Semih Cavdar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.552
- İsim
- Semih
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
"Gidon kapasite artırıcı" olur belki."handlebar extender" =>gidon çoğaltıcıgidon genişletici. Bu da tam olmuyor tabii, gidonun genişliğini arttıran bir şeymiş gibi. Uzatıcı desek de olmaz. Türkçesi olamayan bir şey daha. "Ek montaj çubuğu" olur belki.
Merhaba;
Peugeot bisikletlerin ağırlık bilgileri resmi siteleri dahil hiçbir ilan veya kaynakta geçmiyor. Firmaya ulaştığımda f14(Katlanır modeli) için 14.50 kg bilgi aldım. Kafama takılan bir soru için sizlerin fikrine ihtiyacım var.
Sizce ilan edilen 14.50 kg bagaj, çamurluk vb. standart ekstralar dahil midir? Bu konuda genellikle nasıl ağırlık bilgisi veriliyor acaba?
Kendiniz kilo verirseniz de hızlanırsınız. Fakat pro yani çok çok çok büyük bir pro olduğunuzda nereye kadar kilo vereceksiniz. Ya bisiklet hafifleyecek ya siz ya da siz kas kütlesi kazanıp yine bisikleti hafifleteceksiniz.Bisikleti hafifletmekle kendimizi hafifletmek arasında bir bağlantı var mıÖrneğin bisikletim 12 kg, 7 kiloya düşürmek istesem ciddi paralar harcayacam ama ben 90 kgdan 85e düşebilirim hem beleş
hem de sağlıklı
Bununla ilgili teknik bir bilgi, yorum var mı?
Ben de aynı fikirdeyim, sanırım bunun üzerine biraz çalışmam gerekecek.Satışta üzerinde olan her şey dahildir; değilse zaten çok fazla. Aslında her şey dahilken de biraz fazla. Alüminyum katlanırlarda alışık olduğumdan 2 kg kadar fazla, neredeyse çelik kadrolular kadar ağır.
Çırıl çıplak hali 9kg Bisan rx9400 sora