Scudo Sports

Bağcılar

bagcılardakı arkadaslr konu guncel tel numaram 0555 394 42 75 bı organıze olalım.katılmak ısteyen arasın bulusalım.

Scudo
Ben ufak bir kaza geçirdim. :( Size kazasız bol pedallar dilerim :(

selam arkadaşlar ben yol bisikletine biniorum Bahçelievler haznedar'da oturuorum benle 1 likte gezmek isteyen olursaa arasın lütfen 532 332 34 67

ben yavaş yavaş iyileşiyorum :) Hatta dün altıma 0 makina çektim :D Bügün bırazcık turladık dızımde ufaktan bı ağrı oluştu ama hala yokuşlara sardırabılıyorum :D

hafta sonu geldi çattı şimdi kadıköydeyim akşam bişiler yapalım mı arklar?
05.haz.2010

Uploaded with

Arkadaşlar ben 05.06.2010 pazar gunu arnavutkoy'de cardaktepe taraflarındakı pıknık alanlarının ıcınde ufaktan bır off road yol buldum ve ufaktan keşif yaptım :D ve 13.06.2010 pazar gunu yagmur camur olmaz ıse buraya kacıyorum :D Gelmek ısteyen arkadaslar buradan ırtıbat kuralım :D

@fuat çatan

Abi boğaz koprusu etkınlıgı olayını bıttıkten sonra arnavutkoy'e pedal basarız...06.haz'da ıptal oldugunu sımdı ogrendım...13 haz.dan kopruden gecerız.Sonra arnavutkoy'e pedal basarız...

Boğaz koprusu etkınlıgı 12:00 - 13:00 son bulur...Gerıye kalan 6 - 7 saatte arnavutkoye pedal basıp bıraz off road yaparız :in:

@fuat çatan

işte orası mechul :D artan zaman ıle arnavutkoy'e gıdıp gelırız yuksek tempo ıle :in:

en son 1 ay önce yazmıştık galiba :DD ben çalışıyom siz hiçmi ilgilenmediniz bea :D izin aldığım gün hemen bi tur ayarlıcam

ben bugun xc4000 kadromu almıs bulunmaktayım XD sadece zıncırım ve ufak tefek seylerım eksık :D

Ben hepsine varım da. Organizasyonu yapan buraya yazsın. Saat ve buluşma noktası versin. Gelecekler ismini ekler nasılsa. Randevuya 1-2 saat kala buradan kontrol ederiz. Aksilik olursa iptal olur. Ya da gelemeyecek biri olursa buraya yazar. Beklenmemiş olur. Hadi göreyim sizi :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Geri