Scudo Sports

Bahçelievler

@ademyener

Yoo tanımıyorum usta hıc denk gelmedı...

Scudo
selamlar daha yeni başladığım için fazla uzun olmayan turlarınıza bende katılmak isterim.. teşekkürler.. rast gelsın..

@emreerdem

Tabi ki Emre bey akşamları ve gündüzleri ufak antrenman turlarımız oluyor.Beni face'den ekleyin yardımcı olurum.
(nerede oturuyorsunuz)

Hosgeldiniz , keyifli forumlar dilerim . Ben de yeni bir bisiklet arayışındayım , kolay gelsin :)

Öncelikle alacağınız bisiklete karar vermeden önce bütçenizi belirlemeniz lazım arkadaşlar, ona göre en azından alabileceğiniz modelleri belirlersiniz böylece. En önemli tavsiyem şu başlığı okumanız ve bisiklet seçimi forumunda alacağınız bisiklete sahip insanların yorumlarından faydalanmanız olur.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=58

Bakırköyde metni bisiklet var birde bahçelievler piramitin oralarda aslı bisiklet var salcanonun yeri yeni açıldı ve oldukça kaliteli

Bende bahçelievlerde oturuyorum metroport tarafında salcano ng 101 im var ama tek bu yolların zevki yok kendime bir arkadaş grubu arıyorum.

forum zaten bahçelievlerlilerle dolu :) daha önce bir sürü başlık açıldı eğer aratırsan senin için kolaylık olabilir. ayrıca avrupa yakası pedal grubu sürekli bakırköy'den başlayan turlar düzenliyor. onlara da katılabilirsin. aypg başlığını takip etmeni salık veririm.

• Beğen
Tepkiler: Zerrin_ ve _hakan_
valla tur işi güzel olur musaıt olanlar burada haberlesırız aksam olur sabah olur farketmez tek basına pedal cevırmek bı yere kadar :D

merhaba murat ben uzun zaman sonra pedal cevırmeye basladım baslangıc ama fena deıl umit evolotion 26 jant selamlar herkese

@muratkub

Bende kocasınan'dayım. Ilker sokak'ta oturuyorum.
Carsamba ve Cuma aksamları A.Y.P.G. ıle bırlıkte cıkıyorum...

selamlar ozaman hasan ulku sokakta oturuyorum bende kron xc 250 aldım en sonunda umıt bısıkletımı satıp uzerıne para koyarak :D bı kac haftadır calısmıyorum ıs arıyorum dedım barı spor yapıyım zaten sevıyorum bısıkletı y.bosnadan atakoye gecıp yenıkapı yapıyorum ordan da eve malum paslanmısım bıraz yavas yavas :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@muratkub

Hayırlı olsun yenı bısıkletın. Allah kazasız belasız surusler nasıp etsın...

tesekkurler hasan kopru etkınlıgıne katılacakmısın orda tanısırız olmadı :) saygılar

Geri