Scudo Sports

Başakşehir

Ben Güneşli'den Haliç turuna katılıyorum. Mesela dün katıldım. Sizlerden gelmek isteyen olursa beklerim. Çünkü ben evime İstoçun oradan dönüyorum sizde oradan Başakşehir'e devam edebilirsiniz veya sizlerlede ramazandan sonra Bakırköy sahile doğru bir tur düzenleyebiliriz. İlgilenirseniz Ramazan'dan sonra başlık açayım.

Scudo
soneryen ,
süper olur , aslında dün gideceğini bilseydim bende gelirdim seninle,
artık başka sefere.

İlk etapta çok uzun olmayan turlara katılabilirim. malum kondisyon "0".
tabii ki ramazandan sonra.

arkadaşlar merhaba, ben halkalıda oturuyorum başakşehire de güneşliye de yakınım, avrupa yakasında ki tüm arkadaşlarla görüşmek isterim. görüşmek üzere...

O zaman sizlere şöyle bir şey söyleyeyim. Bayramdan sonra Bahçelievler ve çevresi isimli başlığı takip ederseniz. Bakırköy sahilde buluşarak, Sarıyer turu yapmayı planlıyoruz ve ben Bakırköy sahile giderken önce sizinlede buluşur hep beraber devam edebiliriz ve sahilden çok güzel ve keyifli bir tur oluyor bence oraya gelin ilk etapta. Turlar genelde tura katılan en yavaş hızlı arkadaşın hızına göre hareket ediliyor.

Merhaba neredeyse 6-7 aydır girmiyorum foruma tekrardan döndüm :) buralara herkese selamlar döndüm dndüğüm gibi kendim için üzücü bir olayıda paylaşmak istedim yeni evim başakşehirde ve bisikletle tem' den geçmek yasak diye duydum öylemi gerçekten bilmiyorum ama başkaşehirden biryere gitmek içinde temden geçmek gerekiyor :D ne yapıcam neeee:D

tekrardan hoşgeldin böcek:) ben de uzun zamandır girmiyordum.forum baya durgun şu sıralar.

hoşbuldum :) evet biraz belli ediyor gerçekten

@propcadmin

O kadar da durgun değil arkadaşlar. Yarış ve tur duyurularını takip edin. ;)

dostum hoş geldin tekrar beyawwww ;)
geçen sene senin sayende ne gülmüştüm be yawww :D
sitenin en enleri :D :D
görüşmek üzereee

bir araya gelelim
ilk önce baştan başlıyalım haftada bir gün belirliyelim
hafta sonu tercihimdir
bahçeşehire 35 km olan karadenize bir inelim derim
başlangıç için iyidir
ayrıca bu sitede yeniyim ve nasıl mesajlaşılıyor haberleşiliyor bilmiyorum.
ama benim tavsiyem yoldan gitmek degil.
toprak çimen taştan gitmeyi düşünüyorum
buyrun adranaline ...
buluşmak ,görüşmek dilegiyle .

bende bahçeşehirde oturuyorum ama bu yaşta benim bünye kaldıramaz herhalde 35 kmyi

Arkadaşlar merhaba ben Başakşehirde oturuyorum.Tek başına turlamak bazen sıkıcı oluyor aranıza varmıdır acaba buralarda bisikletle turlamak isteyen arkadaşlar?? Başakşehir civarlarında var ise buluşup gezebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: DEM1R
Nezaman çıkacak bakalım aranızda başakşehirde olanlar??:D

Arkadaşlar aranızda inanıyorumki olmalı birkaç kişi en azından 1 kişi.Beklemekteyim hala duyurulur.

Geri