Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Persembe gunune kadar ( Persembe dahil ) yagıslı ve bugunde yagıs gorunmedigi icin 17.02.2009 Salı aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 17.02.2009 Salı
Guzergah : B.duzunden K.Cekmece Golbası Buyuksehir Belediyesi tesislerine... Varıs noktamızda tost,cay,B.sehir Belediyesi tesislerinin menusu ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Hasan Bey
6 ) Cuneyt
7 ) Komboz
8 ) Sinarit
61 ) Halil Atalay :)
10 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Scudo
akşam çok harika geçdi yolumuz ve konoklama yerimiz de güzel ben k.çekmece göl kenarını çok beğentim one öyle bu insan ne fırsat vermişler ama herkes evinde bişkin bişkin oturuyor vallaha

akşam ufak bir aksilikde yaşatık k.çekmece stat yolunda yolun kaygan olmasında dolayı bir anda kapan kaydı ve bisiklet bir yana kendi bir yana hemen arkasında olmama rahmen kendisini yakalamatım çünkü benim bisiklet kaydı neyseki ayakda kalmayı başarınca yolu hemen kestim zira arkadan araç geliyordu hemen bisiklet elmas kaptanı yerten kaltırdık arkadan gelen arda'da kaydı o da asfalt azizliğine uğratı neyseki kimselere birşey olmadan yolumuza devam ettik

@halil atalay

elmas kaptana geçmiş olsun
o bir cengaver ona bir şey olmaz
tüm beylik düzünün pedalşörlerini kutlarım
robocop

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR !!! :) :) :)

Dün akşam yine artık alışkanlık yapan turumuzu gerçekleştirdik. Bu sefer Küçükçekmece İ.B.B. Sosyal Tesisleri'ne pedalladık. ( Geçen hafta ki Florya tesislerinde yaşanan vukuattan sonra, birdaha oraya gitmeye yüzümüz olmadığından yeni yer arayışları kapsamında :D ) Tesislere gidişimizde Kaptanımız öncü olarak gittiğinden ( Bu gibi durumlar için kaptanımızı önden salıyoruz :ha::ha::ha:( çokmu kötüyüz neyiz ? :D :D :D ) ) çok kaygan olan asfaltta dönüş sırasında kayıp düşüyor. Kendisine buradan teşekkür ediyoruz:winkenlux:. O düşmeseydi biz düşecektik çünkü.:rolleyes: Daha sonra Küçükçekmece Polis Karakolu'nun orada ( Daha sonradan mahallenin delisi diye tabir ettiğimiz şahıs olduğunu öğrendik ) bir bayanla tanıştık. Kendisi bize nereden gelip nereye gittiğimizi sorduktan sonra Los angeles'a bisikletle gitmemiz konusunda ikna etmeye çalıştı :smily143::smily143::smily143:. Tabiki ikna olmadık ve tesislere doğru pedal basmaya devam ettik. Sosyal tesislerde birşeyler yemeden çay içmenin mümkün olmadığını öğrendikten sonra:( , adet yerini bulsun diyerek birer tane paçanga böğreği, patates kızartması ve karışık zeytinyağlı tabağı söyledikten sonra ( birde yemek yiyip çıkmıştım :27:) bol sohbet, muhabbet eşliğinde çaylarımızı içtik. Daha sonrada gerisin geriye dönerek turumuzu tamamlamış olduk. Katılan herkese teşekkürler.

GÖRÜŞÜRÜZ !!!

berk paçanga böreğinden bana bahsetmediniz
pastırmalı paçanga böreği offfffff
bidahiki sefere kaçmaz

arkadaşlar geçmiş olsun
havalar ısınıyor artık 21. tur yaklaştı bi şenlik yaparsınız
duyuruyu önceden yaparsanız belki kalabalık bi grup olarak bu bölgeden katılırız :)

@AYTEKİN ERZAN

Hadi abi yaaaa :(
Bahsettik diye hatırlıyorum ben. Neler yediğimizi söylemiştik sanki.
Bir daha ki sefere telafi edersin artık :D

@KER-EM

Keremciğim 21. turumuzu çoktan gerçekleştirdik.:winkenlux Dikkat edersen eskiden " 21. sini gerçekleştirdiğimizde alışkanlık haline gelecek olan " diye yazıyordu kaptanımız. Şimdi ise " Artık alışkanlık olan " diye yazıyor. :D

Şimdi 51. sini bekliyoruz. Çünki 51. sini gerçekleştirdiğimizde turlarımız " gelenekselleşmiş " olacak.:cheer:

