Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Savaş (Abi? Bey? :)) aramıza hoş geldiniz. Sizin yaşınızda ve hatta sizin de ağabey diyeceğiniz dostlarımız var forumumuzda... Umarım eğlenir ve faydalanırsınız.

Scudo
Hoş geldiniz.

Foruma hoşgeldiniz
Forum ilk bakışta karışık gözükebilir(veya bana öyle gelmişti:))
Ama kısa sürede bağımlı olup
Her bir köşesini keşfediyorsunuz
İyi vakit geçirmeniz dileğiyle...

@mutu88

teşekkürler kusura bakmayın hemen cevap yazamadım 14 yaşında bir oğlum var bilgisayarın başına oturdumu kalkmak bilmiyor

@HaliliOzturk

savaş yeterli hoşbulduk teşekkür ederim

@athena1

Mesaj attıktan sonra sahile indim. Beşiktaşa kadar pedal çevirdim. Yolda sadece dönüş yolunca bir bisikletli gördüm. Acaba kimdi. :)

Selamlarrr Avrupa Yakası Yeni eklediğimiz antreman videolar YouTube'de gösterime sunduk şimdilik iki adet videomuz var ama yenilerinin ekliyeceğiz bekleyin çok yakında. :D
(link)
(link)

videoda yer alan arkadaşlar:
http://img223.imageshack.us/img223/6749/resm106yv7.jpg
Soldan - Sağa : Furkan, Ahmer, Mehmet, Zuhal, Okan, Pelin, Ercan.

@sGonzales

çok teşekkür ederiz bişey merak ediyorum acaba yol bisikleti 1 de çektiniz yer neresi?

@sGonzales

Çok Teşekkür ederim .. Gezilerinizin ve başarılarınızın devamı görmek isteriz.Kazasız Belasız Yolculuklar.

@3rkn*MF

Sağolasın güzel temenlilerin için ben teşekkür ederim. Şimdilik videolar biraz amatörce oldu ama yakın zamanda daha profesyonel çalışmalarıda koyacağım.

s.a bnde avrupa yakasından bir bmx çiyim avrupa yakında bmx çiler mtb ciler warsa bulusabiliriz semestre da;)

evet aslında bmx mtb yol hiç farketmez bir forum günlüğü yaparız kimseyi zorlamadan gayet sakin 3-saatlik gezi olur(katılım olması için 3-4 dedim aldırmayın):p:p :)

Burası çok sıcak ve aktif bir foruma benziyor.

Adım Tolga. Yaşım 33. Sanırım site üyelerinin büyük bir çogunluğu benden genç. Üniversite yıllarında yoğun olarak bindiğim bisiklete bir geri dönüş yapmaya karar verdim. Aslında verdik. Eşimle beraber yaş kemale ermeye başlayıp beller biraz kalınlaşınca hayatımızda eksik olan spor alanını en zevkli şekilde bisikletin dolduracağını düşünüyoruz.

Ben aslında 6 yıllık bir motosiklet sürücüsü ve fanatik bir enduro kullanıcısıyım. İki sporun birbirini tamamlayacağına inanıyorum. Motosiklet kasları sonuna kadar çalıştıran ve adrenalini çok yüksek bir spor olsa da kardiyo etkisi bisikletla kıyaslanamaz.

Sanırım bisiklet için de motorda olduğu gibi yoldan çok yol dışını tercih edeceğim. Dolayısıyla bir MTB düşünüyorum. Aslında biraz önce de söylediğim gibi iki MTB düşünüyoruz. Trek3900 var aklımızda ve bu konuda da önerileriniz olursa sevinirim.

Görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: felis911
Hoş geldiniz. Bundan sonraki bisikletli hayatınızda ve forumda iyi eğlenceler.

merhaba foruma hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz

hoş geldiniz
bisiklete geri dönmekle çok güzel bir karar vermişsiniz bundan sonra bisikletli resimlerini bekliyoruz

Geri