sitedeki nerdeyse bütün balıkesirliler tanıştığına göre buradan muhabbete devam edebiliriz.önceki topiklerde tanışmalar yüzünden topik baya bi karışmıştı o nedenle böyle bir konu açmaya karar verdim.Hadi inşallah hızla sayımız ve kalitemiz artar.
evet merkezdeyiz . turlara gelirsek genelde şehir içinde tur yapıyoruz. çarşıda ve eski migrosun oradarda turluyoruz. bazen şehir dışına doğru gidip dönüyoruz
Ben aslında Balya doğumluyum ama 10 yıldır bursada yaşıyorum. Forumdan gördüğüm kadarıyla Balya'ya da turlar yapıolarmış gidenler olursa kızıltepeyi tavsiye ederim orda çok güzel parkurlar vardır maden yoluda mtb için çok ugundur. Neyazıkki uzun zamandır gidemiyorum ilçeme arada bir merkeze geliyorum.
olum bnm kadro gitti kadro almam lazım ondan sonra fren pabuçları,fren teller,jantlar ve maşada değişecek oları yaptırmadan yeni bi tane alacam adam gibi bi fs
sLm arkadaşlar ilk mesajım cok heycanlıyım Balıkesir/ Edremi'te yeni bir grup doğuyor çok amatörüz hatta bisikletim çalındığı için arkadaştan aldım ama yavaş yavaş öğrencez artık. ilk turumuzu gecen cumartesi yaptık gid-gel 20km civarında yol yaptık.Birazdan yola cıkıcaz belki bilenler vardır edremit/altınoluka gitmeyi planlıyoruz...kazasız belesız gider gelrz inşlh..selametle.
başlangıç için 20 km ideal.sakın bir kerede 40 fln yapmayınaşama aşama bir hafta 20 öbür hafta 30 öyle öyle tur yapın.hem kaslarınız yorulmaz hemde daha dinç olursunuz
Balıkesirdeyim ama burayı iyi bildiğim sayılmaz bisikletimi bi tamirciye götürmem lazım orta arttırıcı ayarlarımı yaptırıcam. bildiğiniz iyi biyer varsa tarif ederseniz sevinirim. Lütfen tarif acemi balıkesirlilere göre olsun