Scudo Sports

Bakırköy

@cumhur

tamam tamam :rolleyes:
bir kere gel,beğenirsek bir daha hep gelirsin :D :D

Scudo
bahçelievlerde oturuyorum. Bisiklet sürmek benim için bir tutku, bir türlü zaman ayıramıyorum. Ancak tatil günlerinde zaman buluyorum. kaç km bisiklet sürüyorsunuz? hızınız nedir. sizinle tanışmak isterim.

selam haluk

aşağıdaki linki tıklayarak güzergah ve turla ilgili bilmek istediğin tüm verilere BURADAN kolaylıkla ulaşabilirsin. ;)

• Beğen
Tepkiler: hozcan
Bizde 3 kişiyiz YeniBosna 'nın bmx ciLeriyiZ sLmm lar Ataköy,Bakırköy taKıLıyoruZZ

bende bilmiyorum yaklaşık 3 aydır ugrayamıyorum oraya ama iyidir heralde :)

cumhurda elimde büyüdü..:) lastik patlagı yapamazdı kerata ama maşallah bak şimdi tay gibi :)

tütütü maşallah nazardegmesin..koçuma..:)

Giray da gerçekten bisiklete binemezdi am şimdi maşallah yerinde duramıyor hop zıplıyor ...dikkatli olun giray...

Ben Fırat Bakırköy'de oturuyorum gezilere bende katılabilirim ...

http://resimekle.gen.tr/uploads/pWF99636.jpg

Merhaba arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi Bakırköy-Ataköy-Bahçelievler veya civarlarında yol bisikleti kullanan ve grubu olan kimseler varsa o kişilerin gruplarına dahil olmak isterim.Şöyle bir baktımda herkes sabah 6 larda buluşup yollara koyuluyorlar,ve bulundukları,buluştukları yerler bana çok uzak,toplu taşıma araçları bile o saatlerde açılmış olmuyor ki yetişmek ne mümkün.
Çok yeniyim :D.Bisikleti aynı zamanda günlük kıyafetlerle ulaşım aracı olarak kullandığım için pedalları kilitli değil,bi grupta ne kadar sorun yaratır pek bilemiyorum.Bir de vites grubu olarak 9 lu tiagra kullanıyorum.Forumda ustaların bisikletleri dura-ace,record,red falan olunca acaba bu beni grubun gerisinde bırakır mı diye de düşünmeden edemedim.
Dediğim gibi bu çevrede yol bisikleti gruplarıyla takılan,bilen birileri varsa tanışmak,beraber pedallamak isterim.
Selamlar

Arkadaşlar bende şirinevlerdeyim.Ancak siz sanırım mtb kullanıcılarısınız.Bende yol bisikleti var,nereye gitsem kime katılsam bilemedim.Bileniniz var mı?

deli sen beni ordan indirtmedin ya alacağın olsun şimdi böyle inememişiz havası olmuş:)

inmek mesele değil kardeşim... oradan ineriz.. ama prof. düşün.. gaza gelme.. ya düşseydin.. ne olacaktı.. 1 yerden inmek isterken belki tüm sezon yarışlara giremeyecektin.. bölesi daha iyi.. bak deree yaptın sonuçta.. kürsü gördün.. o yüzden sorun yok.. durmak yok yola devam.....cumhurum...

Herkeze Hayırlı Bayramlar....

hadi kalın saglıcakla..

@Sefa Yıldız

merhaba ismim tayfun k.çekmecede oturuyorum.etkinliklerinize katılabilirim

arkadaslar.bakirkoy sahilinde ve yesilkoy sahilinde bisiklet surup bakirkoy meydaninda hareket yapanlar.bisiklet surmenin zevkini sonuna kadar bu kisimlarda cikaranlar kimler. :)

Geri