Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Slm.
25 Temmuz, çarşamba sabah sarıyere pedallamak isteyen?
Mtb's welcome.

Scudo
Sabah erken saatlerde, boğaz istikameti Kabataş -Sarıyer tarafına idmana çıkmak isteyenler yokmu? Hafta arası yada sonu.

Mustafa İçdağ

ben bahçelievlerde oturuyorum ama isterseniz kabataşa gelip oradan güzergahı takip edebilirm.bana uyar

Çarşamba sabah 7.30 am. gibi kabataş iskelesi önünde olacağım.

Mustafa

kusura bakmayın önceki mesajı attıktan sonra çıktığım antremanda arka attırcımı parçaladım:( yenisini almam gerekmekte ama bi sonrakine bu sefer inşallah gelebilirim.

@gios

yeniköy'de oturuyorum, turunuza yeniköyden katılabilirim.hangi günler çıkıyorsunuz? genelde ben akşam turları yaparım ama katılmak isterim.:)

@yukcell

Slm. Ben haftada 4-5 gün sabah 7.30 am gibi Kabataştan Sarıyer gidip dönüyorum. Eğer katılırsan sevinirim. Yol bisikleti ile çıkıyorum,orta tempo hızım ortalama 30km.

Mustafa

yarın cuma sabahı çıkıcaksanız buluşalım.saat 8:00 am gibi istinye iskelede.

@yukcell
Tamam, yarın sabah 7.20am. gibi yola çıkarım, sanıyorum 8am. de İstinye iskelede olurum.

Slm.
03 Ağustos cuma sabahı 7.20 am. Kabataşdan( iskele)- Sarıyer antreman.
Ben yol bisikleti ile geliyorum, orta tempo-30km., sabah trafiği seyrek oluyor, zevkli bir yol tavsiye ederim.
Gelmek isteyenlere duyurulur.

arkadaşlar her Cumartesi & Pazar sahil yolu Caddebostanı geçince Erenköy otobüs durağından saat 08:30 da vaktinde hareket eden bır tur duzenlıyoruz.bu tura katılmak ısteyenler varsa gelebılır,mtb yada yol bısıkletı onemlı degıl,amaç pedal cewırmek ılgelenenlere duyurulur.HERKES DAWETLİDİR

@selcukgokturk

Yeşilköy tarafında sinanlar var nicki sinto o arkadaşları bulabilirsin.

Slm Arkadaşlar,

Öncelikle zazoo ve tırt kaptan, bulentry ve hızlı.....Çok naziksiniz, çok düşüncelisiniz teşekkürler... Ayrıca sağlık sorunlarını bile hatırlayıp şüphe etmeniz bile benim bir garip yaptı açıkçası:(

Ben bu bölümü inanın görmemiştim:( Ta ki zazoo nun yorumunu okurken konudan bahsedinceye kadar:(((

Şimdi şöyle ki;
Ben ve eşim işe başladık. O çok güzel gezileri yaptığımız günler geride kaldı demek istemiyorum ama kısmen öyle oldu.
1. si ben mayıs ortasında işe başladım. eşim de 1 hafta sonra. Tempomuz klasik iş temposu belki ama, akşam da yaz sıkcaklarından bisiklete binemeyince uzak kaldık. Ayrıca bunu söylerken ve bisikletim odadaya lastik havası inmiş dururken utanıyorum:(
Ayrıca ben cumartesileri de yarım gün çalışınca buradaki nefis planlara katılma şansım ne yazık ki azalmakta...
Ama sağlık yönünde hiçbir problemim olmadı ki sevinerek söyleyebilirim. sadece bu sıcaklarda kaskın içinde kafamın pişmesini istemediğim ve korktuğum için çıkamıyorum.:):):)
Ama daha sık girmeye ve yorum yazmya çalılşacağıma söz veriyorum. Çünlü gözlerim yaşardı. Hele ki hiç bir araya gelemediğimiz dostlarımın buradan hatırımızı sorması bile ayrı bir mutluluk..
Çok teşekkürler....
Sevgiyle kalın.....

• Beğen
Tepkiler: evrenolb
Selam çok geçmiş olsun. kendinizi yormayın. Ben sizi bilmiyordum yeni tanıma fırsatım oldu. Gerçekten çok çok geçmiş olsun. Size ve eşinize saygılar sunarım. :)

Çok çok mersi...Ama hastalık daha eski .. sadece arkadaşlar uzun süre yaşattığım karabatak durumundan dolayı gündeme geldi.. yine de çok teşekkürler...:)

@cobike

Anladım , asıl ben teşekkür ederim. İsmim Soner çok memnun oldum. Kusura bakmayın. Bende üyeliğimden sonra bisiklet alana kadar pek giremediğim için uzak kaldım.

@seko123

Aleyküm selam seko kendi adıma teşekkürler.

Geri