Scudo Sports

Bakalım kimin bisikleti kaç kg :)

bende bunu anlamadım, bisikletinizde gidon coğaltıcı derken gidon üretimi gibi bir şey mi?
Şöyle bir parça kullanımı yapıyor turcular, ışık, gps vb cihazlara yer açmak için. Sanırım bundan bahsediyor arkadaş.

110000341140110.jpg

• Beğen
Tepkiler: emre özbay
Scudo
"handlebar extender" => gidon çoğaltıcı gidon genişletici. Bu da tam olmuyor tabii, gidonun genişliğini arttıran bir şeymiş gibi. Uzatıcı desek de olmaz. Türkçesi olamayan bir şey daha. "Ek montaj çubuğu" olur belki.

"handlebar extender" => gidon çoğaltıcı gidon genişletici. Bu da tam olmuyor tabii, gidonun genişliğini arttıran bir şeymiş gibi. Uzatıcı desek de olmaz. Türkçesi olamayan bir şey daha. "Ek montaj çubuğu" olur belki.
"Gidon kapasite artırıcı" olur belki.

Merhaba;

Peugeot bisikletlerin ağırlık bilgileri resmi siteleri dahil hiçbir ilan veya kaynakta geçmiyor. Firmaya ulaştığımda f14(Katlanır modeli) için 14.50 kg bilgi aldım. Kafama takılan bir soru için sizlerin fikrine ihtiyacım var.

Sizce ilan edilen 14.50 kg bagaj, çamurluk vb. standart ekstralar dahil midir? Bu konuda genellikle nasıl ağırlık bilgisi veriliyor acaba?

Merhaba;

Peugeot bisikletlerin ağırlık bilgileri resmi siteleri dahil hiçbir ilan veya kaynakta geçmiyor. Firmaya ulaştığımda f14(Katlanır modeli) için 14.50 kg bilgi aldım. Kafama takılan bir soru için sizlerin fikrine ihtiyacım var.

Sizce ilan edilen 14.50 kg bagaj, çamurluk vb. standart ekstralar dahil midir? Bu konuda genellikle nasıl ağırlık bilgisi veriliyor acaba?

Satışta üzerinde olan her şey dahildir; değilse zaten çok fazla. Aslında her şey dahilken de biraz fazla. Alüminyum katlanırlarda alışık olduğumdan 2 kg kadar fazla, neredeyse çelik kadrolular kadar ağır.

• Beğen
Tepkiler: İlkaycanat
Bisikleti hafifletmekle kendimizi hafifletmek arasında bir bağlantı var mı:) Örneğin bisikletim 12 kg, 7 kiloya düşürmek istesem ciddi paralar harcayacam ama ben 90 kgdan 85e düşebilirim hem beleş:) hem de sağlıklı:) Bununla ilgili teknik bir bilgi, yorum var mı?
Kendiniz kilo verirseniz de hızlanırsınız. Fakat pro yani çok çok çok büyük bir pro olduğunuzda nereye kadar kilo vereceksiniz. Ya bisiklet hafifleyecek ya siz ya da siz kas kütlesi kazanıp yine bisikleti hafifleteceksiniz.

Lafın kısası bisikletin kilosu milosu çok da önemli değil gibime geliyor:

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Satışta üzerinde olan her şey dahildir; değilse zaten çok fazla. Aslında her şey dahilken de biraz fazla. Alüminyum katlanırlarda alışık olduğumdan 2 kg kadar fazla, neredeyse çelik kadrolular kadar ağır.
Ben de aynı fikirdeyim, sanırım bunun üzerine biraz çalışmam gerekecek.

Ortadan motorlu elektrik kiti takılı, toplama Giant 17,9 kg. 9 kg bisiklet, 8 kg kit, 900 gram pedallar ve çamurluk.

Bisan GTE Sora, (pedalları takılı olduğu halde 10 kg çizgisinin hemen dibinde görmüştüm. Bu yüzden küsürata takılmıyor ve 10 kg diyorum. :)

20230508_082641.jpg
Aero olmayan eski cr042
Jantlar rs100
Pedallar rs500
Sele ec90
Lastikler lugano 2
Fotoğraftaki haliyle 9.8 kg ölçmüştüm sanırım.

Geri