Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hadİ Hayirlisi Bakalim Sİzlerİ Bu AkŞam Yolda Yakalamaya ÇaliŞacam Saat Uyarsa Ya GİdİŞte Yada DÖnÜŞte

Scudo
Selam Dostlar
Kadro YavaŞ YavaŞ GenİŞlİyor,İnŞallah Elmas Hanimin Sayesİnde Dahada GenİŞleyecek Kendİsİ Bu İŞİ BaŞaracaktir Emİnİm.gÜzel Bİr Grup OluŞturacaĞimizdan Emİnİm.yaz Mevsİmİ Olmasi Nedenİ İle Herkesİn İŞtİrak Etmesİ Halİyle Bİraz Zor Oluyor.ayrica BeylİkdÜzÜ,bÜyÜkÇekmece,avcilar Cİvarindakİ DİĞer Pedalseverlerİnde En Yakin Zamanda İŞtİrak Etmelerİnİ Ve Bİzİmle TaniŞmalarini Dİlİyorum.keyİflİ Sohbet Ortamlarina Gİrİnce Sİzde Hak Vereceksİnİz.
AkŞam GÖrÜŞmek DİleĞİ İle[/i]

@ÇAMUR

Ibrahim bey merhaba...

Ozledik sizi yaw....Bu arada biz E-5'ten deil icerdeki yoldan gidiyoruz Guzelce'ye...Boyle icerden icerden yani...E-5 ile bi alakası yok o yolun...Bilgi olsun diye belirteyim istedim..Cep numaramı biliyosunuz zaten..

Sevgilerimle...

@KOMBOZ

Kombozcum ekibimizde senin yerin ayrı....Nese kaynagımızsın sen....:):) Seni tanıdıgımıza cok memnunuz...Ama biliyorum Sebnem beni sevmiyo....Puahhahahahahahahahhaha :):)

@cakmakmehmet

bu bebeler hep bebe kalmaz
cakmakmehmet o zaman bahane bulamaz
katılır gezici ekibe
bir demli cay , simit ve bol muhabbete...:):):)

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
@KOMBOZ

telşekkür ederim..ama akşamlarımı evde geçirmeyi tercih ediyorum..size iyi eğlenceler

selam

ne zamandır bisiklete binmedim nerdeyse 1 hafta oldu üstadın işe başlaması bi burukluk yaptı heralde ...

şimdi ben bahçelievlerden avcılara ordanda sizin yanınıza gelsem kaldırabilirmiyim acaba diye düşüyorum

kaç km avcılar la sizin buluşma yeri ?

saygılar sevgiler efenim :)

slm arkadaşlar kumburgazda oturuyorum genelde çıktığınız turların yol/yarış bisikletlerine uygun olup olmadığını öğrenebilir miyim?

son günlerde eski bir yol bisikletine hayat vermeye çalışıyorum da eğer gittiğiniz yollar ince tekerlere uygunsa, ben de bisiklet hazır olur olmaz size katılmak istiyorum. görüşmek dileğiyle

@smee

Selam Smee

Bizim gezici ekipte hic yol bisikleti olan arkadasımız yok ama guzergahlarımızda yol bisikletinin problem olmayacagı kanaatındeyim...

Seni de en kısa zamanda aramızda gormek isteriz....

Selamlar...

@brksyhn

Burakcım boyle son dakkada sorarsan iste boyle kalırsın cevapsız....

Seni aradı gozlerimiz.....:) Irtibatı koparmayalım...

Sevgilerimle...

@trinity72

ya ben dedim pek muhterem elmas hanım online cvp verir bende hemen pedallarım:D

ama olmadı artık bidaha ki sefere...

Irtibatı koparmayalım...

umarım güzel bi tur olmuştur

Arkadaslar yıllık iznim iptal oldu....:(:( Burdayım...Istanbul'dayım...Ama bisikletimleyim...:):)

Oleyy Oleyy Oleeyy Abİ O Zaman Pazar Kadikoy Oradanda Adlara Gİdelİm ... Ne Dersİnİz Komboz, Sİnarİt ,trİnİty,arda ,brksyhn,seykem ,semİh,serkan ........ Ve Dİger Pedalsor Arkadaslarimiz

• Beğen
Tepkiler: brksyhn
@seykem

Bu gece veya yarın sabahtan telefonlasalım...

Selamlar...

AVCILAR dan adalara denize gidiyoruz haberiniz ola pazar 9:00 avcılar sahil de bulusulup ozel teknelere binilip adada pedallama ve deniz keyfi gelmek istiyenleri bekliyoruzzz....

@trinity72

merhaba,
sizinle ve arkadaşlarınızla cumartesi günü (09.08.08) kadıköy delta bisiklette tanışmıştık, arkadaşınız yeni bir geotech marka bisiklet satın almıştı. umarım hatırlamışsınızdır bende yeni almıştım hayırlı olsun dediniz hatta.
yolunuz anadolu yakasına düşerse veya avrupa yakasında sahil kesiminde olursanız sizlere eşlik etmekten keyif duyarım. selamlar.

• Beğen
Tepkiler: trinity72
Romeo Dostums Hos Geldİnn Aramiza Senİn De Yolun Duserse Bİzde Senİ Avrupa Yakasinda Karsilamak İsterİz Haberİn Olsun ..... Buralar Bİzden Sorulur :d

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri