Scudo Sports

Başlık ve mesajların silinmesi

Ewet bu maalesef cok üzücü. Cok degerli bir kaynak niteligindeki bircok bilgi yok olmus. Tekrar geri getirilmesi de zor ve zahmetli. :(

Scudo
Stratus, serzenişini anlıyorum ve hak veriyorum. Ancak maalesef ki benden önce cevap yazan arkadaşlarımın değindiği gibi forumun yer aldığı bir önceki server kaynaklı aksalıklar nedeni ile (tam tarihi kestiremiyorum ama eylül sonu olabilir) biraz geri geldik forum olarak.

gokdaltercume, inan sadece zor ve zahmetli olsa idi forum admini bu konuyu çözerdi, önceki yıllarda ne zorluklar aştığını biliyorum. Ancak bu kez sadece zor ve zahmetli değil imkansıza yakın.

elimizde olmayan nedenler ile yaşanan aksaklıktan hepimiz üzgünüz, ancak hepimiz buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. sizlerle beraber...

Bazı konular tamamen kaybolduğu gibi bazı konuların yedeklenmemiş olan kısımları da yok olmuş yedekleme hususunda çok dikkatli ve hassas olmak gerekli.
Ben de hazırlığı vakit alacak konular açmakta tereddüt oluşacağını düşünüyorum.

@mcaliskan23

değişiklikten sonra TescilTürk tarafından barındırma hizmeti verilmekte olup, herhangi bir aksaklık yaşanacağını sanmıyorum.

bununda çaresi ''hazırlıgı uzun konu''ları kendi bilgisayarınıza yedeğini almanız..Aylar önce fr-dh rehberi hazırlarken bende böyle yapmıştım..malum sadece forum değil pc donması,elektiğinde gitme ihtimali var konuyu hazırlarken..

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Şöyle yapabiliriz belki, vakit alan bir konu hazırladığımız zaman, bir kopyasını da bilgisayarımıza yedekleyebiliriz. Misal, benim yaptığım şekilde.

Buradaki Belgrad Kaçamağı başlıklı tur yazımı, önce metin belgesinde hazırladım. Daha sonra foruma aktardım. Eski veriler silinince, forum normale döndüğünde, metin belgesinden konuyu olduğu gibi kopyalayıp tekrardan açtım.

Neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama, sanki içime doğmuş :)

Forumumuzda inşallah bir daha böyle bir sıkıntı ile karşılaşmayız, ama yine de böyle yapmakta fayda görüyorum.

Açmış olduğunuz konular yönetim tarafından uygun görülmediği takdirde tarafınıza uyarı mesajı ile bildirilir ve ayrıca konun yanlış bölüme açılması durumunda taşınması gerekiyorsa yönlendirme yapılarak taşındığı ikazı bırakılarak konu taşınır..

Faydalı konuları açmanızda tereddüt etmenize gerek olmadığını belirtir ve yeni paylaşımlarınızı bekleriz.

arkadaşlar, Güncel Haber kısmında açtığım bütün konular ya siliniyor ya da kilitleniyor.. şuan aklıma gelen birkaç örnek:

Türkiye - Ermenistan arasında imzalanan protokol
Erdoğan'a yumruk
Liste - Hangi Hükümet Hangi Kurumlarımızı Özelleştirdi
Kılıçdaroğlu'nun Tayyip fıkrası

Allah aşkına güncel haberler kısmındaki konulara bir bakın.. birçoğunun kime ne yararı var.. bu tarz haberleri msn.com a girince de görebiliyorsunuz..
İnsanların bu konulardan haberdar olmasının kime ne zararı var.. ermenistanla imzalanan protokol çok önemli bir milli meseledir, bu bile nasıl rahatsız edebiliyor bazılarını anlamakta güçlük çekiyorum.. bunun haber değeri taşımadığını mı düşünüyorsunuz.. ben bunları popomdan mı uydurdum, hepsinin kaynağı linki altında yazılı..

yoksa sadece belli sitelerden mi haber koymaya izin var foruma..

haberlerle ilgili insanlar yorum yapacak, fikirlerini söyleyecek, gerekirse seviyeli tartışmalara girecek.. yoksa bir güncel haber kısmının olmasının ne anlamı var bu forumda..

burada gerçekten bilmem nerede trafik kazası 3 ölü, yok bilmem nerenin hayvanat bahçesinde panda ikiz doğurdu gibi haberler mi bekliyorsunuz..

bu yapılanın sansürden, zorbalıktan farkı nedir..

