@mehmet ulaş
Neden bilmm ama ben tek sürmeyi daha çok seviyirum. Elbette grubun tadı başka ama tek başıma açarım müziğimi pedallamaya bakarım daha zevkli
Biz İstanbul'dan arada Bandırma Kapıdağ tur yapıyoruz o zaman katılabilirsin bize bildiğin farklı rotalar varsa rehberlik edersin En yakın 1-3 Mayıs tarihinde gelme planımız var
Bandırma'da oturuyorum. Kapıdağı'nı biliyorum az buçuk. Turlarda sizlere pedal uydurabilir miyim bilmiyorum, ama zamanı gelince deneyebilirim. Doğduğum köy Kapıdağ'ında. Bir akşam orada bile kalınabilir. Bakalım, kısmet.
Balıkesir merkezden selamlar.Ben de aranıza yeni katıldım.33 yaşındayım ve kamu kurumunda memurum.10 yıl öncesine kadar Sarda yarış bisikleti kullandım ve o günden bugüne hiç bisiklet kullanmadım desem yeridir.Şimdi yeni bir bisiklet arayışı içerisindeyim.İnşallah güzel paylaşımlar içerisinde bulunuruz.Saygılar.
Arkadaslar Sedona 310 unmla 1 yıldır birlikteyiz. Burada Bissa Bisiklet grubu var fakat ben daha aktif olmak istediğimden yeni arayislardayim. Küçük capli bir grup yapalım derim ben.
[emoji1]