Scudo Sports

Balıkesir

@C. Yavuz

Aleykümselam siz de aramıza hoş geldiniz..

• Beğen
Tepkiler: C. Yavuz
Scudo
@C. Yavuz
Aramıza hoş geldin Cemil. Bol pedallı günler, iyi forumlar dilerim.

Öncelikle hoşgeldiniz, Körfezde pedal basmak yazıyla - kışıyla ayrı güzel.Bir yanda zeytin ağaçlarıyla dolu İda Dağı, diğer yanda tüm güzelliğiyle Ege denizi..

Turlarda görüşmek ümidiyle :)

Foruma hoşgeldiniz Cemil Bey. İnşallah gönlünüzce hoş vakit geçirirsiniz. Balıkesir çok sevdiğim ve beğendiğim bir şehir. Bir iki kez geldim geldiğime çok memnun oldum açıkçası. İnşallah en yakın zamanda yeni bisikletinize kavuşursunuz. Saygılar.

Merhabalar Adım Kaan, Sanal Alemde Kullandığım Nickim İse C.Kaan Yaşım 19, Son 2 Sene Öncesine Kadar Aktif Bisiklet Kullanan Birisiydim, Şuan Spor Amaçlı ( Özellikle Biraz Kilo Vermek ) Bir Bisiklet Almak İstiyorum Lakin Bütçem Ciddi Şekilde Kısıtlı Bu Yüzden Direk 2. Ele Yöneldim. Bu Arada Boyum 1.80 Küsür Kilom'da 80 Civarları.

İlk Olarak Yarış Bisikletlerine Yöneldim Ancak Bu Bisikletlerin Her Elbise İle Sürülemeyeceğini ( Kot Pantalon vb. ) Fark Edince Faz Geçtim Sayılır Anca Hani Hala Aklımın Köşesinde Hani Eşofman İle Sürmenin Uygun Olduğunu Bilsem Ciddi Şekilde Yarış Bisikletlerine YHöneleceğim, Şöyle Bir Bisiklet Bulmuştum Halbükisi;

(link)

Sonrasında İse Daha Konforlu Olduğunu Düşünerek Çift Amortisörlü Dağ/Korss Bisikletlerine Yöneldim Ancak Bunlarında Çok Ağır Olduğunu ve Beni Yoracağını Öğrenince Bundan'da Vaz Geçtim.

Aldığım Son Tavsiye İse Ön Amortisörlü - Aliminyum Şaseli Dağ Bisikletlerini Önerdiler.

Şu Bisikleti Gördüm ve Beğendim Ancak Biraz Eski ve Amortisörsüz Olduğundan Vaz Geçtim;

(link)

300 - 350 TL Civarı Bir Bütçem Var ve Bunu En İyi Bisiklete Yatırmak İstiyorum, Sizlerin Yorumları Benim İçin Çok Önemlidir.

Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim :alkis:

Arkadaşlar daha önce bursada yaşıyordum baba mesleği nedeniyle bandırmaya tayin olduk ve burada kendime yol arkadaşı arıyorum kimseler yokmu aklımda çok süper fikirler var bandırma-balıkesir-edremit turu veya kısa mesafe bandırma-erdek gibi yada günlük kısa antramanlar 20 km lik falan bişeyler yapalım.

Merhaba dostlar. istanbul pendikten karşıya geçip feribotla bandırmaya geçeceğiz bandırmadan sonra Balıkesir üzerinden Edremit sonrasında Küçükkuyu ya varmayı planlıyoruz toplam gidiş 2 gün olarak hesaplıyoruz 1.gün Balıkesir 2.gün küçükkuyu ya varış. 2 Kafadar olarak yolculuk edeceğiz ancak bu yolda eğim oranları nerelerde mola verebileceğimiz konusunda fikir sahibi değiliz konu dahilinde bizlere yolun tarifini verebilecek dostlarmızın yardımlarını bekliyoruz tur 24 agustosda başlayacak yolda bizlere eşik etmek isteyen herkese açığız iyi pedallamalar. :)

Cycleroute yazarsanız Google'a çıkacaktır.Bandırma - Küçükkuyu olarak işaretledim gayet güzel inişli çıkışlı bir yol :) Oralara hiç gitmedim fakat sana yardımcı olacaktır o site.Bu arada bende Pendik'te oturuyorum :) Yol boyunca iniş ve çıkışlar var rampa çıktığınızda ödülünüzü alıyorsunuz gibi bir şey olacak :) iyi pedallamalar :)

yol haritası için teşekkür ederim. heybe ile yol alacağız ağır olsa da zevkini çıkaracağımız kesin ilk 100 km üstü deneyimim olacak. Tekrar teşekkürederim

Balıkesir'den eşlik edebilirim size.Rota güzel, umarım aksilik çıkmaz :mlk:

inşallah :) programa uygun giderse her şey mutlu oluruz bizlerde :)

Merhaba arkadaşlar bandırmadayım tur için arkadaş arıyorum turlar küçül turlar olur genellikle erdek filan lütfen iletişime geçmeyi unutmayın ;)

Merhaba değerli forum üyeleri benim adım Serhan.14 yaşındayım 2 senedir bisiklet kullanıyorum kısa sürede güzel bilgiler öğrendim.İnşallah forumdaki bilgili abilerdende birşeyler öğreneceğim :) 2 sene önce Salcano Hector 26 ile başladım bisiklet sürmeye abimde bu sporu yaptığı için ondan özenip mtb aldım.İleride hidrolik disk frenli bir bisiklet almayı düşünüyorum saygılar.

Saygılar bizden iyi pedallamalar :)

Bandırmadayım pedallıyacak elemanlar arıyorum :D

@mehmet ulaş

Aradığınız elemanlarla sigortalı mı yoksa kaçak mı pedallıyorsunuz? :D Bursada olmasaydım guzel kardesım sızınle de pedallamak ısterdım.Balıkesıre selamlar.Eger kaskınız yoksa en yakın zamanda temın etmelısın.Çünkü emin ol sebebını ılerde anlarsın :) .Keyıflı pedallamalar.Hayırlı bayramlar dılerım :)

yav kask takıyorum insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyo dicem senin kafan kaç lira eder diye

Aynısını bende yaşıyorum balıkesir merkezde :) Yani kaskı sadece profosyonel sporcular takarmış gibi düşünüyorlar. Ben gündelik kıyafet ile çarşıya giderken falan bisiklete bindiğimde dahi takıyorum. Laf atan çocukları mı ararsınız. Milletin bakışlarını mı :) Kusura bakmasınlar kafamdan değerli değil :)

• Beğen
Tepkiler: Kkank
Geri