@mehmetbaris87

Evet hepimizi ilgilendiren güncel konular bunlar.. Kanu güncel olacaksa bunlardan başka daha güncel ne varki..

Bende daha önce bu tür kanuda konu açmıştım ve bir iki cevaptan sonra kilitlendi..

Ama gelin görünki siyasi ve dini konular yasak dediler..

@mehmetbaris87

Arkadaşım konuşurken hem seviyeni hem haddini bil.Güncel haberler bölümünde siyasi haberlere yer olmadığını 1500 kere söyledik.Bu tür haberlerin tartışıldığı yüzlerce forum var.Hevesi olan gider orada tartışır.

Bisikletforum.com da güncel haberler bölümü sadece bisiketlerle ilgili haberler için açıldı.Lakin bizler yine de siyasi ve dini içeriği olmayan konulara müsade ediyoruz.

Bu zorbalık lafını aynen sana iade ediyorum.Zorbanın dik alası sensin.Terbiyesizliğin alemi yok.

Bir daha söylüyorum bu forumun belli prensipleri var.Kurallara uyan rahat eder.Adam gibi derdini anlatan herkese adam gibi cevabınını veririz.Uymayanı ne pahasına olursa olsun barındırmayız.

Herkese iyi forumlar.

Bisikletlerimizin fotoğrafları bölümüne yeni bir başlık açtım.Mesajı gönderdiğimden eminim. Yeni mesajlara bastığımda ana ekranda mesajı gördüm. 4 5 dakka sonra mesaj yok oldu. Herhangi bir özel mesajda almadım. Acaba foto boyutlarında sorunmu vardı da mod arkadaşlar sildi , yoksa teknik bi sorunmu olduda kendisimi silindi ? yeniden hazırlamadan önce sormak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
2 gün önce başka bir bölümde yazmıştım.Sanırım doğru yeri burası...

Rahmetli Çağatay AVŞAR kardeşimizin kazası ile ilgili olarak,forum ana sayfasında üst manşette duran "Caniler Bulunsun" başlığı neden kaldırıldı?

Kazanın üzerinden 40 gün geçti.Henüz bir gelişme yok!...Bizler bu kazayı unutacakmıyız?...
Ben rahmetli'yi hiç tanımazdım...Karınca kararınca uğraştım,Hürriyet Ankara ekindeki 5 Temmuz tarihli haberin çıkmasını sağladım ve hala birşeyler yapmaya çalışıyorum...
Forum yöneticilerinden ricam:Çağatay AVŞAR ile ilgili, uygun gördükleri bir bölümde,uygun bir başlık açılsın ve konu sabitlensin...

Not:Uğur Dündar ve ekibinden telefon gelmesini bekliyorum(bir hafta kadar önce bayan asistanlarından biri ile görüştüm.U.Dündar izindeymiş).İnşallah bu hafta ararlar...

@Sedat TOSUNOĞLU

medya ya yansıması çok daha iyi olur. Uğur Dündar'a taşınırsa çok çok daha iyi..Çabalarınız için teşekkürler. Umuyorum ki bu olaya ilgisiz kalınmaz.

Forum yöneticilerinden cevap bekliyorum...Herkese selam ve sevgiler...

Forumdaki yetkili arkadaşlardan bu konu ile ilgilenmelerini bekliyorum...

Merhaba Sedat bey Uğur beyin asistanlarına ulaşabildiniz mi irtibattan bi gelişme var mı Uğur beyin izini bitmiş mi acaba?
:(

Geri