Scudo Sports

Başakşehir

Arkadaşlar ben artık başakşehir'den taşındım. Yanlız başıma attığım turların ardından. :(
Ama görüyorum ki artık diğer etaplardan ve yakın çevreden bisiklet dostları çıkmış.. :)
Buluşup güzel turlar atarsınız inşallah.

Scudo
Merhaba
Bahçeşehir, Esenkent, Boğazköy, Ardıçlı civarında oturan arkadaşlarımız var mı? Buluşup antreman yapalım pedal çevirelim. :)

selam bende bahçeşehirde oturuyorum ama uzun zamandır bisiklet kullanmıyordum geçen hafta yeni bisiklet aldım sen nezaman nerede bisiklet kullanıyorsun ? Eğer çok tempoluysan sana yetişmem zaman alabilir :( gerçi kışın uludağ üniversitesinde yani bursadayım kimse yok mu diyince mesaj atayım dedim

Uzun zamandır internet kullanamadığım için forumdan uzak kaldım. cevaptaki gecikme için özür dilerim. bisikletimin sibop iğneleri kırıldı :( eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. bende aslında iyi bir bisikletçi değilim. 16 yaşında olduğumdan ve vücudumdan dolayıda kondüsyonum ileri seviye değil. ben de yazın bahçeşehirde olamıyorum. geri kalan 3 mevsimde görüşebilir beraber pedal çevirebilir ve antreman yapabiliriz :)

Konuyu canlandırmış olayım.
5.etap' ta oturuyorum. Bu taraflarda akşamları turlamaya çıkanlar varsa beraber pedallayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
@umutgercek

Konuyu iyiki canlandırmışsınız. Ben de uzun zaman önce açtığım bu konudan umudumu kesmiş yeni bi konu vs. düşünüyordum :). Şimdi tekrar bi bakalım forumdan kaç kişi çıkıcak beraber turlamak isteyen? Başakşehir - İkitelli taraflarındaki arkadaşları bekliyoruz. Ben Boğaz Köprüsü turuna da gideceğim eğer anlaşıp buluşursak beraberde gidebiliriz gidecek arkadaşlarla.

Şimdi geriye onların bu konuya mesaj atmaları ve toplanmamız kalıyo :D

@ufuk_

Yakında bahçeşehire taşınıyorum.Bahçeşehir ve çevresindeki arkadaşlarla bahçeşehirliler buraya penceresinden çağrı atarak gezi ve turlar yapacağız az kaldı arkadaşım.

• Beğen
@ufuk_

Ufuk 13 haziran pazar taksimden köprü turu yapılacak Bende orada olacağım tanışalım.Peugeot sarı yol bisikletimle katılacağım.Mtb yi genelde bozuk zeminde kullanıyorum.

• Beğen
@semih59

Tabiki büyük bir zevktir benim için siznle ve diğer buradaki arkadaşlarla tanışmak. Bende siyah-kırmızı Mtb salcano ile orada olacağım.Taksim Gezi Parkı'nda toplanıldığında birbirimizi bulmaya çalışırız :)

@ufuk_

Ben bugün tura katıldım.Bayağı güzel geçti ve katılım oranı çok iyi idi kalabalıktan herhalde birbirimizi göremedik

• Beğen
@semih59

Biraz geç oldu ama cavapsız bırakmak istemedim. Sizinde söylediğinz gibi kalabalık sebebiyle göremedik sanırım birbirimizi ama bu kalabalık ta çok güzeldi gezi canlanmış oldu aşırı şeklde :)

@ufuk_

ufuk msn e seni ekledim bahçeşehire taşındım ısınma turu attım mtb ile çıktım iç yollar parke taş keşif yapıyorum yol bilmemek kötü çok acemi bayan sürücü dolu turluyorum gölet güzel 3.caddeden gölet ordan ıspartakule tren hattından devam viyadukden bahçeşehir turluyorum.

• Beğen
@adem yılmaztürk

Olur tabiki tam olarak yerlerimizi öğrenip bir buluşma noktası da ayarlarsak beraberce gezebilirz :)

@adem yılmaztürk

İkitellinin neresi? Bizde ikitellide sürüyoruz. Senide aramızda görmek isteriz :)

@ufuk_

Ufuukk yeme bizi ne zaman çağırsak bişeler planlasak işin oluyo :D :D

• Beğen
@fatih gül

:D:D Sınav zamanlarına denk geliyo valla ne yapym :D

Geri