Scudo Sports

Bağcılar

0555 394 42 75 telefon numaram bağcılar caddesi üzerinde karşılıklı shell ve petrol ofisinin yanında

Scudo
30.01.2011 Pazar sabahı yerler ıslak olmaz ise erken saatlerde (07-10 arası) çıkacağım.Güzergah Arnavutköy olabilir.Kendi limitlerimi zorlayarak mümkün olduğunca hızlı ve çok az mola ile gidip döneceğim.gelene çay ısmarlarım:)

foruma giremedim bile bak bu hafta sonu istersen hava da iyi olursa
cumartesi de olabilirse (pazar hariç hergün:( ) katlılıcam

@fuat çatan

Cumartesi ancak 13 den sonra çıkarım,dönüş sorun değil saat olarak.Hadi hayırlısı yapalım birşeyler.

tm ayarlarsın gene güzergahı ben bi kaç kişi yi daha aradım çıkarız

geçici olarak yenibosnadayım, yoksa katılırdım, saat sorun deildi..
neysee iyi turlar size..

@fuat çatan

Cumartesi yaparız sizce de uygunsa.Normalde öğlene kadar çalışıyorum ama gideceğimiz gün 11 de yola çıkmaya hazır olurum.Tur da,hava durumu ne zaman müsaade ederse o zaman yaparız.Önümüzdeki cumartesi 8-10 derece civarı ve yağışsız gözüküyor şimdilik.Başka arkadaşlarda olacak mı Fuat?

Yarın hava müsait gözüküyor.80 km lik tur için kimseden ses çıkmadı.05.02.2011 cumartesi saat 11-11:30 gibi çıkmayı düşünüyorum.İlgilenenler haber versin lütfen.
0554 497 81 44 telefonum.

pazar günü arnavutköy taraflarına giderseniz bende katılabilirim.ben sultançiftliğndeyim.tramvay son durağı.tempomun düşük olması sorundeğilse turlara pazar günleri gelebilirim

@ilyas yiğit

Bu cumartesi senin ordan geçeceğiz.Müsaitsen katıl sende.Tempo bence sorun olmaz,bende çok hızlı sayılmam,sonuçta yarış yapmayacağız.

cumartesi çalıştığım için katılamıyacağım.sizin güzergahı bir kere yapmıştım.ne kadar yokuşlarda zorlansamda güzel bir parkur.bu güzergahı tam tersi şekilde yapmıştım.son km lerim pirinççiden geçtiğ için o son yokuşu yürüyerek çıkmıştım.güzel bir tur herkese başarılar...pazar günü arnavutköy yapacağım bende..

Tanışalım,buluşalım,pedallayalım.
Sağlam bir hafta sonu turu yapalım derim,tanışma babında.Önerilere açığım.

C.tesi saat 13:00 Gibi çıkacağım.60-80 km arası orta tempo fazla durmadan bir tur düşünüyorum. Güzargah sorun değil.Haberleşelim.

murat ekinci merhaba güneşliden hasan ben hani eminönünde tanışmıtık varmı bir programın ben güneşlideyim

• Beğen
Tepkiler: murat eknci
@hasan zora

Selam.hatırladım.C.tesi saat 15:00 gibi bisiklet üstünde hazır vaziyette olurum,sizin düşündüğünüz bir yer varsa yaparız,yok ise floryada çay keyfi yapalım derim.Hava kararana kadar yolu var ama hava durumu da pek iç açıcı değil. Telefonum 0554 497 81 44 görüşürüz.Hafta içi yerlerin kuru olduğu akşamlarda da ter atabiliriz.

Geri