Scudo Sports

Bakırköy

Selam arkadaslar e-5 bisikletlileri diye bir gurup kurduk bahcelievler ve cevresi arkadaslari hem watsaaptan numarasi verenleri eklerim hende facee de E-5 bisikletlileri gurubumuzu begenin turlarimizdan haberiniz olsu. Beraber pedallayalim

• Beğen
Tepkiler: TrBurakKs
Scudo
@yldrmesut
100 km olması çok güzel. Temmuz 8 de istanbulda olacağım inşallah. Ayni turu gelir gelmez yapmak istiyorum. Yol durumu nasıl. Trafik olarak soruyorum.

@oktayakgoz her zaman beklerim :) Bakırköy sahilden Gülhaneye kadar neredeyse trafik ile muhattap olmuyorsunuz az bir bölümü hariç. Sonrası da buna benzer. Avrupa yakasında en rahat ve en uzun güzergah burası.

@yldrmesut

Ramazan dan sonra her zaman olabilir. Katılmak çok isterim

Merhaba arkadaşlar bende sefaköy söğütlüçesmede oturuyorum boş zamanlarımda kanarya sahilden cıkıyorum yeşilköy e turluyorum vaktim oldugunda eminönune devam ediyorum sahilden benimde güzergahım budur. inşallah birgun karşılaşırız. iyi pedallar

Akşam Bakırköy'de petrol istasyonunda bir grup vardı bekleyen onlardan olanlar varmı güzergahları nerdeydi acaba

• Beğen
Tepkiler: ocarkli
@tege neon bisiklet grubunu diyon galiba. kabataş falan yaptılar

@tege
Bakırköy sahilden çıkınca Ataköy konutlarının alt tarafından Rauf Orbay caddesinden devam ederek hava harp okulunun önünden geçiyorum ve Polat Hotel'in oradan Yeşilköy sahiline bağlanarak Florya'ya geçiyorum. Sahile gelene kadar olan yollarda kaldırımlardan büyük bir sorun yaşamadan geçiyorum.

Bende yenibosna koçtaş civarında otuyorum haftasonları yenibosna metronun ordan ataköye geçiyorum. ordan bakırköy meydan daha sonra sahilden eminönü ve son durak genelde taksim meydanı. Ama sahildeki bisiklet yolu berbat herkes piknik yapıyor yol üstünde her yer cam kırığı ve suriyeli, zarla zorla bisiklet sürülüyor. Bu konuda ne yapabiliriz fikri olan var mı ? Şu an yaz tatilindeyim eylülde istanbula döneceğim bahçelievler bakırköy grupları varsa katılmak istiyorum bende.

@GÖK TÜRKevet malesef bisiket yolları o halde birde bunun dışında bizim insanımız yayaya ayrılmış bölüm varken bisiket yolundan yürümeyi cok seviyor

• Beğen
Tepkiler: GÖK TÜRK
@Tatanga miilet bisikletten bi haber çünkü, sadece çocuklara özgü birsey zannediyorlar heralde bisikleti :(

Merhaba arkadaşlar bende Bakırköy`de oturuyorum. Küçükken para biriktirip satın aldığım emektarım :) 8 yıllık bir Bisan proxy model bisikletim var. Genellikle Bakırköy-Florya arasında pedal çeviririm. Gruplarınıza katılmakdan mutluluk duyarım :))

• Beğen
Tepkiler: ocarkli
merhaba herkese hayirli aksamlar atakoy 9.kısımdan sarayburnuna turlayim dedim demez olsaydım bisiklet yolu kanatcilarla dolu o kadar cocugun icinde.gercektenten bisiklet surmek tehlikeli yolda biri kaza yapti yetmedi utanmadan yarisalim mi la dedi birde

Suan Yeşilköy sahildeyim katılmak isteyen arkadaşları bekleriz küçük bir grup oluşturabiliriz :)

Ben de hemen hemen her gün sahile iniyorum merter'den, oradan kafama gore ya yenikapı ya da ataköy-polat otel-kışla-yeşilyurt istikametinden sürüp donuyorum. varsa katılmak isteyen arkadaşlar memnun olurum birlikte daha keyifli sürüşler yaparız.

@Cem Eren
merterde neresinden ben de merterdeyimde hiç görmedim malesef bisikletli

sırpsındığı sokakta oturuyorum ben, sen?

@Cem Eren
nazım erten green park sokagında

riskli turlardır. bisiklet yoluna girsen şişe kırıkları, mangalcılar. yoldan gideyim desen vızır vızır geçen arabalar...
biz orayı forbidden zone ilan ettik. gitmiyoruz. ne zaman gittiysek bir musibet geldi çünkü.

Geri