Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Selam İstanbullu arkadaşlar, bu soruyu sormak için en uygun bölümün burası olduğunu düşündüm, gerçi Cobike anadolu yakasından mı avrupa'dan mı bilmiyorum ama forumumuzun neşe kaynaklarından Cobike'ı ve eşini uzun süredir buralarda göremiyoruz, kendisinin daha önce bir beyin operasyonu geçirdiğini hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin. Umarım bununla ilgili tekrarlayan bir sorunu yoktur, ve tekrar eski neşesiyle aramıza döner! Bilgisi olanlar kısa da olsa bi cevap yazabilirlerse sevinirim:)

Scudo
Cobike ( sanırım Banu Hanımdı ) ve eşi forumumuzun neşeli, sıcak kanlı ve birbirinden güzel gezilerini paylaşan bir çifttiydi :p . Hatta Ender Abiler Akyaka'ya geldiklerinde İlknur Abla'dan rica etmiştim aşağıdaki fotoğrafı çekmesi için, sağolsun o da kırmamış ve çekmişti:eek: . Banu Hanım forumda kullanır demiştik :rolleyes: . Umarım bir sağlık problemi yoktur ve eşi ve kendisinin güzel gezilerini yeniden okuma fırsatımız olur.
http://img513.imageshack.us/img513/5703/enderabi085zj7.jpg

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
@zazoo

kendisi beşiktaş tarafında ikamet ediyor, avrupa yakası kısmına bakarsanız, hızlının bir görmüşlüğü var sanırım.
www.bisikletforum.com/showthread.php?t=13595

@sawas

Savaş Bey, tecrübenize saygı duyuyor ve bu konuda size katıldığımı söylemeden geçemiyorum.

@sawas

sawas abi sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Seninle bu konuda hemfikiriz.

@burgazz

mehmet sen bu işi bırak itfaiyenin işi gücü yok seninlemi uğraşacak

eeeeee yolcular savaş bey haklı

gelin bu pazar günü (ama sadece yolcular) bakırköy sahilde buluşalım toplanalım

fikir beyanatında bulununda rota belirleyelim mehmet kardeşim şu işi sen organize etsene

evt bir araya toplanın sonra herkes lastiklerinden duman çıkartmaya çalışsın bakalım gerçekten de duman çıkarabiliyor mu yada itfaiye'yede haber vermeyi unutmayın ben mtb kullanıcı olmasam kesinlikle bu duman çıkarma mevzusuna bizzat görmek isterdim..şimdiden iyi pedallar

• Beğen
Tepkiler: yagmurertekin
hakkaten arkadaslar,
avrupa yakasında yol bisikleti kullanan kimseler yokmu. kullananlar oldugunu biliyorum ama niye toplanmıyor kimse. yollardan mı kaynaklanıyor acaba.
toplanan kimse olmadıgı için veya gidilen guzergahlar bana uymadığı için genelde anadolu yakası turuna katılıyorum.

kendisi çok iyi yakında aramıza tekrar dönecek,şu anda içi kıpır kıpır.iş problemide yok.aramızda olacak yakında beyawwww

• Beğen
Tepkiler: zazoo
@burgazz

tüh bea sanşa bak desene senin lastiklerden çıkan dumanı göremiyecez o kadar da itfayeci arkadaşlar haber vermiştim... neyse artık o dumanı çıkartabilirsen bi şaşal suyu dökersin kendi kendine

@çağatay_çankaya

Yetmezse ben de gelir, arkanizdan su dokerim. Lastikler asinmasin; sonra yazik olur. ;)

ben avrupa yakasindaki turlara katilmak cok isterim..

selam ben sare...ortakoyden belgrad ya da zeytinburnu guzergahinda bisiklete biniyorum..

aramıza hoş geldiniz sare.cuma akşamaları merter -bakırköy-yeşilköy güzergahızda turlarımız oluyor beklerizzzz.

selam arkadaşlar gültepe den sertaç
perşembe günü aldığım sherpa ile ilk test sürüşümü

gültepe > levent > etiler > ortaköy şeklinde gerçekleştirdim

çok keyifliydi ortaköy kaçkar bisikletten kask ve eldiven aldım ve geri döndüm :D

dönerken ilk sürüşte ilk lastik patlaması gerçekleşti arka lastik gültepeye girerken köprü altında patladı :D

Selam arkadaşlar,

Yeni bir bisikletforum ve bisiklet kullanicisiyim. Aslinda eski bir bisiklet kullanicisiyim ama 16 yasinda bisikletten duserek koprucuk kemigimi kirdiktan sonra hic kullanmadim. Su anda 22 yasindayim.

Cesitli spor dallari ile ilgilendim, Body building, Kung-fu v.s ama en temizinin bisiklet surmek oldugunu anladim. Uzun bir aradan sonra tekrar bisiklet kullanmaya basladigim icin dandik bir bisiklet(Salcano Troia) aldim. Yavas yavas isindikca ya modifiye etmeyi ya da ona kuma getirmeyi dusunuyorum.

Ama tahmin ettigim gibi aktivite yogunlugu cok az. Internette ufak bir arastirma yapinca zaten bu forum ile tanismamak elde degil.

Herneyse, Istanbul Avrupa Yakasindaki bu tur organizasyonlari, bu camiadaki dedelerin organize etmesi, birlikte guzel vakitler gecirmemize vesile olacaktir.

Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum. En azindan ben cok istekliyim bu tur organizasyonlarin yapilmasi konusunda.

Selam, Selçuk Göktürk.

Yeni bir bisikletforum ve bisiklet kullanicisiyim. Aslinda eski bir bisiklet kullanicisiyim ama 16 yasinda bisikletten duserek koprucuk kemigimi kirdiktan sonra hic kullanmadim. Su anda 22 yasindayim.

Cesitli spor dallari ile ilgilendim, Body building, Kung-fu v.s ama en temizinin bisiklet surmek oldugunu anladim. Uzun bir aradan sonra tekrar bisiklet kullanmaya basladigim icin dandik bir bisiklet(Salcano Troia) aldim. Yavas yavas isindikca ya modifiye etmeyi ya da ona kuma getirmeyi dusunuyorum.

Ama tahmin ettigim gibi aktivite yogunlugu cok az. Internette ufak bir arastirma yapinca zaten bu forum ile tanismamak elde degil.

Herneyse, Istanbul Avrupa Yakasindaki bu tur organizasyonlari, bu camiadaki dedelerin organize etmesi, birlikte guzel vakitler gecirmemize vesile olacaktir.

Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum. En azindan ben cok istekliyim bu tur organizasyonlarin yapilmasi konusunda.

Geri