Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@smee

smee tarafından gönderildi

Selamlar beylikdüzü tayfası. Dün akşam sizleri saat 21.20 gibi kumburgaz gece pazarı önünde gördük. içimiz gitti arkadaşım B1RKAN'la. bi ara ben gözüm sizi forumdan ısırıyo diye yanınıza gidecek oldum hatta, ama emin olamadığımdan yapmadım. resimleri görünce şimdi pişman oldum. umarım bi dahaki gelişinizde kısmet olur.
zaten foruma üye olduğumdan beri bisikleti olan herkese dikkatle bakıyom forumdan mıdır acaba diye

bu arada oturduğunuz kafenin adı Sedir değil "Seyir" oluyor. karışıklık olmasın seddir diye bi kafe de var çünkü burda.

görüşmek üzere

Smee'nin acılımı nedir ???:)

Kafenin ismini karıstırmıs olabilecegimi icin icin dusunmustum zaten...:):) Bi dahaki gelisimize lutfen muhakkak yanımıza geliniz...Sizlerle tanısmayı cok isteriz...

Selamlar....

Scudo
Ünlü olduk :) Bu arada arkadaşlar stop- far- hız göstergesi- ve de oturak problemini halletirdim. Artık donanımlıyım :) Ekibimiz her türlü katılıma açık. Ayrıca bisiketle çıkalı benimde gözüme bisikletliler takılır oldu. Algıda seçicilikmiydi bunun adı:)

aynı şey benim başımada geldi daha önce hiç birini görmediğim bisikletliler her yerde sanki her gün bi tane görüyorum çok acayip ...

@fairway

Valla Selimcim cok iyi etmissin...Gece ekeipmanın da olmadıgı icin aklım hep sende kalıyordu eve ulastı mı acaba diye....

Evet algıda secicilik deniliyodu bencede...:):)

Selamlar...

oo birisi gececi heralde bi bardaklıkda bana ayır bari turda içeriz ramazan öncesi :)

encümenimiz kızabilir ama ... :D

kooooouuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşşş kaaaaaalllllllkkkk !!!!

ben bile uyandım ya :) 3 yıldızlı grup üyeniz geldi :)

Burakcım yasasın encumenimiz izin verdi....puhahahah... Hangi grupta var boyle encumen ya...:):):)

evet ya zengin göbeği desen onda karizma desen onda sucuk yeme rekoru onda bi bıyıkları eksik oda olursa meclise bile girer :D

@brksyhn

Kessinliklennn...ver coskuyu...:):) Bide kıskanclıgı olmasa dadından yenmiycek nerdeyse...:):):):D :D

buradan sizin adınıza (bu bana düşermi bilmem kusura bakmayın) yöneticilere seslenmek istiyorum
bence bu konu artık gruplar bölümüne taşınmalı :)

ewet aslında ilk başta oraya açılmalıydı da kaptancığım burayı uygun gördü artık birisi el atar da yerel bölgesel gruplara taşınır bide sabitlenir tam olur :)

akşam kaç kişi geliceksiniz ona göre malzeme alınıcakmış acilinden bi cvp alayım lütfen

@brksyhn

Kim nereye geliyomus anladıysam Arap olıyım...Camdan bakıyım...hahahahah

@brksyhn

Yaw hepiniz ne cok bilmissiniz de benim haberim yokmus...Ne diyimki simdi ben bilemiyorum yani...En basından buraya acın diyen de sizlerdiniz...Simdi Kaptan yaptı oluyo...:boese157: :mad: :)

kaptancığım kızma hemen dur yaw noldu tamam burda kalsın nolucak ki hep kerem in suçu zaten ben bişey demedim :D

bu arada avrupa yakası grubu sizin bu akşam floryaya geliceğinizi sanıyo benden ondan sordum kaç kişi geliyo diye ama bi yalnış anlaşılma var heralde
seykem geliyo bu akşam bi değişiklik yapmadıysa bi konuş istiyosan

@brksyhn

:):) Pekala...Lutfen bi daha provakatorlerin doldurmasına gelmeyin :D :D Bu aksam sanırım Seykem ve Eurospeko gidecek mangala Yesilkoy'e...Seykem telefonda oyle soylemisti cunku...

Ben yarın gunduz cıkıcam kısmetse....Sabah cok erken olmayan bi saatte B.duzunden Bakırkoy'e Metin Abi'ye gitmeyi planlıyorum...Kadans ayarı icin...Bi aksilik cıkmazsa yani...Tek basıma gitmek istemiyorum ama su ana kadar kimseyi ayarlayamadım bizim o taraftan...Metin abi'nin ordan da Bagdat Caddesi procemiz var...

Sevgilerimle...

@brksyhn

Avcılar'dan Serkan...Corratech var Onda da...Seykem tanıyor..

@brksyhn

Teravih turu? :eek: Küçükken teravih namazına gidiyoruz der atari salonuna giderdik, şimdi de bisiklet sürmeye kaçarız :D

Ehüehe ! :D

Demek bu akşam ekip gelemiyor, ziyanı yok. Nedret dün öyle yazınca bende listeye dahil etmiştim sizleri. Neyse, ne zaman isterseniz katılabilirsiniz, kapımız herkese açıktır ;)

Tüh len, işler kesat olacak bu akşam desenize :eek: :D Ehüehe !

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri