@BERKERO
hahahahahahahhahha...Ilahi Berk..Sen beni guldurdun Allah'ta seni guldursun emi...

Zaten bu aralar yine bana esmer gunler dustu modundayım...

Bir de ustune bu cıktı tam oldum valla..

Aynen soyledigin gibi hic bir sey anlamadım diyebilirim...Tek sansım ilk sahne alan yarısmacı ciftin ( karaoke yarısması ) oglum Suad Cem ile sınıf arkadası Dilara olması idi...Henuz agrım cok az ve yeni baslamıs idi...15 kisilik sınıfta 13 cocuk yarısmaya Ceza'nın parcası esliginde grup halinde katılırken sadece oglum ve arkadası Dilara yarısmaya Pinhani grubunun " Beni al " sarkısı ile katıldı...Oglumun bu medeni cesaretinden dolayı O'nunla bir kez daha gurur duydum diyebilirim...

Kostumu de Kovboy kıyafeti idi...

Falcı Bacı kostumu kalmamıs kostumcude..hahahahahah

Bu aksam zaten erimekten vezgectim senin tabirinle paslanacagımı dusundugumden ben de muhakkak cıkacagım Berk...

Ama lutfen olabilirse yine planladıgım rotaya cig kofte yemeye gidebilir miyiz ??
Bu arada telsiz sende kaldı sarj edemedik yine yaw...

@tunacalis
Tuna'cım cok tesekkur ederim...
Sana da gecmis olsun...Nazar degmis sana...

Bu roller konusu acıldıgında valla ben ustume bi sey alınmıyorum...

Ama kimlerin alındıgını hepimiz biliyoruz sanırım...

Soylemesi ayıp rollerın seni yakında Fransa Turu'na katılmaya hazır hale getirir insallah..Ama gordugum kadarıyla trainerı olanlar bile 1 gunde Canakkale'ye gitme planları yaparken senin rollerın olduguna gore yarım gunde Canakkale'ye ısnınlanman gerek diye dusunuyorum...
Bu arada biz ne olursa olsun bu aksam cıkmaya niyetlendik...
Sevgiyle...
@halil atalay
Halil'cim cok tesekkur ederim...