Scudo Sports

Bağcılar

Scudo
Güngören kale center'da 8:00'de buluşup 8:15'te çıkarız. Zeytinburnu sahile inip sahilyolundan unkapanı köprüsüne, ordan da taksime. Ben bi arkadaşla beraber kesin gideceğim. Önerileriniz varsa değerlendiririm.
Mesafe yaklaşık 25 km yapıyor. İsteyen olursa saati biraz daha erkene alabiliriz.

Esenler,Turgut Reis'teyim bende..Bu hafta sonuna kadar 241 sv almayı planlıyorum.Tur yapılırsa bundan sonra bende olucam :)

@Kaan Bahçıvan

bağcılar grubunu bir türlü toplayamadık arkadaşlar..

Tüh, tam köprü geçisi var ben de pazar günü çalışıyorum. Kale center'a yakın oturuyorum hep beraber gidiş çok güzel olurdu.

@Fatih Sevinç

selam dostum,
köprüyü geçeli çok oldu. 5 haziran dünya çevre günüydü o. yoksa yeni bir tur mu var??

ben tramvayın son durağındayım, kaleye gelmem 3 dk. bu kadar yakınsak başlayalım ufak ufak turlara ne dersin ?

@gezerfen

tabi ki, neden olmasın. Ama Ramazanın bitmesini beklememiz gerekiyor. Ramazan sebebiyle hiç bir şey yapamıyorum bu ara.

Yarın sabah erkenden Kale Center önünde toplanıp ufak bir tur yapabiliriz. Var mı gelen?

Merhaba Yıldırım;

esenler .. bağcılar değil ama yakın ;)

Ben C.kahvede oturuyorum. Minibüs yolunda salcanolu kırmızı veya sarı formalı birini görürsen benm. Genellikle gece turlarına çıkıyorum akşam 9'dan gece 2-3'e kadar. Kimseyi görmeme sebebin belkide sıcaklardır. :)

soğanlı tarafına doğru gelmeyi düşünüyorum :) geceleri çıkıyorum ama 2 - 3 'e kadar değil:)

Selamlar;
İstanbul Bağcılardan Murat SAĞLAM.
yaklaşık 20.000 kmdir motosiklet kullanıyorum. 3 ay önce askerden geldim. Gitmeden önce 95 kg idim. Geldiğimde 80 kgdim. 3 ay da 6 kg aldım. Tekrar forma girmek istiyorum. Spor salonuna sıcak bakmıyorum.

Bu yüzden bisiklet araştırması içine girdim. Bu konuda sizlerden yardım istiyorum, eğer uygun zaman olursa gezilere de katılmak istiyorum. Ayırabildiğim bütçe bu ay için ne yazıkki en fazla 200 tl Önümüzdeki aylarda biraz daha artabilir. . İkinci el bisiklet istiyorum. Bu paraya alabileceğim en iyi bisiklet hangisidir? Şehir içi kullanımda rahatlık ön planda hangi tarz bakmam gerekiyor?

Teşekkürlerimle.

Geri