Slm Arkadaşlar,
Öncelikle zazoo ve tırt kaptan, bulentry ve hızlı.....Çok naziksiniz, çok düşüncelisiniz teşekkürler... Ayrıca sağlık sorunlarını bile hatırlayıp şüphe etmeniz bile benim bir garip yaptı açıkçası
Ben bu bölümü inanın görmemiştim

Ta ki zazoo nun yorumunu okurken konudan bahsedinceye kadar

((
Şimdi şöyle ki;
Ben ve eşim işe başladık. O çok güzel gezileri yaptığımız günler geride kaldı demek istemiyorum ama kısmen öyle oldu.
1. si ben mayıs ortasında işe başladım. eşim de 1 hafta sonra. Tempomuz klasik iş temposu belki ama, akşam da yaz sıkcaklarından bisiklete binemeyince uzak kaldık. Ayrıca bunu söylerken ve bisikletim odadaya lastik havası inmiş dururken utanıyorum

Ayrıca ben cumartesileri de yarım gün çalışınca buradaki nefis planlara katılma şansım ne yazık ki azalmakta...
Ama sağlık yönünde hiçbir problemim olmadı ki sevinerek söyleyebilirim. sadece bu sıcaklarda kaskın içinde kafamın pişmesini istemediğim ve korktuğum için çıkamıyorum.

Ama daha sık girmeye ve yorum yazmya çalılşacağıma söz veriyorum. Çünlü gözlerim yaşardı. Hele ki hiç bir araya gelemediğimiz dostlarımın buradan hatırımızı sorması bile ayrı bir mutluluk..
Çok teşekkürler....
Sevgiyle kalın.....