Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Gün doğmadan yollar, yollar daha tertemizken çıkacaksın
Pedala basmanın şehveti kaslarında, içinde bir iş yapmanın saadeti
Gideceksin dağlar, yokuşlar yoluna çıkacak karşıcı, sevineceksin
Dağlara pedalladıkça terleyeceksin damla damla

Araçlar sustuğu vakit kayalardaki mezar taşlarından birden bire bir kıyamettir kopacak
Rüzgâr mı dersin? Ağaçlar, kayalar, patikalar mı?
Hey ne duruyorsun be! Asıl artık şu pedallara
Önünde uzun yol mu var? Aldırma!

Görmüyor musun her yanda hürriyet
Rüzgâr ol, Ayağa kalk, pedala bas
Git gidebildiğin yereeeee..

ALIN SİZE SÜPER Bİ SÖZ :)
Ahmet Özdil imzalı :D

Scudo
@keremkeke

Keremcim hayırdır....Yoksa sen Pazar gunku gorusmenden sonra mı boyle oldun ???:D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı bu hafta Fenerbahce ve Galatasaray macı olması sebebiyle 26.08.2008 Salı aksamına alınmıstır....

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:45
Albatros sahili 20:00
Saat : Aksam 20:00
Tarih : 26.08.2008 Salı
Guzergah : B.Cekmece'den Guzelce ve otesine gidebildigimiz kadar ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Donuste Bcekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Komboz ( Baykal )
5 ) Erdal Bey
6 ) Selim ( Fairway )
7 ) Hasan Bey
8 ) Seykem
9 ) Brksyhn.......
10 )

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....

Selamlar....

@keremkeke
gemiş olsun , en kısa zamanda iyileşmeni dilerim.

Arkadaşlar beni de ekleyin....

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
Arkadaslar ,

21.kez gerceklestirebildigimizde artık alıskanlık olacak olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı bu hafta Fenerbahce ve Galatasaray macı olması sebebiyle 26.08.2008 Salı aksamına alınmıstır....

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:45
Albatros sahili 20:00
Saat : Aksam 20:00
Tarih : 26.08.2008 Salı
Guzergah : B.Cekmece'den Guzelce ve otesine gidebildigimiz kadar ... Varıs noktamızda cay ,tost ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var...Donuste Bcekmece'de oturmayan katılımcılarımıza guzel yokus idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Sinarit ( Tanju )
3 ) Arda
4 ) Komboz ( Baykal )
5 ) Erdal Bey
6 ) Selim ( Fairway )
7 ) Hasan Bey
8 ) Seykem
9 ) Brksyhn.......
10 ) Kirazlı ( Bulent Bey )

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....

Bu arada iki kişi söz vermişti ona göre tirinity sen kek brksyhn seninde lokum sözün var:) Ben ne getireyim:) Ayrıca pazar gününe ait çatalca gezisi fotolarını kim ekleyecekti?
Ayrıca dönüşte köpek kovalayınca yapılması gerekenler hakkında lütfen fikir yürütelim..:) (Her gece dönüşünde başıma geliyor)

@fairway

Ben kek sozumu tutacagım...Aksamki gezide muhakkak kek olacak...Lokum sozunu veren Burak yansın derdine....:) :p :) :p

Kerem aksam Kumburgaz sahile gelirsin artık kek yemek icin...???:) Lutfen olumlu yada olumsuz cevap ver aksam ile ilgili olarak...

@cakmakmehmet

Hoşbulduk abi
forumda sGonzales nickli Ahmet arkadaşımızın uyarlaması bu sözler
tam uzun yol gidenler için dedim
tabi Ahmet Bodrum turumuzda oldu böyle:D

• Beğen
Tepkiler: cakmakmehmet
@trinity72

gelme ihtimalim çok düşük beni yok sayabilirsiniz
size iyi turlar...

mesajı yazdıktan 30 dk sonra değişiklik yapılamıyormuş bunuda öğrenmiş oldum.
Neyse bu da üsttekinin düzenlenmiş hali...:)

Kerem kardeşim geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum...
Bu arada iki kişi söz vermişti. tirinity senin kek brksyhn seninde lokum sözün var:) Ben ne getireyim:)
Ayrıca pazar gününe ait çatalca gezisi fotolarını kim ekleyecekti?
Çatalca turu ile ilgili olarak Erdal beye burdan tekrar teşekkür ediyorum. Cidden yardımı seven ve işi bilen bir abimiz. Bisikletimin zincirini yağladı. Pedal çevirirken tıkırtılar geliyordu. Ses falan kalmadı. Artık sessiz modda gidiyorum. Sanki dahada bi hızlandı. Bilemiyorum belkide piskolojik :)
Ayrıca beslenme ile tespitimi belirteyim.
Çatalca turu start öncesi sabah 2 dilim kaşarlı ekmek yedim 1 tane incir 1 bardak su ile yola çıktım. Daha ilk 10 km de yoğun ter ve bitkinlik çöktü. Daha sonra su ve poğaça simit çay ve aralıklarla 2 lt yakın su takviyesi ile metabolizma düzene girdi. Yazın belkide en sıcak ve nemli günü idi. Beslenmeyide ona göre ayarlamak lazım. Yani kek ve lokum yemek lazım :)

selaaaamm

öncelikle bi konuya açıklık getireyim lokum olayını profesyonel ce üzerime yıkan elmas hanıma çok teşekkür ederim aslında lokumu da kendisi getiricekti ama beylikdüzü grubunun iti olsun lokum ben alırım şeker koması etkisi yapsın güç versin :) (eğer gelebilirsem tabi)...

bu arada paket servisimiz yoktur herşey "self service" . maksat müşterinin ayağı alışsın :)

sayın trinity'e duyurulur

ben keki 1 kalıp istiyorum dedim 1-2 dilim beni kesmez :D

@brksyhn

Burakcım gecen Carsamba Rone Park donusunde ben lokum sozumu tuttum...Fakat maalesef ben donus yolunda lastik tamiratı yapılacagı esnada cantamdan pompayı ve ic lastigi cıkarırken gordum lokumları ve tum arkadaslara dagıttım...Lokum falan kalmadı hepsi avuc avuc yediler valla....:D :D

Dolayısıyla ben sozumu tuttum...Fakat Selim arkadasımızın aklında neden senin lokum getirecegin sozu kalmıs anlayamadım valla...Bunuda sen dusun...:D :D

Aksama sakın ekeyim deme bizi...Lokum bahane sen gel yeter...:)

@keremkeke

Anlasıldı senin kek ayagına gelmek durumunda....:) :D Ramazan'dan once kekli gecmis olsun ziyareti yani...:) :D

@trinity72

gelemediğim için üzgünüm benim okul işleri var bu ara çok yoğun bi hafta benim için çarşamba sabahtan işim var o yüzden gelseydim geri dönemiycektim... umarım güzel ve kazasız bi tur olmuştur

Herkese Merhaba,

Turdan geleli sanırım bi 15 dakika olmustur...Kumburgaz'a gittik bu aksam...Guzelce'den cok sıkılmıstık cunku....Korkunc bi ruzgar vardı ama cok guzel gecti diyebilirim...Epey bi ruzgar yedik yani...:D

Bu turda da Hasan Bey ile tanıstık...Aramıza yeni katıldı ve kendisiyle tanıstıgımız icin cok memnun olduk gercekten...Bizlere gore daha kondusyonlu ve tecrubeli bi abimiz diyebiliriz...Dallas Yokusu'nu cıktım bu aksam kendimi sınamak icin ...Iyi oldugumu dusunuyorum...Kendi kendime tabiiki...Ekip o kadar cok alıstı ki birbirine Allah nazarlardan saklasın valla....:)

Fotoları insallah yarın gondercekler bana ve ben yukliycem foruma....

Bu bolgedeki diger arkadasları da en kısa zamanda aramızda gormek isteriz...

Sevgilerimle....

@b1rkan

Sevgili Birkan ...( Birkan isim tahminim umarım dogru tahmindir...)

Evet bizdik onlar....:D :D :D Smee ve senle tanısmayı cok isteriz....Forumda da goreceksin biz haftaici Carsamba gunu ( G.saray ve Fenerbahce macı olmazsa Carsamba gunu ) hafta sonu da genelde Pazar gunleri turlamaya calısıyoruz.... Tabiiki bu gunlerin dısında da bulusup cıkmadıgımız olmuyo deil...Icimizden birine esmeye gorsunler yeterki....:D :D :D

En kısa zamanda gorusmek dilegi ile...

Arkadaslar dun aksamki gezinin fotolarını yukledim forumda ilgili bolume...Fotoları bulamadıklarını soylemekte ısrar eden arkadaslar icinde ilgili link asagıdaki gibidir...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=409490&posted=1#post409490

Sevgilerimle...

aa ben buradaki muhabbeti kaçırmışım öbür tarafa yazmıştım bir de buraya taşıyayım aynı mesajı tam olsun...

@smee

• Beğen
Tepkiler: trinity72
BU arada arkadaslar bisikleti olan katılsın :D bisikleti calınan arkadas bisiklet alsın turlayalım :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri