Scudo Sports

Balıkesir

@kayahan sezen

(link)

Ben küçükkuyuya geldim seni bulamadım

Scudo
@kayahan sezen

(link)

Dikili'den Ayvalık'a gelebiliriz. En az iki kişi geliriz eğer planladığımız gibi olursa. Sizinle Ayvalık'ta buluşabiliriz. Baharda Asos'a gitmeyi üşünüyorduk, size danışma fırsatı olur..

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: kizak
merhaba arkadaşlar, ben de bu yaz akçay da olacağım, körfez de gezilecek çok güzel yerler var, biraraya gelirsek güzel olur diye düşünüyorum..

hazirandan sonunda ben de geliyorum..
arkadaşlar foruma baktım, birkaç başlık altında akçay ve civarı ayrılmış, tek bir grup altında toplansakta, kaç kişiyiz bi görsek derim ben..

ben de balıkesirdeyim bahcelievler de oturuyorum şehir içi yaparım aile izin verse ülke dışı bile yaparım :)

Yaklaşık 30 yıl falan daha Balıkesir-Merkez Bahçelievlerdeyim..

arkadaşlar merhaba ben de balıkesir bandırmada yaşamaktayım. biisiklete ilgim var ve bi türlü fırsat bulamadım daha doğrusu çevremde ilgilenen pek kişi olmadığı için faal bi şekilde bisikletçi olmadım. yakın zamanda bisiklet alıyorum. birlikte yol almak isterim sezlerde isterseniz ben çok memnun olurum. görüşmek üzere...

arkadaşlar bandırmada yaşıyorum bu yaz bi grp kurmak ve yol almak istiyorum. lütfen iletişim kuralım. çevre ilçelerden ve illerden olabilir .

@sadıkumut

hocam merhaba bend ebandırmadayım ve sürekli erdeğe gidiyorum. bi iletişim halind eolup grup urabiliriz çok güel doğa var buralarda bisikletle yol alalım bi an önce::)

Sevgili Muammer abi oluşturmak istediğin grup kurma girişimi çok güzel, yeni arkadaşlarla tanışmak, onları tanımak güzel. Foruma baktığımda herkes bir yerlerlerde birşeyler yapıyor ama kimsenin kimseden haberi yok gibi geliyor.Bu konuda hep beraber işallah bir gün birlikte grup olarakta pedallarız.Benim şahsen kendim dağcılık ve bisiklet sporunu yapıyorum ikiside ayrı bir zor spor.Bu zorluklardan güç alıp yola devam diyorum.Daha halen şu körfezde bisiklet bakım ve onarımlarımızı yapacak düzgün bi servis ve ustamız bile yok.Yada varda benim haberim yok.Havran'dan herkese selamlar,başarılar.

arkadaşlar bende bandırmadayım ama şu günler ayaktan sorunlar yaşıyorum sygılar.

geçmiş olsun. umarım erkenden atlatırsın rahatsızlığını. pedal basalım biraz :)

nerdesiniz arkadaşlar balıkesirden bandırmada yakınlardan yokmu ??? ses verin daaaa

burada amaç birbirimizle tanışıp balıkesir cevresine siz bisikletçi arkadaşlarla urlar düzenlemek camping yapmak ve doğayla iç içe yaşamak herkese slm

slmlar hocam neredesiniz yaa:) balıkesir ve çevresindne bir kişi bulamıyorum ben. çok sevindim ya iletişim halinde olalım lütfen. bu arada ben mehmet , bandırmda yaşıyorum...

tanışalım hocam hafta sonları tur düzenleyelim, pedal basalım gerçekten:)

Geri