Scudo Sports

Balıkesir

arkadaslar ben caner kullanıcısı bende sizinle turlara katılırdım ama benim bisikleti gurkankas halletti sagolsun bu yüzden katılmıyorum

Scudo
@EcanerE

Senin bisikleti çalındıktan sonra gürkankas toplamıştı diye hatırlıyorum en son turumuzda öyle konuşmuştuk. Yoksa gene mi dağıttı :)?

sitedeki nerdeyse bütün balıkesirliler tanıştığına göre buradan muhabbete devam edebiliriz.önceki topiklerde tanışmalar yüzünden topik baya bi karışmıştı o nedenle böyle bir konu açmaya karar verdim.Hadi inşallah hızla sayımız ve kalitemiz artar.

@gurkankas

merhaba bende balıkesirliyim ama bursada yaşıorum merkezdesiniz galiba nerelere tura çıkıosunuz..

@Faith

evet merkezdeyiz . turlara gelirsek genelde şehir içinde tur yapıyoruz. çarşıda ve eski migrosun oradarda turluyoruz. bazen şehir dışına doğru gidip dönüyoruz

Ben aslında Balya doğumluyum ama 10 yıldır bursada yaşıyorum. Forumdan gördüğüm kadarıyla Balya'ya da turlar yapıolarmış gidenler olursa kızıltepeyi tavsiye ederim orda çok güzel parkurlar vardır maden yoluda mtb için çok ugundur. Neyazıkki uzun zamandır gidemiyorum ilçeme :( arada bir merkeze geliyorum.

slm millet nasıl gidiyo ben caner balıkesir pedal grubunun bir üyesiyim naptı gürkan...bencede artık turlara başlıyalım :D

gürkan yaptır artık şu bisikleti... sınavlar bitsin başlayalım turlara ben gelirm..:D

@EcanerE

olum bnm kadro gitti kadro almam lazım :) ondan sonra fren pabuçları,fren teller,jantlar ve maşada değişecek :D oları yaptırmadan yeni bi tane alacam adam gibi bi fs :D

çabuk al o zaman sokaklarda canım sıkılıyo bende yaza dogru güzel bişey alıyom artık çıkarız araziye:D

sLm arkadaşlar ilk mesajım cok heycanlıyım:D Balıkesir/ Edremi'te yeni bir grup doğuyor çok amatörüz hatta bisikletim çalındığı için arkadaştan aldım:D ama yavaş yavaş öğrencez artık. ilk turumuzu gecen cumartesi yaptık gid-gel 20km civarında yol yaptık.Birazdan yola cıkıcaz belki bilenler vardır edremit/altınoluka gitmeyi planlıyoruz...kazasız belesız gider gelrz inşlh..selametle.

merhabalar blksrli kardeslerim bende yeni uyelerden bisiklet onceden vardı eskidi simdi yeni alacagım arastırmaktayım saygılar...

Uzun yola çıkacak arkadaşlar olursa katılabilirim.Balıkesir Üniversitesi öğrencisiyim

başlangıç için 20 km ideal.sakın bir kerede 40 fln yapmayın:Daşama aşama bir hafta 20 öbür hafta 30 öyle öyle tur yapın.hem kaslarınız yorulmaz hemde daha dinç olursunuz;)

Balıkesirdeyim ama burayı iyi bildiğim sayılmaz bisikletimi bi tamirciye götürmem lazım orta arttırıcı ayarlarımı yaptırıcam. bildiğiniz iyi biyer varsa tarif ederseniz sevinirim. Lütfen tarif acemi balıkesirlilere göre olsun :)

ben balıkesiri pek bilmiyorum bbana yardım edin bahçelievlede oturuyorm

Geri