Scudo Sports

Bakırköy

eskiden orada oturuyorduk alp gıda'nın karsısında :) istersen bir gün tanısıp turlarız bakırköy falan.

Scudo
@Cem Eren
olabilir belki bir gün

Hergun iftardan sonra Esenlerden çıkarak Merter>Zeytinburnu sahil istikametinden ya Samatya > Yenikapı yada Yeşilköy> Florya'ya doğru turluyorum katılmak isteyen arkadaşları beklerim kendi çapımızda bir grup oluşturabiliriz :)

Bende z.burnundayım genelde az önce yaptığım gibi Florya z.burnu yapıyorum benide dahil edebilirsiniz grup Oluşumu yapıyorsanız

@Tatanga @tege

hepimiz katılmak isteyenleri beklediğimize gore uygun bir gun buradan yazışıp merter - zeytinburnu - florya ya da yenikapı turu atalım yakın zamanda :)

Avrupa yakası pedal grubu
Düzenli pedal çevirmek isteyen herkesin katilabilecegi bir gruptur
genelde yol bisikleti ağırlıklı surusler yapılır
ramazan da turlar 21.45 / 22.00 başlar
gelik Karşısı po benzin istasyonu onu buluşma ve toplanma noktası
daha çok facebook üzerinden haberlesiriz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
@mehmet kendir hocam gruplar var ama çoğunlukla yol bisikletli kondisyon ağırlıklı turlar oluyor şahsen ayak uydurmak benim için zor akşam saat 11 gibi Neon bisiklet Grubu'da tura çıkıyorlardı altenatif çok fakat düşük tempoda gezip göre göre turlar benim için öncelik

• Beğen
Tepkiler: mehmet kendir
bakırköy merkezli çoğu tura katılmasamda tek olarak genelde gece turlarını o güzergah üzerinden yapıyorum.
yazın gece turu iyi oluyor. bağcılardan bakırköy oradan eminönü ortaköy ve geri dönüş.

Slm kardeşler arkadaşlar ben bisiklet foruma yeni katıldım istanbul da bagcilar oturuyor bakirkoy de çalışıyorum bisiklet gruplarıniz var ise de katılabilirim iyi pedallar.

@muratt60
esenler bisiklet grubu ve bahçelievler neon bisiklet grubuna bekleriz

• Beğen
Tepkiler: muratt60
@yldrmesut slmlar herkese bende bisiklet foruma yeni katıldım daha doğrusu bugün bende günesliden çıkıyorum saat akşam 7 gibi felan haftanın 4 günü Florya ya pedalliyorum

@chnkrmz eyvallah kardeşim benim abimle ikimiz genelde her akşam Florya ya pedalliyoruz.hafta sonlarida baya bi gidiyoruz istanbul içi.tabiki kardeşim katılmayı isteriz.hayirli kazasız belasiz pedallamalar bütün bisiklet sevenlere...

@yldrmesut slm kardeşim güneslidemi oturuyorsun .

@Cem Eren @Tatanga @tege @muratt60 Merhaba arkadaşlar sizin içinde uygunsa bugün hafif tempoda Bakırköy-Ataköy-Yeşilköy-Florya turu yapalım mı ? Bugun neon bisiklet grubuna katılacakdım kaskımı kaybettiğim için uzun mesafede kullanmak istemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Tatanga
En Güzeli gece 11 den sonra Bakırköy Yenikapı arasındaki transit yoldan gitmek araç girişi gece olmadığı için rahat rahat sürebiliyorsuz araç yok insan yok mangalcılar yok

@rebellious
Nasıl birşey almayı düşünüyorsunuz?

@Xerker dostum bugun mısafırım gelmişti ankara'dan ondan dolayı bakamadım foruma. Başka bir gün mutlaka yapalım.

@Xerker dostum bende yeni gördüm mesajını yarın yaparız

@Gökhan BİROL

Hayatimda bir kere gittim bakirkoy sahile. Bir kerede adam gibi bisiklet yolunda sureyim diye. Bisiklet yolu neresi anlayana kadar canim cikti. Dahasi bunun keyfi nerede hic anlamadim. Mangalcidan tut oynayan cocuga kadar hersey oradaydi. Gruba uymak adina belki gidebilirim yoksa orada bisiklet surecegime e5 in ortasinda surerim daha guvenli.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@oktayakgoz sahil gündüzleri bir nebze olsun daha iyi ancak genel olarak dediklerinize katılıyorum. Yalnız şu var ben kendi adıma merter'de yaşadığım için sahile indiğim ve dönüşte çıktığım bisiklet yolu harikulade. açıkçası sırf o yolu kullanmak için bakırköy sahile iniyorum.

@rebellious hocam aynı semtte oturuyoruz, müsait oldugun bir gün pedallayalım birlikte.

Suan trabzon caykaradayim gecen gun uzungole giderken bisikletli bir almana rastladim adam turkce bilmiyor ve bisiklet ile bir dunya yol gelmis. Nerede kalacan dedim cadirda dedi. Ben burada gece arabada kalmaya korkarim. Onu gorunce kendimden utandim. İstanbula geleyim hergece geziye cikacagim insallah

Geri