Scudo Sports

Balıkesir

Selam Caner kardeşim senide aramızda görmek çok güzel.MSN ve cep telini aldım .Tekrar görüşmek üzere.

Scudo
Merhaba kardeşim daha henüz grup oluşmuş değil.Akçaya yeni taşındık çevreyi tanımak nerelere gidileceğeni öğrenmek isterim.Bu anlamda bol bol pedal çevirmem gerek.Havalar müsaade edrse gerçekleştiririm inşallah.Senide aramızda görmek büyük mutluluk iligine teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kürşad Erkaya
Selam arkadaşlar ben yazları küçükkuyu ve altınolukta oluyorum. Sürekli olarak bisikletle edremit körfezini turluyorum. Yanlız ve sohbetsiz gezi hoşuma gitmiyor. Eğer isteyen olursa, okulların yaz tatiline girmesiyle gezilere başlayabiliriz. Yol bisikleti kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: kizak
selam bende akçaydayım inşallah yaza görüşürüz.Benim hem yol hen MTB var. görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: kayahan sezen
Arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi yaz aylarında Akçay civarında oluyorum. Sürekli olarak uzun yol bisiklt sürüyorum. Bu yaz sonundada İzmire doğru gitmek istiyorum. Hatta imkanlar elverirse Akdenize kadar inmeyi düşünüyorum. Fakat bugüne kadar en fazla yolculuğum 135km olduğundan bu yola tek çıkmaya ceserat edemedim. Eğer gelmek isteyen olursa beklerim...

@kayahan sezen

kardesim yazın konusalım bende izmir balıkesir yapmayı düsünom belki tersten baslanabilir yada izmirde bulusulup akçaya kadar pedallamak

Merhaba Kayahan,

O yolu 2 kere yaptim. Birincisinde Yunanistan'a giderken ,2. sinde Canakkale'den gelirken .Cok guzel ana yolu birakip ara yollarada girebilirsin deniz kiyisindan Gomec'e kadar gelebilirsin.Bence Canakkale'den baslamalisin.Izmir en fazla geze geze 5 gun suruyor.Bir iki arkadas mukemmel yapabilirsiniz.Bol pedalli gunler.

Akçayda oturuyorum her zaman beklerim.Kapımız gönlümüz her zaman açık:in:

Oo millet kaynaşmış bile ya, geç kalmışım ben :D Elimdeki bisikletten kurtulur kurtulmaz bende organizasyonlarınıza katılırım. Yolda görürseniz beni selam veriniz :D

Amacım, bir günde Edremit-İzmir arasını pedallamak!
Lakin arkadaş bulamadım. Eğer ben gelirim diyen olursa, İnşallah gitmeyi çok istiyorum. Düşünen arkadaşlara duyurulur. Herhangi bir hafta sonu olabilir. Gelecek arkadaş bulamazsam, baharda yalnız gideceğim artık! Hayırlısı!

• Beğen
Evet .Akçaya taşındık

@sadıkumut

Yaz mevsiminde bir aylığına Karşıyaka Beldesinde oluyorum her sene. Geldiğim zaman tanışmak isterim.

Arkadaşlar 26 Mart' ta bendeniz Küçükkuyudan Ayvalığa doğru yola çıkıcam gelmek isteyeniniz olursa beklerim... Belki 1 gece konaklama yaparız(otelde) gelecek kişilere göre bunu ayarlarız.. Sabah gidip akşam gelebiliriz...

• Beğen
@kayahan sezen

Canım kardeşim bu hafta içinde ayavcık rampa yapmayı planlıyorum,telini verirsen sana uğrarım.Hem tanışmış oluruz müsait olursan beraber pedallarız.Ayrıca Ayvalık turuna katılmak isterim beni akçaydan alırsınız .Selamlar Benim tel 0 505 827 8641

Geri