Scudo Sports

Bahçelievler

Aranıza bahçelievlerden katılıyorum.isim sezer yaş 28 uzun ve kısa turlarda buluşmak ve tanışmak üzere bol petallı günler

Scudo
Sezer Selam.
Bahcelıevler Kocasınan'dayım.
Her carsamba ve cuma Avrupa Yakası Pedal Grubu ıle cıkıyorum.
Yaklasık 1,5 yıldır hıc aksatmadan cıkıyorum.
Semtten bır suru arkadas var katılan.
Dılersen katılabılırsın. forumda aratırsan kolaylıkla bulursun...

Ben de Bahçelievlerde oturuyorum siteye yeni kayıt oldum. İnşallah Çarşamba günü katılmayı düşünüyorum. İyi günler.

Merhabalar ben Enes TURNA 25 yaşında öğrenciyim aynı zaman da çalışıyorum. İstanbul Bahçelievler de oturuyorum. son 6 yıldır düzenli bisiklet kullanımına ara verdim. Şuan ise tekrar düzenli bir şekilde bisiklet kullanımına devam etmek istiyorum. Uzun süredir bisiklet araştırıyorum fakat kararsızlığım çeşitlilikten dolayı oldukça yüksek. Ortalama 1,000TL civarında profesyönel bisiklet alacağım. Bana bu konuda yardımcı olmanızı ve aranıza almanızı istiyorum. Tavsiye edeceğiniz modelleri bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Enes Bey, ne tür bir bisiklet arıyorsunuz,Yol bisikleti, MTB, Şehir içi kullanacağınız bir bisiklet? Bu konuda açıklama yaparsanız arkadaşlar daha kolay yardımcı olacaktır.

Merhaba. Her ne kadar asfaltta sürüş keyfi yaşayacak bir bisiklet istesemde, MTB daha çok ihtiyaçlarımı karşılayacağına inanıyorum. Arazi koşullarında gezmeyi severim ve İstanbul dışına çıktığımda da yazlık kesimlerde bu bisiklet daha çok işimi görecektir. Buna göre değerlendirme olabilir.

39 yaşında diş hekimiyim. Muayenehanecilik yapıyorum. Yaklaşık 3 senedir scooter tarzında motosiklet kullanıyorum, 2 tekeri seviyorum :) Son fuardan sonra bisiklete olan ilgim daha da arttı. 2 güm önce aldım bisikletimi, bugün de b.evlerden yola çıkıp marmara forumun oradan sahile çıkıp yeşilköy yaptım. Seneler sonra tekrar bisiklette olmak çok keyifliydi. Umarım bisiklet sever arkadaşlarla keyifli sürüşler yaparız.

A.Y.P.G'nin çoğu üyesi Bakırköy-Bahçelievler civarı semtlerde ikamet ediyor. Her çarşamba ve cuma klasik turlarımız var. Ayrıca pazar günleri de genelde Bebek, Beşiktaş, Rumeli Feneri taraflarına tur düzenleniyor. Tur günlerini aşağıda başlıktan takip edip bize katılabilirsiniz. Görüşmek üzere.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=95638&page=397

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
Görüşürüz tabi Fatih bey; hafta içi bana uygun olur. Hafta sonları biraz zor.

Ben de Fatih abinin dediklerini demek için gelmiştim o erken davranmış :)

(link)
facebooktan takip edebilirsiniz,bende ta esenyurtan onlara takılıyorum

merhaba arkadaşlar bugün sedona 331 ile aranıza katılmaktayım. civarda oturan bisikletseverlerle tanışmak ve yapacaginız turlara bende katılmak isterim her ne kadar yeni kayıt olsamda 1 haftadır forumda sizlerin yorumlarını okuyorum. bu şekilde en sağlıklı kararı verdiğimi düşünüyorum başta tarık nikobelic olmak üzere bilgilendirici herkese teşekkür etmek isterim. :)

Merhaba,

Aramıza hoşgeldiniz.
Karaburun / Çatalca tarafına turlar yapıyoruz, siz de katılabilirsiniz. Hadımköy'ü geçince o taraflar çok güzeldir.
Kondisyonunuz zayıfsa şu an fazla zorlamadan antrenman yapabilirsiniz.

hoşbuldum bilal
teklifin için teşekkürler. oraları görmek gezmek eğlenceli olacaktır, ancak kondisyonum yeter mi bilmiyorum. 6 aydır düzenli fitness yapıyorum ama bisiklet kondisyonu iyi bir bacak dayanıklılığı ister diye düşünüyorum. sanırım pedallayınca zaten az çok durumum ortaya çıkacaktır.

@caner acer

Merhaba. Aramıza hoşgeldin Caner. Pazar günü Eminönü Kadıköy iskelesi çıkışlı emirgan koru turu var. Düz bir parkur ve yokuş olmadığı için tam yeni başlayanlara uygun. Detayları faceden bgb istanbul grubundan bakabilirsin.

Herkese selamlar,
Basınsitesi mevkinde oturmaktayım, turlar zaman ve mekan olarak uyduğu sürece katılımda bulunmak isterim. Mimarım, banka eksperi olarak çalışıyorum. Hemen hemen her akşam bisikletimle spor amaçlı Bakırköy sahil Bahçelievler arası akşam sefası yapmaktayım. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.

Eren Kardeşim aramıza Hoş Geldin.İyi Turlar.Facebook'tan üye olup,BGB İstanbul Bisiklet Grup'una katılmanızı tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: Eren.Yüksel
Selamlar,
Bende yayla, basınsitesi civarlarında oturuyorum. Neredeyse her akşam işten çıkınca bakırköy yapıyorum. Çok uzun yollar kat etmiyorum hafta içi ama hafta sonu eşlik ederim (kondisyon el verdikce :) ) Altımdaki de yarış bisikleti, sizin mtbler ile anca asfaltta giderim :)

Geri