Güngören kale center'da 8:00'de buluşup 8:15'te çıkarız. Zeytinburnu sahile inip sahilyolundan unkapanı köprüsüne, ordan da taksime. Ben bi arkadaşla beraber kesin gideceğim. Önerileriniz varsa değerlendiririm.
Mesafe yaklaşık 25 km yapıyor. İsteyen olursa saati biraz daha erkene alabiliriz.
arkadaşlar uzun zamandır konuya hakim olamadım unutulduk bende bu arada bisikletimi değiştirme kararı aldım
şu anda kullandığım bisikleti satılığa çıkardım bağcılar ve çevresinde ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bu linkten konuya bakabilirler
Ben C.kahvede oturuyorum. Minibüs yolunda salcanolu kırmızı veya sarı formalı birini görürsen benm. Genellikle gece turlarına çıkıyorum akşam 9'dan gece 2-3'e kadar. Kimseyi görmeme sebebin belkide sıcaklardır.
Selamlar;
İstanbul Bağcılardan Murat SAĞLAM.
yaklaşık 20.000 kmdir motosiklet kullanıyorum. 3 ay önce askerden geldim. Gitmeden önce 95 kg idim. Geldiğimde 80 kgdim. 3 ay da 6 kg aldım. Tekrar forma girmek istiyorum. Spor salonuna sıcak bakmıyorum.
Bu yüzden bisiklet araştırması içine girdim. Bu konuda sizlerden yardım istiyorum, eğer uygun zaman olursa gezilere de katılmak istiyorum. Ayırabildiğim bütçe bu ay için ne yazıkki en fazla 200 tl Önümüzdeki aylarda biraz daha artabilir. . İkinci el bisiklet istiyorum. Bu paraya alabileceğim en iyi bisiklet hangisidir? Şehir içi kullanımda rahatlık ön planda hangi tarz bakmam gerekiyor?