Scudo Sports

Bağcılar

Scudo
Yaparız tabi ben vardiyalı çalışıyorum vardıyamın uygun oldugu zamanlarda herzaman katılabirim..önümüzdeki çarşamba florya yapabiriz yada sizin belirleyeceginiz bi güzergah da tanışmış oluruz...

@Lütfi Çetin

Teklifiniz uygun bence.çarşamba saat 21.00 bakırköy de buluşalım. telim var yukarıda.görüşürüz.

Daha erken bi saatte buluşsak ben çarşamba sirkeci yapmayı düşünüyorum ordan bakırköye gelirim ne dersin

@Lütfi Çetin

20:00 a kadar iş yerindeyim, hafta içi ancak bu saatte bakırköye yetişebilirim.

@Raif Korkmaz

Selam.Tiyatroya gelecektim ama hesapta olmayan şeyler çıktı,telafi edeceğiz inşallah.Sizin gurup ile pedallamak isterim.Mutlaka zaman zaman katılacağım sizlere.
Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Raif KorkmazMusait oldugumuz zamanlarda katılmak isteriz saatler sabitmi yoksa her buluşma öncesi mi belirleniyor

bu civarda gördüğüm çocukların hemen hemen hepsinde aynı bisiklet var. salcano nova çift amortisörlü. düz yolda bisikletlerin hoplaya hoplaya gidişini görünce acıyorum çocuklara.

@Raif Korkmaz

Merhaba arkadaşlar, salı perşembe gece, cumartesi gündüz turu olursa katılmak isterim. AYPG ye ne yazık ki günler uymadığı için katılamıyorum, buna çok üzülüyorum.

@Ekrem Erten

Fazla takıntılı olmamak lazım bence,herkes bildiği kadar ve bütçesi kadar biniyor ve unutmayınki bu işin sonu yok,ne kadar paran olursa olsun hep daha iyisi var.Zaten bisiklete binen çocuk sayısı gittikçe azalıyor birde biz küçümser gözlerle bakarsak kompleksli bir bisiklet-çocuk ilişkisi yaratırız.Yeterki binsinler ve nasıl olursa olsun binsinler.
Saygılarımla.

Kastettiğim şey ucuz bisiklet kullanılması değil. Ben de 20 yıldır Esenlerde oturuyorum ve biliyorum insanların maddi durumunu. Salcano nova'dan daha ucuz olan salcano excel var mesela ama onlar görünüşü güzel duruyo diye çift amortisörlü nova almışlar. Halbuki hiç gerek yok amortisöre, aksine asfaltta gereksiz ağırlığa ve enerji kaybına sebep oluyor bildiğimiz gibi. Ama tabi küçükken kaçımız biliyoduk bisikletin özelliklerini. Şekli hoşumuza giderse off süper bisikletmiş bu derdik. :)

Bisikletli sayısı da benim gözlemlerime göre gittikçe artıyor esenler güngören çevresinde. Ya da ben bisiklet aldıktan sonra daha çok dikkat etmeye başladım bisikletlilere. :)

@hasan zora

bende güneşlideyim ve sizlerle tanışmak isterim.

pazar günü köprü geçişine katılacak olanlar varsa toplanıp beraber gidebiliriz taksime.

bisikletimin arka jantını fabrikaya gonderdim. eğer c.tesiye kadar elime gecerse katılmayı düşünüyorum.

Geri