Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Ben saat 10,30 civarında orada olucam... :D
kron xc1000 bisikletim var beyaz sort ve t-short ve siyah bel çantam var bide siyah sarı kaskım var :D
beni böle tanıyabilirsiniz he bide çok esmerim :p

Scudo
peki bende 09:30 gibi çıksam evden ancak 10:30 gibi orada olabilirim. nerede olacaksınız tam olarak ?

yolu çok iyi bilmiyorum ben soğanlıdan aşağıya inileceğini düşünüyorum oradan sorarsam bulurum herhalde :)

@frtsngz

Bulursun bulursun soğanlı meydandan aşağı doğru inerken yol 2 ye ayrılıyo soldan devam et zatn yolun sonunda çavuşpaşa caddesi bekliyo seni.... :)

Ben seni nası tanicem :)

@trinitrotoluen

Kırmızı Kaskım turuncu gözlüklerim ve sırtımda adidas çantam olacak Bisikletim siyah markası olsaydı söylerdim ama sağ bisikleti diye alınmış vakti zamanında:)

arkadaslar biz yarın frtsngz arkadasım ile birlikte sabah önceeminönünde buluşcaz 8'de bi beşiktaş'a gidicez 8,30da beşiktaştan çıkıp sorada bahçelievlere gideceğiz isteyen arkadaşlar bize katılabilir hem kimse yanlız kalmış olmaz :)

Arkadaşlar sabah çıkma kararı alır diye sölüyom telim 0544 739 71 55 bekleris 8,30 da beşiktaşta

@dagci

valla millet çalışıyor zafer bayramı filan yalan oldu gibime geliyo tanıdığım çoğu kişi çalışmakla meşguldu...ondan ses filan yoktur.

@sGonzales
ıyılık napsııın takılıyom , yarın ıs baslıyo ya bazı seylerı gozden gecırıyom pc dekı artık daha az gırecem nete ve pc ye:cool:

@okan-sea

Olsun Abi Çalışmak Daha İyi Çalışan Demir Pas Tutmazmış Bakalım Bu Akşam Berki Yanına Uğrarım (DOROCK'a)..

Geri