Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
selam avrupa yakası bu gün dışarıda çok güzel bir hava insanın içine neşe doluyor yaşama enerjim çoğalıyor

Pazar günü ormanda olacak olanlar yazarsa belki denk getirip yağmurlardan önce birçok arkadaş tanışabilir ormanın keyfini beraber çıkarabilir

Bulent

selam, ben şişlide oturuyom burda pek tanıdığım yok. aktif kullanıyorum. sadece akşam sefasında(19:00-21:00 gezisi) tanıştığım arkadaşlar varr. eğer sizede uyarsa bi organizasyon iyi olurr.

Arkadaşlar ben şişlide oturuyorum istikamet planı içinde olan biri varsa birlikte pedal çevirebiliriz.

avrupa yakası neredesınız canlanalım bıraz hadiiiiiiiiiiiiiiii

ooo cok guzel fotolar herhalde eskı bır tarıhten aranızda baya bı tanıdık da var hanı

yaaa ben de avrupa yakasındaydım ama şimdi edirne'de okuyom
nerdeyse her haftasonu geliyom bişeyler olursa ben de geliriiim

selam gonzales yarın kı anteremana gelemıyorum bugün 80 km yol yaptık onun için yarın kı anteremana gelemıyorum sana kolay gelsın kemerburgaza yolculuk ıyı olur

merhaba arkadaşlar bende b.köyden göksel

Hoşgeldiniz Deniz iyi vakit geçirmenizi dileriz...

Hoş geldiniz.

Selam herkese bende avp. yakasından erkin bende sizlere katılmak istiyorum..şu an bmx kullanıyorum ama en yakın zamanda sizlere katılmak için bi bisiklet bulucam eğer benide kasul ederseniz...

@dagci

Emrecimmm Gelmedim ama neler kaçırdın bilemessin aslında fazlada kalabalık değildik erkan abi arabayla geldi termosada koymuş bi güzel çaylarımızı yayıldık sonrası ormana havada çok güzeldi mükemmel vakit geçirdik.. umarım bu pazarda hava iyi olurda antremanın tadı çıkar.. Görüşürük kardeşim...

Geri