Arkadaslar ,
Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında yagıs gorunmedigi icin 21.01.2009 Carsamba aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...
Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....
Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 21.01.2009 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas veya Devebagırtan yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...
Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Cuneyt Metin
4 ) Sinarit
5 ) Halil
6 ) Komboz
7 ) Hasan Bey ( macını iptal edebilirse )
8 ) Aytekin Erzan ( haftasonundan soz vermisti..)
9 ) .......
Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...
Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında yagıs gorunmedigi icin 21.01.2009 Carsamba aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...
Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....
Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 21.01.2009 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas veya Devebagırtan yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...
Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Cuneyt Metin
4 ) Sinarit
5 ) Halil
6 ) Komboz
7 ) Hasan Bey ( macını iptal edebilirse )
8 ) Aytekin Erzan ( haftasonundan soz vermisti..)
9 ) .......
Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...