Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Selam arkadaşlar !!!

Ben yarın mert kaptanın gezisine katılacağım. Anadolu kavağına gidiyorlar. Oradanda zaman kalırsa Yoros Kalesine çıkılacak. Saat 09:00 da Üsküdarda buluşulacak. Ben 06:00 da yola çıkacağım. gelmek isteyen varsa 06:05 te Fox City nin önünden geçeceğim. 06:10 da Beylikdüzü migros ( E5 üzeri ) un oradan geçerim. 16:00 da internet ile ilişkimi kesiyorum. gelecek olan varsa bana telefondan ulaşabilir.

TEL: 05366841099

= Dazer Köpek Kovucu =

Eğer köpekten korkuyorsanız artık korkmanıza gerek yok, çünkü Dazer var.Dazer
yaydığı ultrasonik ses dalgasıyla her türlü köpegi kaçırır.Dazer ; yüksek elektronik teknolojiyi kullanarak insanlar tarafından duyulmayan , fakat köpek ve kediler tarafından duyulup, algılanan ve onları taciz edin güçlü ve zararsız bir ses dalgası yayan alettir.7 metreye kadar köpeklerin yaklaşmasını durdurur.7 metreye kadar ulaşan sadece köpekler tarafından duyulan 27000hz. yüksek frekans sesiyle köpekleri yaralamadan sizden uzaklaştırır.1993 Yılında Amerikada yılın ürünü seçilmiştir.Aynı zamanda köpeklerin eğitiminde de kullanılabilir.Darbelere karşı dayanıklı bir plastikten üretilmiştir , ayrıca kemere takılabilen bir klipsi de vardır.

*Güvenilir
*Sessiz
*Etkili
*Havlamaya son
*Kullanım menzili 7 m
*Ağırlığı 120 gr
*9 Volt pille çalışır.
*Pil fiyata dahildir.
*1993 Yılında Amerikada yılın ürünü seçilmiştir.
*Made in USA
*2 yıl garantilidir..

Fiyat : 60 TL

Ürün Linki ve Ödemen seçenekleri : (link)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@halil atalay

İzmir'de iken bu köpek kovucudan kullanmıştık. Malesef bütün köpeklerde etkili olmuyor. :( Köpek seni ısırmayı kafasına koyduysa hiçbirşey kar etmiyor Halilciğim.:Skull-175
Birkeresinde lüks bir villanın bahçesinin demir parmaklıklı kapısından bize bakarak ağzından sular akıta akıta havlayan doberman cinsi bir köpekte bu cihazı denemiştik. 30cm yakınına kadar gittik cihazın düğmesine bastık ve köpeğin tepkisi aynen şu şekilde oldu : ilk önce sustu, cihaza baktı, hani köpeklerin klasik boyun eğme hareketi vardırya onu yaptı ve ardından havlamaya devam etti.:D Anlayacağın hepsinde etkili değil.;)

• Beğen
selam bisiklet dostlarım
ERİKLİ TURUNDA - dönüşte rampa inerken karşıma boğalar ve onlara eşlik eden sivas kangalı görünce (etrafta çobanda yoktu) hemen bisikletten indim ve nokta halini aldım (DİZLERİMİN ÜSTÜNE ÇÖKTÜM ) ve başımı öne eğdim kangalla göz göze gelmedim korkumu yenmeye çalıştım bisiklete binmeden kangala bakmadan yavaşca doğrularak yavaş hareket ederek yola devam ettim 5 metre ötemden bağrıyordu sonra hafif bir- volf -dedi hadi defol git der gibi her ihtimale karşı bisikletin soluna geçtim arkadan gelen arkadaş aynı işlemi yapmayıp kangal dan kaçmaya çalışınca olanlar olmuş apaçi robocop

@halil atalay

Halilcigim ben hep buralardayım goruyorum sizi hep...:):):)

Bu Carsamba hava yagıslı gorunuyor ama bakalım son gun raporlarında ne cıkacak ?? yagmur yagmazsa gidecegiz yani..merak etmeyin...:):)

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında Carsamba ve Persembe gunu yagıs gorundugu icin 27.01.2009 Salı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 27.01.2009 Salı
Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur... :):)

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Tuna
4 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

değerli beylikdüzü grubu üyeleri ve sayın kaptan Elmas hanım geçen hafta turunuza katıldığımdan buyana hastayım ve enson sizin turda bisikletime bindim bu akşamda maalesef çalışıyor olmamdan dolayı katılamayacağım ama çok isterdim sanırım florya belediye tesislerine gidiyorsunuz bana çok yakın ben muhtamelen 24:00 gibi evde olabilirim belki sizi Carrefour yokuşunda sizi yakalayabilirim bakalım deneyeceğim bugün biraz daha iyi hissediyorum herkese iyi eğlenceler bol selam

@AYTEKİN ERZAN

:):) Oncelikle cok gecmis olsun...

Sanırım en son aramıza katıldıgınızda ustunuzu ince giymis yada yanınıza yedek almamıssınızdır yada beklemelerimizde ruzgar carpmıstır...O kadar kusburnu ve sıcak icecek icmek bile fayda etmedi demekki...:(:(

Eger siz ciddi ciddi bizi bu aksam Carrefour yokusunda donus yolunda yakalamayı dusunuyorsanız valla yine cesaretinize hayranlık duydugumu belirtmek isterim...:):)

Selamlar...

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı hava raporlarında Carsamba ve Persembe gunu yagıs gorundugu icin 27.01.2009 Salı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Tuna
4 ) Halil
5 ) Cuneyt
6 ) Sinarit ( mesai olmazsa )
7 ) Seykem
8 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

• Beğen
Tepkiler: Bixekolik
Arkadaslar ,

Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Tuna
4 ) Halil
5 ) Cuneyt
6 ) Sinarit ( mesai olmazsa )
7 ) Seykem
8 ) Fairway
9 ) .......

• Beğen
Arkadaşlar Sezgin bize ev sahipliği yapacağını söyledi :D

• Beğen
Tepkiler: szgn
trinity! merhaba!
ne yazık ki özel mesaj atma hakkım henüz yokmuş :( o yüzden buradan yazıyorum, artık diğerleri kusura bakmasın...
karşı taraf oldukça hareketli görünüyor.... ben kadıköy tarafında Mert kaptanın turlarını yakalamaya çalışıyorum. umarım iki yakanın buluştuğu bir gezide daha biraraya geliriz. herkese keyifli bisikletli günler dilerim...

esin

merhaba millet ;

farkettiniz mi bilmiyorum,:p salcano nun 2009 modelleri harika ,:p bende salcano kullanıyorum ve benim bisikletimin özelliklerinde bir bisiklet, bu sezon 1200 liradan başlıyor. :eek: heheheh.

salddıııırr caaanooooo:Skull-175

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri