Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@Sandor

selam sandor tabıkı katılabılırsın ewt çogumuz g.o.p oturuyoruz genellıkle hafta sonları çıkıyoruz gelırsen tabıkı katılabılırsın

Scudo
Merhaba arkadaşlar...Havalar bozuldu.Hafta sonları bisikletsiz mi geçicek şimdi:(

Alanya'da (Tacettin ÖZSAVAŞ kupası yol yarışı) sezonun ilk yarısındaydım cok guzel bır yarıstı,havada cok guzeldi,antreman olmamasına ragmen ılk yarıstı bulunmak ıstedım ıyı kı de gıtmısım :)

Aranıza katılmaktan mutluluk duymaktayım,seviyeli bir ortam ve sıcacık ilişkiler var sitenizde.Bol pedallı günler dilerim...:)

Aramıza hoş geldiniz. Hızlı bir şekilde geldiniz.:) İyi vakit geçirmeniz en büyük dileğimizdir.

Sevgiler...

not mesaja ek...

kış geldi diye pedal basmamak olurmu esas şimdi zamanı..:)

aramıza hos geldın ıı vakıt gecirmen dileğiyle

@okan-sea

Evet sezonun lik yarışında bende bulunmak isterdim ama bildiğin gibi lisans olayı işte... Kısmet bundan sonrakilere... Okan abi sende antreman yok diyorsun ama yinede sıralamada güzel yerlerdesiniz..

@sGonzales

walla Ahmet bende anlamadım ama 55 km pelaton ıle gıttık sonrasında aksekı yolundakı yokusta,kotu oldu 20mt ara acıldı 1300mt lık yokusta ama bence yıne ıyıydı antremansızdık. sonucta pelaton ıle 14 dak lık zaman farkıyla yarısı bıtırdık.Yani daha cok antreman lazım :)

@sGonzales

merhabalar arkadaslar nasılsınız.. bizde mtb bisikletlerıyle antreman yaparken sızlerle karsılasmıstık ama durup sızlere selam veremedık cunku cok asırı hızda gıdıyorduk yanı tamda kondısyonumuzun zırvesındeydık, yanınızdan gecmıstık 3 kısıydık belkı hatırlarsınız.. sizlerın bısıklet forumdan oldugunuza sevındım.. bırdahakıne karsılasmak umıdı ıle grsz arkadaslar..
kazasız bol pedallar

@okan-sea

Evet abi kesinlikle daha çok antreman lazım hele bana mükemmel çok antreman lazım :)

@L.Yağiz

Evet hatırladım sanırım sizin gurupta yasin vardı tiriatloncu ama şimdi yapıyormu bilmiyorum önceki senelerde birlikte çanakkaleye gitmiştik. Siz gerçekten iyiydiniz biz orman dışı antreman yaptığımız için oto yol pisliğini ciğerlerimizden atalım diye orman içine daldık bir nevi antreman sonrası gezinti gibiydi.. umarım birdahaki karşılaşmamızda konuşma şansımız olur.

aranıza katılmaktan büyük mutluluk duydum bisiklet kullanmasını çok seviorum.Bol pedallı güzel günlere...

@denizci_batuhan

Geli bolu demek çok sevdiğim bir ilçemiz benim gözümde ve kalbimde yeri sonsuz bir şehirimiz ama burada sadece istanbul avrupa yakasındaki arkadaşlar ama herkeze açık tanışma bölümünden bölgelere göre seçim yaparsan eminimki geliboludan birçok arkadaşımız vardır..

arkadaşlar,
yeni katıldım. mutluyum. birçok öğrenmem gereken şey dolu burda. sabır ve güzel bir bisiklet istiyorum..
hepinize selamlar...

aramıza hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsiniz

beni bu saate bile uyutmayan heyecanı özlemişim...
çok mersiiiii

Geri