Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@AYTEKİN ERZAN

Arkadaşlar merhaba,

Rollarda antremana takıldım kaldım hergün sıcacık evimde, akşam işten geldikten sonra yarış videoları seyrederek antreman yapıyorum. Sizleride çok özledim, birkaç özel işten dolayıda pek sizlerle birlikte vakit geçiremedim, etkinliklere katılamadım.

Havalar çok soğuk, evde de roller olunca insanın canı çıkmak istemiyor.Kimi arkadaşlar Roller üzerinde duramadığı için, evde antreman yapamayacaklarından bu dönemi dışarda antreman yaparak iyi değerlendirmeliler. Gerçi roller üstünde duramıyorsan, yarış bisikleti ne sürüyosun o da ayrı bi konu.:D:D:D

En kısa zamanda görüşmek üzere...

@tunacalis

Ama eger yanlıs bilmiyorsam o bazı arkadaslar da trainer da aynı sekilde yarıs videoları izleyerek calısma yapıyorlar...yani duydugumu soyluyorum sadece... :)yani hem icerde hem dısarda devam ediyorlar pedal cevirmeye..

e artık gorcez bakalım hanginiz Fransa'ya antreman yapmaya gidecek...:D :D :D

@tunacalis

valla yaıptır söylemesi benimde bir tacx sirus soft jel (süper sessiz) bir trainer ım olduğu için bende pek dışarı çıkamıyorum ama dostların davetlerinede icap ediyoruz yani
fakat taşın biri tam kafama denk geldi şu kriz bitsin işler açılsın rollara nasıl binilir dersleri vermeye başlayacağımdan emin olabilirsiniz...
bu arada antremen programınızı açıklarsanız size 14-15 mart tarihlerinde yapacağım çanakkale şehitlerimizi anma turuna hazır olup olamayacağınızı ve size özel antreman programı geliştirip uygulamanızı öneririm
ben şuan 2005 fransa turu eşliğinde hazırlıklarımı yapıyorum ve her üçgünde program hakkında yazacağım bilginize.
istersen yarın gelirseniz dönüşte sana bi bakayım rampalarına deryar kullanmana falan..

arkadaşlar bugün çiğköfte günüm enerji kaynağım olan meşhur Osmanlı çiğ köfteci Ekrem ustanın çiğ köftesinden yemek için bu akşam saat 18:30 dan sonra orada olacağım yolu E-5 ten geçen arkadaşlar için çok kolay uğramak
gelen olursa ilk dürüm benden diğerlerine karışmam
tarif veriyorum: metrobüs florya istasyonunda iniyosunuz köprüye çıkınca sola florya tarafına değil diğer tarafa bellonanın önünden geçince ilk sol arada
araçla gelecekler için: Bp den dönerdönmez sol arada
gelin çok beğeneceksiniz....

geliyorummmmmmmmmmm abi

aytelin abi bu gün 17:30 :18:30 maç var maçtan sonra yanındayım ona göre bakayım şu meşhur çiğ köfte nasıl

@AYTEKİN ERZAN

Gelmek isterimde, çok soğuk ve yağışlı olacak. Yarın bisikletsiz bir toplantı yapsak. Ben arabayla gelirim Beylikdüzünden gelecekleri getirebilirim....

@tunacalis

Tunacığım biraz yana kayda rollerinin üstünde birlikte binelim bisiklete sıcak sıcak :D :D :D

@tunacalis

Ne yaptın Tunacığım yaa. :( Haftasonu bisikletsiz olarak aktivitemizi yaptık. Sıra bisikletli olarak atraksiyon yapmakta.:10: Hem bisiklete binmedikten sonra ne anlamı kaldı değil mi? Bide arabayla gelecek olanları götürürüm demişsin. İçinde bir zerre bisiklete binme arzusu olan insanları da tahrik ediyor. BAK BAK BAK !!! :04::04::04:
Bundan sonra sen bisiklet değil araba foruma yaz istersen :D :D :D

