebi ne olabilir?
lütfen yardım

aslında gereksiz mesaj atmadım çok olabilir ama gereksiz değil hayırlı olsun paylaşım için saol gibisinden

özel mesaj atamıyorum fukan

Diğer arkadaşların da dediği gibi gereksiz,lüzumsüz veya yazılmaması gereken (forum kuralları dışında olan) şeyler yazmışsındır belki. Modöratörler tarafından da silinmiş olabilir. Başka birşey gelmiyor aklıma..

• Beğen
Tepkiler: Burak Uzunoğlu
selamlar.
Bende yeni üyeyim. bu tarz şikayetleri daha öncede okudum. genelde gördüğüm şu. "hayırlı olsun" tarzı mesajlard sorun yok, dokunmuyorlar. ama "paylaşım için sağol" gibi mesajları siliyorlar çünkü teşekkür mekanizması var.

bende ilk başta gıcık oldum. hatta sırf bu 50 mesaj olayından dolayı ikinci elden bir sürü parça kaçırdım. ama düzenli takip edince forumu 50 mesaj kısa sürede doluyor ve forumdan soğumak yerine bağımlı hale geliyorsunuz. saat 03:48 ve erken yatıp sessiz ortamda çalışmak için uyandım ama forumdayım :)

Bir Mod gördüm sanki :)

bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Sercan Sözer
@Furkan köleoğlu

Bilmem Forum kurallarını okudunuz mu?

Ben 2 maddesine dikat çekmek istiyorum!

Madde 03-)
Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, arka arkaya birden fazla mesaj gönderip, flood yapmak, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bencede, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek yasaktır.

Madde 10-)
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

Madde 12-)
Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Sürekli teşekkürler vs. yazdıysan silinir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
Foruma 1'er 2'şer dakika ara ile " güzelmiş, iyi yapmışsın, süper bisiklet, paylaşım için sağol vb. " tarzı mesajlar atıp mesaj adetini yükseltmek amacı ile atılan mesajlar silinir; ve hiç bir anlam ifade etmeyen, yorum amacı taşımayan mesajlar da silinir. Zaten 50 mesajı doldurmak için atıldığı bellidir.

Sizin mesajlarınız da bu sebeple silinmiş. Umarım aynısı tekrarlanmaz.

@Furkan köleoğlu

Ulan mı?

Konuşmalarınıza ve yazdıklarınıza dikkat edin, haddinizi bilin. Bu size bir uyarı mesajıdır.

Bugün öğlen saatlerinde bisikletimin fotoraflarını ve açıklamasının bulunduğu konu 2 saat sonra ortadan kayboldu bunun sebebi nedir? Konu ismi Hurdadan hayata...

Geri