Scudo Sports

Balıkesir

tammdır Alper biz 2 ay önce altınoluk'a gittik bu sıralar biyerlere gitmek istiyo canım secenekelrimiz
-altınoluk
-ören
-küçükkuyu
çoğaltıla bilir.ben sana özelden msn atıyorum eklersen daha iyi haberleşiriz başka bu civardan katılmak isteyen arkadaşlar olursa herzaman acığız:D

Scudo
Hoşgeldin. Bisikletinden dinamoyu ve farı söküp yerine pilli ışık alır, orta amortisörünü daha sabit bir hale getirirsen çok da kötü bir bisiklet değil. İyi pedallamalar.

mnk öneri için sağol ama jantlar çok kötü hemen yamuluyor,vitesler rahat geçmiyor veya hiç geçmiyor,kadro ağır.
Zor bir ihtimal ama üniversiteyi İzmirde okursam yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum araştırma yaptım biraz 300-500 ytl güzel bisikletler var.

Fatih h.g. öncelikle ben iş değişikliği nedeniyle 2-3 aydır balıkesirde süremiyorum ama ekimden sonra balıkesirde pedallamaya devam edicem. Beraber bir kaç arkadaş daha var zaten onlarında bir kaçı forumda :) onlarla birlikte hep beraber birşeyler yaparız. Bu arada Edremit körfezinde bulunan varsa beraber dolaşabilirz o arkadaşlarşa...

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Özdemir
Arkadaşlar yaz tatili için bulunmakta olduğum Edremit Körfezinde beraber turlara çıkabileceğim arkadaş arıyorum...

• Beğen
Tepkiler: phantomm
tamam işte..geçen arkadaşlar üç-beş kişiyiz deyip duruyodu. demek ki sayımız çok ama buluşamıyoruz. nasıl organize oluruz..

selam arkadaşlar, istanbul da yaşıyorum,ama edremit'liyim ve akçay da bir hafta kalacam. 23-31 ağustos arası hem tatil hem de bisiklet antrenmanına ara vermemek istiyorum .yol bisikleti kullanıyorum,eğer bu tarihler arası o civarda olanlar var ise haberleşebiliriz .özellikle sabahları erken saatte yapmak istiyorum,yollar ısınmadan mıcırlar açığa çıkmadan turu tamamlamak amacındayım .çok uzun turlar olmayacak gerçi ama 70 - 80 km civarı düşünüyorum.inşallah bu sene daha keyifli olur,geçen sene daha da sıcak bir zaman da denk gelmişti ve mıcırlı asfaltta fazla binemedim.lastikleri parçaladık sadece :D

istanbul anadolu yakası bölümünde "her cumartesi ve pazar saat 9.00 da" topiğinde grubumuz ile bir aradayız.özelden de ulaşabilirsiniz,saygılar.

Buyrun gelin bekleriz ben akçayda amatör bisikletçi olarak gurur duyarım ancak ben olmıyacağım o ayrı konu ayın 22 izmir fuarı açılıyor yanılmıyorsam oraya gitmeyi planlıyorum kask sort gibi giyim üzerine alışveriş yapıcam geçen sene bisiklet ve aksesuar satan yer vardı inşallah bu senede olur

birde 70-80 km benim için hem orta uzak mesafe hemde sizin temponuza uyum sağlıyamazdım herhalde ama tanışmak isterdim

umarım akçaydan mutlu ayrılırsınız

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@tufanbal

Merhaba tufanbal öncelikle şunu düzeltiyim Balıkesir marmara bölgesinde kalıyo ama "Edremit Körfezi Ören,Akçay,Güre,Orjan,İmko,Edremit,Zeytinli " ege bölgesinde içine giriyo.Ege bölegesine konuyu açsaydın belki daha önce tanışır turlarımıza başlardık.

Ben Güven edremitteyim eğer sende tatilinden dönmediysen güzel turlar yapabiliriz yakın zamanda (5-6 gün sonra) kaz dağına çıkmayı düşünüyoruz ilk tutumuza hazırmısın:) sağlıcakla kall..

selamlar umarım iyi vakit geçririsin tatil süresince.Bende elimden geldiğince katılmaya çalışıcam sizlere ama bu aralar zor gibi görünüyor.

Evet yeni gördüm msj ını şu aralar biraz yoğunum, kesin bir tarihiniz var mı? Ayrıca uzun süredir binmediğimden dolayı kondisyonum yok kaz dağını yiyemem herhalde. :=) ayrıca sıcaklarda zor olur orası, bence sonbahara doğru gitmelisiniz...

Ramazan nedeniyle kapalıyız:D . Artık bende çok yoğunum hafta içi okul+dershane, hafta sonu dershane budan sonra bayram tatillerini bekliyorum:rolleyes: seneye inşlh beraber geziler yaparız.

Yetttiiimmm nasıl organize olucaz evet güzel bir soru, biz tanışmak için önce yazıştık forumda sonra msn falan randevulaştık ve tanıştık olay bundan ibaret :=) şu saatte şurada buluşalım diyecez olucak biticek. Şuan bisikletim edremit körfezinde ama bu hafta içinde getiricem artık havalar serinlemeye başladı sinek vesayrede azaldı çıkarız artık turlara biz. Tanışalım hep beraber çıkalım. 0 506 669 91 25 & 0 532 495 04 99 tufanbal@hotmail.com ama önce e-mail atın kabul etmeyebilirim sizi. Görüşmek üzere bye bye

selam arkadaşlar :)

her akşam turlarına katılabilirim. cumartesi ise 2den sonra arazi turlarına katılabilirim. tur öncesi gurkankas142@hotmail.com adresinden haber verirseniz katılmak isterim.

su an altınolukdayım 1 hafta kadar eğer altınolukdan olan varsa bırlıkde vakıt gecırmek ısterım

Geri