Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Aytekin Erzan

Aytekin merhaba,

Ben Edirneye gelemiyorum çünkü pazar günü bir arkadaşım evleniyor düğününde olmak istiyorum. Ama Cumartesi günü sabahtan bir silivri turu gözüküyor benim için. Saat 08:00 gibi yola çıkmayı planlıyorum....

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Scudo
@halil atalay

eyvallah Halilim sağol çok yaşa
maaalesef halen akıllanmadım herzaman aynı hatalardan dolayı dikkatsizlik tabii havaların aldatmacasıda var.
akşam maç noldu
evet sayfa küf tutmuş ya Halil sana bişey diyeceğim lastiklrinin performansından memnunmusun
neyse bu akşam görüşürüz bir ricam olacak senden turun güzargahı belli olunca bana sms veya arayarak haber verebilirmisin çünkü belki bnim haberim olmayabilir....

aytekin abi lastikler 10 numara benim hoşuma gitiyor

akşam beykoz 10 sayı farkla yentik cumartesi son maç var trabzon da onuda kazanırsak 4lü grup a kalacağız ozaman 1 beko basketbol ligi bizi bekliyor lige yeni bir heyecan getireceğiz

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan turumuzu 16.04.2009 Persembe aksamı gerceklestirilecektir...

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece C.tesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 16.04.2009 Persembe

Guzergah : B.duzunden Kumburgaz Spor Klubu Tesisleri'ne ... Illa da gelin diyorlar... :) Varıs noktamızda tost,cay,pastane urunleri,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste B.duzu'nde oturan katılımcılarımıza guzel yokus ( Devebagırtan veya Dallas ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

herkese selam ,ben mimarsinandan Tacettin bisiklet kullanmayı çok seviyorum,civar bölgede uzun tur yapmak hep hayalim olmuştur,aranıza kabul edermisiniz şimdiden teşekkür ederim.

@halil atalay

Elmas Kaptan bana yelek getirinceye kadar hiçbir tura katılmayacağım........

@Tacettin Alper

evet ama 15 tl katılım ücreti ödemeniz gerekiyor...!
şaka yaptım gurubun sorumlusu bendeğilim Elmas hanım ama o burada yazmaz endişelenmeyin katılmanıza çok sevineceklerdir Halil arkadaşımız sizinle ilgilenecektir....

Tuna sen neredesin abicim ha kayıpsın nolcak gizli antremanmı yapıyosun yoksa yatıştamısın bugün acayip bi güzargah keşfetmişim on numara...

@tunacalis

tuna sen gel ben sana yelek verecem yanında birde ön far vereceğim ama gelmezsen seni lisdeten sileceğiz

• Beğen
@Tacettin Alper

merhaba tacettin bizim grup b.çekmece - b.tüzü sizlerin katılmasın tabi isteriz turlar genelikle çarşama ve pazar günleri oluyor bazen yağmur yağma ihtimaline göre değişiyor tur duyuruları buradan yapılıyor eğer daha fazla bilgi isdiyorsanız ban ulaşın 05325280061

• Beğen
Merhaba Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında yagıs olasılıgı Carsamba gunu %40 ve Persembe gunu icin de %20 yagıs ihtimali verdigi icin bugun yani 21.04.2009 SALI aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Migros E-5 onu : 19:45
Tarih : 21.04.2009 Salı

Guzergah : B.duzunden Florya IBB ( Istanbul Buyuksehir Belediyesi ) Tesisleri'ne... Varıs noktamızda tost,cay,pastane urunleri,evden kim ne getirirse ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste B.duzu'nde oturan katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Berkero
2 ) Trinity 72
3 ) 61-Halil Atalay ( yorgun olmazsa )
4 ) Aytekin Erzan
5 ) Sezgin
6 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar.......Daha hızlı iletisim icin Kaptanımız'ın cep numarası 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Merhaba Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında yagıs olasılıgı Carsamba gunu %40 ve Persembe gunu icin de %20 yagıs ihtimali verdigi icin bugun yani 21.04.2009 SALI aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Migros E-5 onu : 19:45
Tarih : 21.04.2009 Salı

Guzergah : B.duzunden Florya IBB ( Istanbul Buyuksehir Belediyesi ) Tesisleri'ne... Varıs noktamızda tost,cay,pastane urunleri,evden kim ne getirirse ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste B.duzu'nde oturan katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Berkero
2 ) Trinity 72
3 ) 61-Halil Atalay ( yorgun olmazsa )
4 ) Aytekin Erzan
5 ) Sezgin
6 ) Funda7
7 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar.......Daha hızlı iletisim icin Kaptanımız'ın cep numarası 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

merhaba arkadaşlar akşam futbol maçımız olduğundan sizlerle pedallayamatık ama siz iyi vakit geçirmişsiniz belli

Elmas Kaptan'a karşı yürüttüğüm protesto devam etmektedir.....

arkadaşlar bizim grup yarın saat 17.30 atirus alış veriş merkezinden hareketle b.çekmece göl kenarı turu düzenleyecekdir katılmak isteyen arkadaşlar 17.15 buluşma yerinde hazır bulunmaları gerekmede

kask ve eldiven alınması önemle duyrulur

Sabah saat 07:00'de hareketle Silivri yapacağım, gelmek istiyenler var mı ?

tuna gene görtüm seni ama benim işim olduğu için sana katılamadım

çarşamba akşamı gellllllllllllllllllllllllllllll

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri