Scudo Sports

Bağcılar

@yunus erdem

usta sizi tebrik ediyorum biaiklet kullanmanın zerafetini bir insan bu kadar güzel anlatabilir teşekkür ederim

Scudo
yarın akşam (25.10.10 pazartesi) saat 7 / 8 gibi bağcılardan çıkış -b.köy-eminönü yapmaya elverişli bisikletliler varmı?
hava açık gece yarısından sonra hafif yağmur bekleniyor.. max 50 km.. b.köy'den itibaren sahilden bisiklet yolu..

haftaya pazar bısıkletı bıtırıyorum her zaman yaptıgım bır rota bakırkoy emınonu...ama bısıklet yolunun bıttıgı yerden sonrası çok tehlıkelı bence araclar yanınızdan 20 30 cm arayla gecıyor.. :(

@gezerfen

benim sınavlar neyin başlıyo ya. bu aralar ilgilenemiyorum doğrusu. bende geçen(19,10 salı günü) o rotayı kullandım. başka sefere inşallah

07 Kasım Pazar bisikletliler derneğinin organize ettiği ''Atamızın Yolundayız'' bisiklet yolculuğu- Boğaz Köprüsü geçişli uğurlama etkinliğine bağcılar ve çevresinden katılım varmı?

baştan ismi çok cezbedici onu söyliyim.
ama aklımda bikaç soru yok degil; kaçta olucak? rota ?

@yunus erdem

Şişi Atatürk Evi önünden başlıyanıyor, köprü, kozyatağı, bostancı vs. gidiyor. Ben sahilden eminönü,taksim, şişli yapmayı düşünüyorum. bostancıya kadar eşlik eder oradan da kadıköy, eminönü sahilden bağcılar şeklinde dönmeyi düşünüyorum. 9,30 şişli de buluşma olacakmış. 7,30-8,00 gibi çıkmak lazım. belki b.köyden trenle eminönü de yapılabilir.

Merhaba, camlıkahve ve civarı oturan arkadaşlar varsa arada birlikte tur yapmak isterim.

ben soğanlı meydan da çalışıyorum bakırköy caddesi petrol ofisi ordayım

@fuat çatan

bende tabyadaki yürüyüş yolu sonunda oturuyorum. yolun düşerse beklerim

@fuat çatan

Biraz daha erken saatler olsa çok pedallarız beraber.21 le 24 arası bana uyar.Cumartesileri 24 den sonra olabilir.

Uygun olduğunda görüşürüz.

Geri