Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında yagıs gorunmedigi icin 21.01.2009 Carsamba aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 21.01.2009 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas veya Devebagırtan yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Cuneyt Metin
4 ) Sinarit
5 ) Halil
6 ) Komboz
7 ) Hasan Bey ( macını iptal edebilirse )
8 ) Aytekin Erzan ( haftasonundan soz vermisti..)
9 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
Scudo
@trinity72

Elmas geçen günde sormuştum ama herhalde görmedin. 21. sini gerçekleştirdiğimiz için artık alışkanlık oldu demiştik.:) Peki bu gezilerimiz kaçıncısını yaptığımızda gelenekselleşecek acaba ? :D

Bu arada gelmekte kararsız kalan arkadaşlara bir çift sözüm var. Bence bu havaları kaçırmayın. Daha sonra bu havaları çoook arayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: trinity72
Arkadaşlar günaydın,

Bu akşam için gerekli hazırlığımı yaptım. Traktör lastiklerimi çıkarıp, yol lastikleri taktım. Umuyorum bu gece, grubun temposuna ayak uydurabileceğim.
Akşam görüşmek üzere..

@BERKERO

hahahahahaha....Sanırım bir yılı doldurdugumuzda Berk'cim...:):):) Alemsin yaw...:):)

@halil atalay

Eveettt..oleeey oleeey oleeeeyyy..Aksama yine macera var...:D :D

@cuneytmetin

kesinlikle cok iyi yapmıssın...Ama bu defa biz seni tutamayız diye korkuyorum..:D :D

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında yagıs gorunmedigi icin 21.01.2009 Carsamba aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 21.01.2009 Carsamba
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste B.cekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dallas veya Devebagırtan yokuşu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Cuneyt Metin
4 ) Sinarit
5 ) Halil
6 ) Komboz
7 ) Hasan Bey ( macını iptal edebilirse )
8 ) Aytekin Erzan ( haftasonundan soz vermisti..)
9 ) Fairway
10 ) Kirazlı
11 ) Kıvılcım ( yuksek ihtimalmis.. )
12 ) Tuna Calis
13 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
@trinity72:) Trinity bu akşam ben de varım kirazli

@kirazli

10.sırada isminiz yazıyor Bulent Bey..Sanırım siz son yazdıgım listeyi atlamıssınız...:):)

@halil atalay

HADİ KALKIYO KUMBURGAZA GAZLA 1 2 1 2 !!! :D

ama ben zaten kumburgaz'dayım =) burada nereye geliyosunuz acaba...?

bakalım bi şekilde sizle aynı zamanda büyükçekmecede olmayı ayarlayabilecek miyiz. eğer olursa orada size katılıp birlikte kumburgaz'a dönme işi de yapılabilir.

@trinity72

Ben gelemiyorum :( beni listeden çıkartınız lütfen. İyi geziler....

@tunacalis

Bu gezileri perşembeye alsak. Bende gelirim her zaman...

oy oy her tarafım ağırıyor akşam güzel bir tur oldu hem kalabalık hemde neşeli bir akşam oldu berk fotorafları koyarsa daha güzel olacak

@halil atalay

GÜNAYDIN AHALİ !!!

Evet Halilciğim havanın güzel olması sebebiyle 11 mevcuda ulaştık. Eğlenceliydi. Fakat Çalıştığım şirketin politikası sebebiyle buradan resimleri upload etme şansım kalmadı. Forumda ki resimlere bile bakamıyorum. Acilen benim masaya Adsl hattı çekmem lazım :D Evde de internete dail-up bağlandığımdan bağlantı hızım çok düşük.:( Bu sebeple resimleri foruma yükleyemeyeceğim.:bilmiom:

ya berk nerde abi bu resimler
o makinayı haybeyemi taşıyosun
hadi abi kameranımızsın dedik haftası geldi turun

@AYTEKİN ERZAN

işlerimden fırsat bulabilirsem halledeceğim.:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri