Scudo Sports

Başakşehir

Valla bende 2 sene kimseyi bulamadım.
Başak Şehir 5. etapta oturuyodum.
2 ay önce taşındım..
:((((

Scudo
Hadi bakalım sonunda Ufuk'un istediği oldu Başakşehir'den bisikletçiler çıkmaya başladı:)

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
@monstermania

Valla görünce bende şaşırdırm:D Ama dur bakalım bi görüşelim millet yok olmadan:D Taşınıyolar baksana:D

@ufuk_

Bende varım çocuklar, 5.etap dayım. Arada bir katılabilirim size.

Arkadaşlar ben başakşehirde oturuyorum 5 kişilik bir grubumuz var temmuz 19 da çanakkaleye gitmeyi planlıyoruz daha öncesinde antrenman amaçlı istanbulda turlara çıkmayı düşünüyoruz ilgilenirseniz bekleriz..

arkadaşlar ben de başakşehirdeyim.5.etapta.Mesajlarınızı görüyorum ama vakit bulamadıgımdan düzenli bisiklet süremediğim için cevap verip kalabalık etmek istememiştim.ama görüyorum ki bir ordan bi burdan 8-10 kişi olucak sanki yakında..inşallah olur.gezer tozarız :)

Şimdi toplam olarak kaç kişi varız arkadaşlar.Ben neden görmedim kimseyi şaşırdım valla şimdi başakşehirde hiç bisikletçi göremedim normalde kaskıyla falan dikkat çekmesi gerekir ama.Başakşehirde oturan arkadaşlar nerelerde oturuyorlar söyleyebilirlermi toplamda kaç kişiyiz onuda buluruz.

bende başakşehir 2. etaptayım. daha önce birkaç kez tekbaşıma takıldım. başakşehirde hangi güzergahları takip edbiliriz ve ne zamanlar olur. söylerseniz sevinirim.

Eğer kaç kişi olduğumuzu bulursak yani başakşehirdeki arkadaşlar bende varım diye kendilerini belirtirlerse :D sonra hepberaberce kararlaştırıp gezi düzenleyebiliriz.

Arkadaşlar son mesajımı yazdıktan sonra yaklaşık 25 kişi mesajı okumuş ama kimse cevap yazmamış:D ufuk_aytac@hot... bu benim msn adresim başakşehirdeki arkadaşlar eklerseler toplanıp beraberce tura çıkabiliriz.Ben 1 kişi buldum şimdilik 2 kişiyiz herkes ortaya çıkarsa 6-7 kişi olabiliriz en azından.Lütfen tanışıp biyerlerde toplanalım.

evet arkadaşlar Selamlar herkese k.çekmece ilçesindeki bisikletçileri bir arada görmek için bazı atlımlarımız oldu buna göre şimdilik tüm k.çekmecedeki bisikletçiler k.çekmeceliler buraya toiğinde toparlanmaya çalışıyoruz hepinizi buraya davet ediyoruz yakın zamanda çok geniş bir guruba saip olacağımızı düşünüyoruz lütfen herkes teşrifte bulunsun birlikte olmamızın hepimize büyük faydası olacağından kimsenin şüphesi olmasın
herkese selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Slm arkadaşlar Küçükçekmeceliler olarak grubu topluyoruz. Sizlerde yine tanışma bölümünden şimdilik küçükçekmeceliler buraya topiğine bekleriz. Dün akşam ilk buluşmamızı gerçekleştirdik. Bir dahakine sizleri de bekleriz. Yazdığım topikten takip edebilirsiniz.

ben de başakşehir 4. etaptayim. bisiklet almak icin hazirlaniyorum. bisikletleri incelerken forumu gordum. konu basligiyla ilgisiz olacak ama sedona borla - kron xc500'den hangisi tercih edilebilir ? nereden alınır ? alırken nelere dikkat edilir?

forumlarda ve bisikletle ilgili sitelerde o kadar gezdim ki kendi basima halledemeyecegime karar verdim. ayrica bisikleti alinca mutlaka sagiyla soluyla (temel ayarlamalar dısında) oynamak mı gerekir ?forumlarda oyle gordum)

merhaba bende 4. etap dayım szin içi sakıncası yoksa seve seve katılırım sizlere saygılarımla serkan

merhaba başakşehirdeyim şu an tatildeyim ağustos ortasında başakşehirde olacam orada görüşmek dileğiyle

@soneryen

Bu Günlerde Alıyorum Bisikletimi.Bağcılarda Oturuyorum. Düzenli Olarak Katılabilirim size..

Geri