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@BERKERO

BERK yine götürmüşsünüz börekleri çörekleri helal olsun valla:eek:
hiç boş geçmiyosunuz ,bende gelecektim ama bizim orda kar yağıyodu gelemedim o yüzden :D yoksa gelecektim

arkadaşlar bi şey dikkatimi çekti onu sizinle paylaşmak isterim:cool:
artık yapılan turlarla ilgili olarak fotoğraf yayınlanmıyor fotoğraf çekmiyormusunuz artık BERK gurubun fotoğraçısı istifamı ettin fotorafçılıktan:rolleyes: hıııı bu iş fotoğrafsız olmaz lütfen foto çekme işini ihmal etmeyiniz rica edicem:boese157:

@KOMBOZ

Aynen abi :lick3: EEEEEE ne yapacaksın, Kaybettiğimiz enerjileri telafi ediyoruz. Gerçi ikimizde de bol miktarda var ama çaptan düşmemek lazım değil mi ? :box2:

Doğru söylüyosun abi fotoğraf çekmek lazım. Ama akşam hava karardıktan sonra çekilen fotoğraflar pek kaliteli olmuyor. Flaş yetersiz kalıyor. Yinede bir daha ki sefere yanıma alayım makinayı. İyi ışık olan ortamlarda çekilebilir.

• Beğen
Tepkiler: KOMBOZ
@kudu

Robocop selam...

Bugun daha iyiceyim...Fakat o gece sıcagı ile anlamadıgım yaralarım ve sızılarım ertesi gunden su ana kadar beni tırmaladı diyebilirim...:(

Sag kolum komple omuzda dahil zedelenmis...Sol dizimde onceden problem vardı zaten...Fakat ısrarla doktora gitmiyordum...Haftaya P.tesi gunu doktora gitmeyi dusunuyorum..:( :(

Cengaverligime bakalım doktor ne diyecek ?? :)

Selamlar...

@AYTEKİN ERZAN

Ekibimiz yemek yemek konusunda bir numaradır...Bu ekipten kacabilir mi , mumkun mu ?? :) :D :D :D

@trinity72

Geçmiş olsun Elmas hanım. Aman dikkat edin kendinize, siz bisiklet camiasına lazımsınız.

Doktora gitmeyi de ihmal etmeyin bence. Doktor ne diyecek, atacak fırçasını size niye bu zamana kadar gelmediniz diye.

• Beğen
Tepkiler: trinity72
@halil atalay

Halil'cim sanırım acele ile yazı yazmak isteginden kaynaklanıyor tum bu yazım hataların...Biraz daha acele etmeden yazarsan kendi adıma sevinecegim..Ayrıca gercekten tesekkur ederim DUSENIN DOSTU OLMAZ sozunu dogru cıkarmadıgın icin... :):):) :D :D

Selamlar...

@Haşim Okyay

Hasim'cim cok sagol...

Evet haklısın cok ihmal ettim ben bu doktor olayını...Hem de hic bir sebep yokken...:( :(

Pazartesi gitmem lazım...

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@trinity72

aman kaptan ihmale gelmez
doktora bir görün
bizi haberdar et
robocop

Bende Türkçem kötü okul zamanında bile hoca kızartı bana oğlum Türkçe yaz acele yazma diye:mad: evt acele yazdığımda bazı kelimeleri yanlış yazıyorum ama kanımda var zira trabzonluyuz:D :D

@halil atalay

Ilahi Halil'cim ya... :D :D Trabzonlu olunca Turkce kotu mu olurmus insanda ??? :D :D Valla cok alemsin ne diyecegimi bilemiyorum yani... :):)

kızartı degil kızardı...:)
Trabzon ozel isim ilk harf buyuk olacak ... :)
Ayrıca cok fazla cumle dusuklugun var... :)

Ogrenmenin yası yoktur...Trabzonlu bile olsan ...;)

Sevgiyle...

Fatih'cim cok tesekkur ederim...

Insallah yarın gidecegim bakalım doktora...Yine ertelemezsem yani... :( Bu arada ıhlamurluk bi durumum yok ama...:) Yani soguk algınlıgı degil cunku benimki...

Sevgiyle...

Dunku hava raporunda Carsamba gunu icin yagıs gostermiyordu...Umarım dogru cıkar ve yarın artık alıskanlık olan turumuzu gerceklestiririz...Otur otur nereye kadar ??? :):):)

Bu arada ben yarın sabah doktora gidecegim insallah... :):)

arkadaşlar günaydın ya bizim şu Tuna nerde haberi olan varmı
enson sezgin bamlandıktan sonra kayıp Halil nediyosun acaba Tuna da bamlanmış olabilirmi...
yoksa rollerdan düştüde çıkamıyo piyasaya utandığından yada Fransa da antremanmı yapıyo çok merak ediyorum haberi olan varsa yazsın
herkese iyi günler kolay gelsin........

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri