Scudo Sports

Aynakol sökememek

iron_cobra

Üye
Tepki
2
Arkadaşlar belki komik gelieck ama son 2 gündür bir türlü aynakol sökmeyi başaramıyorum.Eski tip göbeğe sahip 2 bisiklettede denedim ancak yok sökemedim.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. lütfen yardım

Yaptığım işlem vidaları sökmek ve çekmek ama olmuyor :S . .Hiç bir bisiklettede çekiç kullanmayı tercih etmiyorum..

Scudo
aynakol sökme aparatı kullanmalısın.

http://www.nashbar.com/nashbar_photos/medium/BN-CP.gif

aynakola diş atlatmadıysan çok kötü yeniden diş açman gerekiyor ama diş atlatmadıysan sçkmesi çok kolay ;) ;) ;) ;)

valla kardeş eski göbeklerde maalesef böyle bir sorun var ayna kolun dibinden bir levye benzeri birşeyle kanıttırman tahta bir tokmak yardımıylada sağa sola vurman gerek ben öle sökerdim eskiden şimdiki gibi değil sıkışıyo kare olduğu için üzgünüm ama zor kullanman gerek :(

eskiden ben de öyle sökerdim tnt ama son denememde aynakolu yamultmuştum. çok sert vurdum galiba. baktım böyle olmayacak, sökme aparatından aldım.
şiddetle tavsiye ederim, çok rahat oluyor. çok da pahalı değil, 10-15 ytl falan.

çektirme lazım. çektirme olmadan çekemezsin. tnt nin dediği gibi yöntemlerlede olurda kanırtarak :D aynakal yamulabiliyo genelde

diş atlatma sorunu yok. Ancak aynakol sökme aletim de şimdilik yok. Artık araya birşeyler sıkıştırıp sökmeyi deicem ama yapmadığım bişe kalmadı. Dediklerinizi denicem teşekkürler. başka Yaratıcı fikirleriniz varsa lütfen paylaşın arkadaşlar .. TEŞEKKÜRLER

fürmüzle aynakolu ısıt alümym genleşecektir :D :D :D kolayca cıkar :D aynakoldan tutup kaldır bisikleti mile vur aynakol elinde kalsın :D :D :D

bunları yapma tabi
sen çektirme bul git bisikletçiden ödün çal :D :D

çıkacak yere hidrolik dök diyeceğim ama bende genelde işe yaramazdı :)

bence de bisikletçiden ödünç al yada gitmişken ona söktür.

aynakolun en saglam yerıne bakır boruyla(demir kullanmamaya çalışın) set bi şekilde bir kere bile vursan baya sallanır ama dikkat et benim gibi ayakolu ayak parmagının üzerien düşürme baş parmagım pet olmuştu sonra

Geri