Scudo Sports

Bakalım kimin bisikleti kaç kg :)

Scudo
Profil fotoğrafımdaki market bisikleti diye dalga geçilen Dinamica Airborn 14 kg çok da hafif değil ama yine de bana yeterli

market bisikletlerini küçümsemeyin benim bir önceki bisikletim çok kullanışlıydı.

• Beğen
Tepkiler: Berkec.
Mosso 7.8 vizart karbon 105
Jant değişikliği ile 7.7 KG.

Bianchi RCX 229 MTB pedallar + silikonlu sele dahil 14,5 kg - Yan tutucularla 15 kg

Aylardır 11 kg diye biliyodum geçen tarttım tüm ekipmanlarla 16 kg çıktı ben şok:eek:

konuyu görünce aklıma geldi. yokuşu bisikletimin ağırlıgından dolayı çıkamıyorum sanıyordum. elin oğlu alıyor sırtına 35 kilo yükü dünya turu yapıyor. mevzu pek de bisikletin ağırlığında değil galiba ( hala yokuş çıkamıyorum :) )

Triban 500 aerobarimi takmadan 9.5 civari aerobar la 9.9 civari bisiler

@katran Ne kadar vites o kadar rahatlık :)

@enes dökmen
Ben aldıktan sonra Dinamica bozuldu artık alınabilecek tek modeli active

@berkec geçen turistleri gördüm. adamların altında şu bizim eski beğenmediğimiz bisikletlerden vardı. bence sorun bende viteste değil. yoksa 21 vitesten 1 i bana uyardı elbette :D

@katran :D
Unutmadan sele yüksekliği ve pedala ayak ucuyla basmak çok fark ediyo 21 vitesten illa ki biri uyacaktır

@Justice For All Bianchi Gavia dahil, Türkiye'deki hiçbir Bianchi orijinal değil. Sadece isim hakkı ülkemize verilmiş. Hatta Gavia'yı ülkemizden bir arkadaş tasarlamış ama o da kimseyi inandıramıyor Türkiye'deki Bianchi'lerin orijinal olmadığına:)

Bu arada benim KTM Strada 105 setle 8.9 kg. Yanlış hatırlıyor isem de 7.9 kg

@Berkec. evet sele yüksekliğimde sıkıntı olabilir. Biraz yükseltmek lazım

17.5 kg ve dahada artıracağım hafif sevmiyorum ben bisikletin bir ağırlığı olmalı

Sayın Murat ÇÖMEZ gecmisteki bir mesajinda şöyle bir not düşmüş 2015-10-10 19.29.36.png

17.5 çok ağır ön kaldırıyım derken omzum ağrıyor

Geri