Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@fatihgüven

Fatih biliyorsun İzmir-Bodrum turunda mesajlaşmaktan bi hal oldum
Başar abi bu kadar enerji nereden geliyor acaba diye düşündü tek el kullandım neredeyse bütün tur ama yokuşlarda bel ağrısı yapıyor tavsiye etmem :) acaba mesajdanmı alıyordum enerjiyi :D:D :D

Scudo
@keremkeke

Ne askmıs yaw ??? Hayırlısı olsun valla ne diyelim...:):)

@trinity72

4 yıldız olunca ne oluyor
performansınızımı belli ediyor sayın trinity :D

@keremkeke

hahahahahahhah:) :) :) cok calısıyorum cooooooookk...bildigin gibi deil...Dallas yokusu falan iplemiyorum....Bi Carsamba aksamı katıl aramıza da gor bak nası bi deli oldum ben....hahahahahahaha

@trinity72

teşekkürler elmas harikasın

haşim abi ye falan sor onlar baya kısa sürede hallediyomuş yada ben bugün sorar sana anlatırım

@keremkeke

Carsambaya bekliyoruz o zaman....Hem su damla cikolatalı kek sozumde aradan cıksın istiyorum bir an evvel...:):)

Sevgilerimle...

@brksyhn

Sen sor bana anlat....Hasim'i benden daha cok goruyosun cunku...

gelmiyosunuz heralde :( bu arada benimde bi çifte kavrulmuş lokum vardı :D

@trinity72

bisikletimle değil ama sizi görmeye gelirim ancak
bisiklet bitti diyebilirim
geçen sene sarıyer turumuzda kaza geçirmiştim bacağımda kalçama yakın bölgede ufak bi kırık vardı 2 ayda bir kontrole gidiyorum ve daha iyileşmedi
dün doktorum artık bisikleti filan unut dedi bi daha düşersem büyük sorunlar çıkabilirmiş çünkü kemik iyileşmiyo :(
geçer diye bekledik geçmedi ilaç tedavisine başlıyorum 1 sene ara vericem gibi

KEREMcok gecmis olsun: ALLAH kimseyi zevklerinden kısıtlamasın, hareketinden kısıtlamasın, ....

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
@keremkeke

Cok gecmis olsun Kerem...Hakkatten nerden cıktı bu ya ??? Hemde sehirlerarası tur yaptın bide sen o kırıkla....Hic bahsetmemistin bize....Carsamba'ya gelde konusalım....Hay Allah ya...:(:(

Selamlar....

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
2 ayda bir kontrole gidiyordum gerekli filmler filan çekiliyordu
geldiğimde filmleri getiririm ağrı sızı hiç yok beni etkilemiyorda ama iyileşmedi gitti
zedelenmiş bi vaziyette öyle duruyor
iyileşmeyince mecbur ara vermek zorundayım yoksa aylarca yatmak zorunda kalıcam
hepinize teşekkürler...

@keremkeke

Acil sifalar diliyorum...Uzuldum yaaa..:(:( Carsamba aksamı gelirsen konusuruz...:(:(

Sevgilerimle...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri