Selam Dostlar
Kadro YavaŞ YavaŞ GenİŞlİyor,İnŞallah Elmas Hanimin Sayesİnde Dahada GenİŞleyecek Kendİsİ Bu İŞİ BaŞaracaktir Emİnİm.gÜzel Bİr Grup OluŞturacaĞimizdan Emİnİm.yaz Mevsİmİ Olmasi Nedenİ İle Herkesİn İŞtİrak Etmesİ Halİyle Bİraz Zor Oluyor.ayrica BeylİkdÜzÜ,bÜyÜkÇekmece,avcilar Cİvarindakİ DİĞer Pedalseverlerİnde En Yakin Zamanda İŞtİrak Etmelerİnİ Ve Bİzİmle TaniŞmalarini Dİlİyorum.keyİflİ Sohbet Ortamlarina Gİrİnce Sİzde Hak Vereceksİnİz.
AkŞam GÖrÜŞmek DİleĞİ İle[/i]
Ozledik sizi yaw....Bu arada biz E-5'ten deil icerdeki yoldan gidiyoruz Guzelce'ye...Boyle icerden icerden yani...E-5 ile bi alakası yok o yolun...Bilgi olsun diye belirteyim istedim..Cep numaramı biliyosunuz zaten..
Sevgilerimle...
@KOMBOZ
Kombozcum ekibimizde senin yerin ayrı....Nese kaynagımızsın sen.... Seni tanıdıgımıza cok memnunuz...Ama biliyorum Sebnem beni sevmiyo....Puahhahahahahahahahhaha
@cakmakmehmet
bu bebeler hep bebe kalmaz
cakmakmehmet o zaman bahane bulamaz
katılır gezici ekibe
bir demli cay , simit ve bol muhabbete...
slm arkadaşlar kumburgazda oturuyorum genelde çıktığınız turların yol/yarış bisikletlerine uygun olup olmadığını öğrenebilir miyim?
son günlerde eski bir yol bisikletine hayat vermeye çalışıyorum da eğer gittiğiniz yollar ince tekerlere uygunsa, ben de bisiklet hazır olur olmaz size katılmak istiyorum. görüşmek dileğiyle
Oleyy Oleyy Oleeyy Abİ O Zaman Pazar Kadikoy Oradanda Adlara Gİdelİm ... Ne Dersİnİz Komboz, Sİnarİt ,trİnİty,arda ,brksyhn,seykem ,semİh,serkan ........ Ve Dİger Pedalsor Arkadaslarimiz
AVCILAR dan adalara denize gidiyoruz haberiniz ola pazar 9:00 avcılar sahil de bulusulup ozel teknelere binilip adada pedallama ve deniz keyfi gelmek istiyenleri bekliyoruzzz....
merhaba,
sizinle ve arkadaşlarınızla cumartesi günü (09.08.08) kadıköy delta bisiklette tanışmıştık, arkadaşınız yeni bir geotech marka bisiklet satın almıştı. umarım hatırlamışsınızdır bende yeni almıştım hayırlı olsun dediniz hatta.
yolunuz anadolu yakasına düşerse veya avrupa yakasında sahil kesiminde olursanız sizlere eşlik etmekten keyif duyarım. selamlar.