Otorite falan olduğum yok tartışacağınıza o zaman sizde kullandığınız markaları sıralayın da nedenleriyle ögrenelim.Buarada otorite kurmaya çalışan kişileri de hiç sevmem.
Sizi bilemem Ankarada Specialized a binme şansınız oldumu ancak benım şu an çevremde 3 kişi Fr bisikleti olarak Specialized kullanmakta ve her birinin bisikletlerinede istedğim arazi şartlarında binip deneyebiliyorum.Aynı şey diğer markalar için de geçerli herbirine sahip muhakak bir tanıdığım oluyor ve sürüp deneyebiliyorum.Yarışınca benden üstün mü oldunuz bu cümlenizde tuhaf doğrusu

Şu an ki bisikletimden daha ucuz olsa idi ve türkiyede olsa idi specialized sx trail e biniyor olurdum.
O zaman benim hesabıma şöyle bi 20.000$ kadar yatırın da hepsini deneyip sıralama yapayım

Yada
www.mtbr.com da kullanıcı yorumlarına da bakabilir o kadar para dökmeyebilirsiniz.
Hele bide komik birşey daha dikkatimi çekiyor ki Newsweek Türkiye'de bu yazıyı hazırlayana bunları söylesek Kayhan bey kadar katı bir şekilde karşılık almazdık sanıyorum.
Sıralama yapmaya cesaret bulamıyorum diyorsunuz benden sıralama yapmamı siz istediniz.Yoksa ben gayet genel olarak sıralamaya yorum yapmıştım.Şu iyidir bu kötüdür diye bir şey yazmamışım bile.

Buarada bikeradarda high rated diye gösterdiğiniz kona stinky air'ın kendi internet sitemde basit çevrisini bundan aylaaar önce yapmıştım.
Tabi ben sadece bike radar değil başka sitelerdende kullanıcı yorumlarını kendi alanımda takip etmekteyim.
pinkbike.com ,ridemonkey.com,mtbr.com,sicklines.com gibi...
Siz nasıl bizim bilgilerimizi kaale almıyorsanız açıkçası benimde newsweek deki sıralamayı hiçe sayma ve fikrimi forum ortamında söyleme hakkım var.İster katılınn ister katılmayın...