Neyse şaka bi yana çarşamba bi şekilde gel. Özletme kendini. Hep roller hep roller nereye kadar.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@tunacalis

Tuna'cım hava durumu raporlarında yarın icin su anda yagıs gorunmuyor...Aytekin Bey'in soyledigi yeri biliyorum...Gercekten muhtesem leziz cig kofte yapıyor bahsedilen yer...tecrube ile sabit yani.. :D

Bu durumda yarın aksam gidecegimiz rota belli oldu diyebiliriz...Hedef Baglar'daki Osmanlı Cig Koftecisi....:D :D

Lutfen yarın icin hava durumu raporu degismesin de su cig kofteleri birlikte lupletelim...:D :D

Sevgiyle...

Bu arada az evvel oglumun okulundaki gosterisinde idim..eve yeni geldim...gosteri esnasında ne oldugunu anlayamadım valla ... sol kasıgımda bir agrı ..ne yuruyebiliyorum ne de ayakta durabiliyorum...bet beniz gitmis bende...hemsireyi cagırdılar hemen...agrıdan oluyorum...hemsire kadın bu yasıma kadar duymadıgım bi sey soyledi...dalak cekmesi imis bu...o ne demekse artık...cok kosturmaktan, stresten falan oluyormus.....hemen agrı kesici alıp istirahat edeceksiniz dedi...:( kendime cok sasırdım valla...:)

Sevgiyle...

ya hava raporu simdi geldi..yagıslı gorunuyor ama sozum ona bugun de yagıslı idi...yarın aksamki son hava durumuna gore karar veririz artık...:(:(

bu arada eger bugunku gibi olur yani yagmazsa kesin cıkalım diyorum ben...

Selamlar...

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında her ne kadar yagıs gorunse de tıpkı bugun oldugu gibi yagıs olmayacagı ihtimaline olan inancımızla 24.02.2009 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Yagıs olması halinde gezimiz iptal edilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 24.02.2009 Carsamba
Guzergah : B.duzunden Baglar'daki ( Cennet civarındaki ) meshur Osmanlı cig koftecisine... Varıs noktamızda icine et konulmadan bulgurdan yapılan meshur cig kofte, icecek cesitleri ,cay ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Sinarit
4 ) ..........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

@trinity72

Geçmiş olsun Elmasçığım. Valla senin bu ara başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.:p Yoksa yağmırda erimeyeyim diye bisiklete binmediğinden, bu seferde paslanmaya mı başlıyorsun ?:D :D :D Suat Cem'in müsamelesi nasıl geçti ? Gerçi o an ki durumuna bakılacak olursa pek bir şey anlamamışındır herhalde.:( Bu sefer ne rolü ile çıktı sahneye ? Sakın " FALCI BACI " oldu deme( Bu taş Sezgine ).:04::04::04:

Bu arada ben yağmur yağsada çıkmayı planlıyorum arkadaşlar. En azından bi Güzelce veya Kumburgaz yaparım diye düşünüyorum. Gelecek olursanız yine aynı saatte ( 19:30 ) Fox City önünden geçeceğim. Haberiniz ola

ELMAS HANIM,

Geçmiş olsun , bende dün akşam basket oynarken ayağımı sakatladım, üzerine basınca canım çok acıyor, bu halde bisiklete ya da ROLLER'a binemem. Söylemesi ayıp bir rollerım var, gerçi pek anlatmıyorum bunu çünkü aramızda üzerinde duramayanlar var onlara ayıp olabilir. Üstüne alınan alınsın lafım ortaya ben kim olduğunu söylemek istemiyorum.:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@BERKERO

hahahahahahahhahha...Ilahi Berk..Sen beni guldurdun Allah'ta seni guldursun emi... :):):) Zaten bu aralar yine bana esmer gunler dustu modundayım...:(:(
Bir de ustune bu cıktı tam oldum valla.. :(:(

