Scudo Sports

Bahçelievler

Benim iş çıkışı saatine pek uymuyor. Cumartesi sabah yenikapı cankurtaran sirkeci yapacağız

Gelmek istersen haberleşelim

Scudo
Cumartesi sabahı işim var başka zaman inşallah büyük ihtimal haftaiçi 22 de siyavuşpaşa ışıklarda olurum burdan haberleşiriz

Arkadaşlar merhaba,

AYPG grubu her çarşamba cuma ve pazar günleri bu taraflarda başlayan turlar düzenliyor.
Çarşamba ve cuma günleri saat 20:30 da bakırköy sahil Gelik restaurantın karşısındaki petrol ofisi önünde buluşup yeşilköy sahil yapıyoruz yada kabataş yapıyoruz.
(link)

Pazar günleri Bakırköy sahilde Sakızağacı otobüs durağında saat 07:00 da buluşulup Bebek yapıyoruz.
(link)

Hız ortalama 20-25 km/Sa olarak değişiyor.
Tüm arkadaşlar katılabilir.
Grupda yol, şehir, mtb bisikleti olanda var.

Grubu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Duyurular buradan yapılıyor. Facede de grup duyuruları yapılıyor.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=95638&p=1487456#post1487456

500 liraya imkansız bu tarz bisikletler alamazsın hüseyim camcı kardeşim.

Bu akşam ben de katılcam aranıza birazdan çıkarım...Benim forum sitelerinle aram yok verdiğiniz linkteki bölümü nasıl kayıt edebilirim yoksa arayıp bulması zor oluyor

Siz öyle diyorsunuz fakat Tamer Kamışlı abimiz 500 liraya kron xc150 alırsın diyor ? ve bende baktım internetten fiyatı 480 lira kron xc 150 niye alamayayım ?

Bahçelievler grubu bizde bir gün yer ve saat belirleyip her hafta buluşup komşu ilçelere pedallıyalım

bu akşamki turumdan :)

yol bisikletli varsa beklerim :utn:
(link)

Hadi arkadaşlar bi gece gezisi yapalım bahçelievler yeşilköy arası...Yoklama alıyorum kimler forumda

Aynen çok yağdı önce bi durdu sonra bastırdı.Çıkmadan bi yazın foruma belki beraber çıkardık

Haftaiçi görüşelim artık :)) arkadaşının ayağı nasıl oldu

Ben de çalışlarda oturuyorum aynı güzergahlarda dolaşıyoruz beraber takılabiliriz

@Umut yener

Merhaba

Ayaklar düzeldi :)

Arkadaştan sonra bende ayağımı cross ta burkmuştum ama benimki de iyileşti artık ;)

Bu akşam Saat 22:00'da Siyavuşpaşa Işıklar ( Köşede Açık Otopark olan yer ) de buluşuyoruz...

Bu akşam gelemem ama yarın akşam orda olurum

ben bugün staja pisikletle gidip geldim :D

şirinevler - levent - şirinevler oldu yani

Yine gelen giden yok ...Valla yemin etcem daha katılmıcam sizin gruba :)))

Biz o gün saat tam 22:00'da buluşup yola çıktık. Dur yok yere yemin etme :)

Geleceğini bildirseydin seni beklerdik

Geri