suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.559
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Çözüm olarak köpekleri uyutmadan ama hızlı bir şekilde uygulanabilecek bir yol bulunabiliyorsa, bu ne kadar pahalı yöntem olursa olsun; devlet elini taşın altına koyarak bunu yapmak zorunda. Ben en çok çözümün bu şekilde olmasını isterim. Çünkü köpeklere de kıyamıyorum
. Aksi halde hiç bir köpek başıboş dolaşsın istemiyorum. Bunun en nizami, en insancıl ve en uygar şekilde olmasını istiyorum. Tasmalı, belgeli olarak sahipli şekilde olmasından yanayım. Öldürülmelerini bu yüzden istemiyorum ama başka çözüm bulunamayacaksa önceliğim çocuklarımızdır. :_(
*** Bir de bence bu yüzden ikiye bölünmeye gerek yok çünkü buradaki herkesin böyle düşündüğüne eminim. Saçma bir şekilde, taraf tutan holigan gibi ikiye bölünüp karşıya taş atmaya gerek yok. Çünkü çözümünü istediğimiz şey hepimizin aynı. Çözümün yönteminde bile hepimiz bence aynı şeyi istiyoruz. Dozajımız farklı sadece.
*** Bir de bence bu yüzden ikiye bölünmeye gerek yok çünkü buradaki herkesin böyle düşündüğüne eminim. Saçma bir şekilde, taraf tutan holigan gibi ikiye bölünüp karşıya taş atmaya gerek yok. Çünkü çözümünü istediğimiz şey hepimizin aynı. Çözümün yönteminde bile hepimiz bence aynı şeyi istiyoruz. Dozajımız farklı sadece.