Aynen soyledigin gibi hic bir sey anlamadım diyebilirim...Tek sansım ilk sahne alan yarısmacı ciftin ( karaoke yarısması ) oglum Suad Cem ile sınıf arkadası Dilara olması idi...Henuz agrım cok az ve yeni baslamıs idi...15 kisilik sınıfta 13 cocuk yarısmaya Ceza'nın parcası esliginde grup halinde katılırken sadece oglum ve arkadası Dilara yarısmaya Pinhani grubunun " Beni al " sarkısı ile katıldı...Oglumun bu medeni cesaretinden dolayı O'nunla bir kez daha gurur duydum diyebilirim...:) Kostumu de Kovboy kıyafeti idi...:):):) Falcı Bacı kostumu kalmamıs kostumcude..hahahahahah :):)

Bu aksam zaten erimekten vezgectim senin tabirinle paslanacagımı dusundugumden ben de muhakkak cıkacagım Berk...:):)Ama lutfen olabilirse yine planladıgım rotaya cig kofte yemeye gidebilir miyiz ??

Bu arada telsiz sende kaldı sarj edemedik yine yaw...:(:(

@tunacalis

Tuna'cım cok tesekkur ederim...

Sana da gecmis olsun...Nazar degmis sana... :D :D Bu roller konusu acıldıgında valla ben ustume bi sey alınmıyorum...:D :D Ama kimlerin alındıgını hepimiz biliyoruz sanırım...:D :D Soylemesi ayıp rollerın seni yakında Fransa Turu'na katılmaya hazır hale getirir insallah..Ama gordugum kadarıyla trainerı olanlar bile 1 gunde Canakkale'ye gitme planları yaparken senin rollerın olduguna gore yarım gunde Canakkale'ye ısnınlanman gerek diye dusunuyorum... :D :D :D :D

Bu arada biz ne olursa olsun bu aksam cıkmaya niyetlendik...

Sevgiyle...

@halil atalay

Halil'cim cok tesekkur ederim...

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@trinity72

OK Elmas o tarafa gidelim. Bir " çiğköfte gurusu " olarak bende merak ettim şu çiğköftelerin lezzetini.:lick3::lick3::lick3:

Böyle radikal bir karar aldığın için seni tebrik ediyorum Elmas.:winkenlux Bak göreceksin ( Eğer yağmur yağarsa tabi. Ki yağacağını tahmin ediyorum. ) ilk 10 dakika işkence çekiyorsun. Daha sonra bu bir zevke dönüşüyor.

Havanın soğuk ve yağışlı olması sebebiyle katılımın düşük kalacağını tahmin ediyorum. Bu sebeple telsize de gerek kalmayacak bence. Telsiz bize sezonda ( Yazın ) lazım olacak. ;)

@tunacalis

Tunacığım sanada geçmiş olsun. Nedir bu gurubumuzun başına gelenler ? Beylikdüzü, Büyükçekmece gurubuna nazar değdi Vallaha. En kısa zamanda Falcı Bacı'nın birisine " kurşun döktürme turu " tertip edelim Kaptanım :D :D :D

Bu arada " Görmemişin roller'ı olmuş ... " :ha::ha::ha:

• Beğen
Tepkiler: trinity72
@BERKERO

zuhahahahahahahahaha...En kısa zamanda yapalım bu " Falcı Bacı'ya kursun dokturme turunu " .....:D :D :D :D

ya koptum yemin ediyorum burda gulmekten...:p :p :p orjinal otesi bir fikir...hahahahahahahah

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
sayın başkan ve berk kardeşim ikinizin şu azmine hayranım :D yağmur,çamur,kar,kış demeden tur yapıyosunuz ya helal olsun valla size:D :D :D :D
keşke bende sizin kadar azimli olabilsem
:D hahahahahhahahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

Nazar etme ne olur, calıs senin de olur... :D :D :D

Imza kısmında "asabiyim ben" yazmıssın...Sakin ol keskin sirke kupune zarar..:( :( Ol sakin gel kendin...:D :D

Sevgiyle...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri